Valóban seggnyaló-e a lakájmédia, és mi a baj a seggnyalással?

Legyen mindenkinek szabad a szerelem!

Utamba került egy ellenzékinek tűnő videó a YouTube-on, és rögtön beindította bennem a kritikus gondolkodást.

  • Igencsak elszomorító, hogy az ellenzéki aktivistáknak, szimpatizánsoknak és szavazóknak nem tetszik a Pesti TV... pedig egészen biztosan nekik szánta a stáb a műsort. Küzdünk mi itt évek óta lelkesen, és semmi elismerés nem érkezik odaátról, ez eléggé demotiváló. Ugyanakkor reményre ad okot, hogy drága szabadidejükben inkább a jobboldali médiát figyelik - ahelyett, hogy Klubrádiót vagy Tilos Rádiót hallgatnának naphosszat (ahogy mi is tesszük).

kapcsolódó

Folytassuk a vidámabb és hálásabb témákkal, mégpedig a SEGGNYALÁSSAL!

Ugyanis a videó készítője már-már gyanúsan kéjesen és gyakran használja a seggnyalás kifejezést, és ez nem mellesleg az általános ellenzéki retorikában is régóta közhelynek számít.

Ugye a II. Fidesz-KDNP-kormány már több mint 10 éve vezeti az országot (nem kevés sikerrel, és nem csak azért, mert alacsony volt a bázis), és egy ilyen hosszú kormányzás óhatatlanul is kitermeli a maga természetes ellenzékét, mi több: lassan már felnő egy generáció, akik amióta eszüket tudják, csak Orbán Viktort tudhatták miniszterelnöküknek. Sokszor még nem is sejtik, mekkora isteni szerencséjük van - e sorok írója például még mindig több MSZMP-s, SZDSZ-es kormányt látott, mint bármi mást.

Szóval a fiatalabbakban és az örök fanyalgókban is sokszor megjelenik az örök gyermeki dac, hogy lázadni kell valami és valakik ellen. Sokan ilyenkor a szülők vagy az iskola ellen lázadnak, mások pedig ki más, mint az aktuális kormány ellen. Bátorság, vagányság! Lehet, hogy még a hajukat is megnövesztik lassan.

kapcsolódó

Na, valahogy 2010 óta aztán kialakult az a kollektív okoskodás, hogy aki nem támadja a Fideszt (ne adj' Isten, esetleg támogatja is!), az bizony:

  • SEGGNYALÓ.

Hiszen a bátor ellenzéki logika szerint aki pont Fidesz-KDNP-szimpatizáns, vagy csak nincs különösebb ellenvetése - netán eszébe jut, hogy a mostani ellenzék milyen munkát végezne (és végzett) hatalmon -, az nem lehet más, mint egy gerinctelen, megalkuvó cselédlakáj.

  • Mert a gerinces, bátor embernek kötelessége jobboldali kormány alatt örök ellenzékinek és lázadónak lennie.

/A szerző megjegyzése: hasonló analógia mentén vajon milyen jelzővel illethetnénk a "merjünk kicsik lenni"-típusú, rendkívül megalkuvó és megfelelési kényszeres, besimuló MSZP-SZDSZ-es külpolitikát?/

​Akkor most kicsit forgassuk ki a szavakat, és turkáljunk mélyebbre!

Mi a baj a seggnyalással egészen konkrétan? Az valami rossz dolog?

Engem személy szerint sért, hogy az ún. anilingus szexuális praktikáját (egyidős az emberiséggel, és az állatvilágban is megfigyelhető) ilyen lealacsonyító, sértő, támadó, méltatlan összefüggésben tálalják folyton azok, akik a szabad szerelem propagandáját hirdetik lépten-nyomon. Ezzel tulajdonképpen saját magukat köpik szembe. Dühítő, és egészen felháborító, hogy a szexuális (és akármilyen) felszabadulást csakis saját maguknak engedélyezik szokás szerint, de ugyanakkor folyton maguk támasztotta - vélt jobboldali - korlátokat szabnának a kormányoldalnak.

Erre pedig már ez se jó nekik (pedig becsülettel igyekeztünk most is) - vagy van egy kettős csavar a szóhasználatban, és annyira elvont a gondolatmenet, hogy maguk se tudják követni.

A seggnyalás netán valami elítélendő dolog lenne? És ha igen, akkor is: mi közötök hozzá?

Takarodjon az ellenzék a hálószobámból!

Vagy valóban csak az lenne, hogy elkeseredésükben logikátlan vagdalkozással próbálják kiélni magukat a sorozatos választási vereségek után?

  • Régi kommunista technika: vádold meg ellenséged azzal, amit elkövettél!

Most mivel támadjunk vissza? Ti rohadt fideszesek? Ti köcsög katolikusok? Mocskos húsevő, gyilkos vadászok? Agyrém! Elfogytak a szavak, tanácstalan vagyok.

  • Legyen már szabad végre a szerelem, és legyen a liberális valóban - másokkal szemben is - elfogadó!