Üzenet LMBTQ-földjéről: A transznemű férfiak igenis legyenek büszkék a menstruációjukra!

Ezen a héten is kénytelenek vagyunk egy csokor szürreális hülyeségről beszámolni. Ezúttal magyar hírt is hoztunk, a srácról, aki Kelemen Annára műtette magát. Ez itt a Kontra Szivárvány Híradója!

Ezen a héten a szerkesztőség úgy döntött, elsősorban a pozitív változásokra koncentrálunk. Kicsit mintha csillapodni látszana a szivárványos terror, és a transzgender őrület jelei is mintha ritkábban mutatkoznak.

Bocsánat, tévedtünk!

Sajnos épp az ellenkezője igaz.

Kénytelenek vagyunk ismét egy csokor szürreális hülyeségről beszámolni. Ezúttal magyar hírt is hoztunk, amely tekinthető szabályt erősítő kivételnek, hiszen hazánkban a biológiai nemet csonkítással megváltoztató plasztikai műtétek még igen ritkák. Legalábbis egyelőre.

Ez itt a Kontra Szivárvány Híradója, tartsanak ma is velünk, ha bírják gyomorral!

  • Bemutatjuk Önöknek Freddie Lewist, a bristoli angol bajszos kishölgyet, aki foglalkozását tekintve költő és zenebohóc. A 21 éves, közepesen tehetségtelen leányzó teljesítmény híján láthatóan arcszőrzettel törekszik nézettséget szerezni, művészetének ugyanis szerves része és állandó témája az ő „átalakulása”.

Forrás: Facebook/Freddie Lewis

Állítása szerint megtanulta elfogadni testét azzal együtt, hogy bár melleit levágatta, és bajszot növesztett, de még mindig rendszeresen menstruál. Az angol közszolgálati médiának, a BBC-nek adott interjújában részletezi a havi ciklussal kapcsolatos élményeit és követeléseit a társadalommal szemben. Például azt, hogy számára milyen stresszes férfi mosdókban végeznie a dolgát, ott ugyanis nincs meg a megfelelő felszerelés a menstruációhoz. Bár az intenzív hormonkezelésnek köszönhetően ciklusa esetleges, ennek ellenére úgy érzi, a hozzá hasonlók számára sokkal több gendersemleges mellékhelyiségre lenne szükség, és egyúttal minden transznemű férfit bátorít, hogy legyen büszke a menzeszére. Csodálatosan természetes!

  • J.K. Rowling, a Harry Potter írónője évek óta tartó zaklatás és lejáratás áldozata azért, mert egyszer óvatlanul kihúzta a gyufát a szivárványos terrorhálózatnál. Azt merészelte mondani, hogy menstruálni csak a biológiai szempontból „igazi” nők tudnak. Mikor azt hinné az ember, hogy ennél nincs lejjebb, az LMBTQ-hálózat mindig megmutatja, hogy van. A brit popsztár, Adele egy nemzetközi gendersemleges díjátadó rendezvényen kijelentette, hogy szeret nőnek lenni. Első hallásra merőben személyes, pozitív, akár közösségi szempontból is bátorító üzenetnek hangozhat, ugye? Nos, vannak olyan erőszakos transzgender-aktivisták, akik ezt is kötözködésnek találták.

 

A rendezvényen első ízben számolták fel a „Legjobb női előadó” és „Legjobb férfi előadó” kategóriákat, és helyettük csak egy, „Legjobb előadó” díjat adtak át, melyet Adele vehetett át. Nem kritizálta a döntést, nem tett cinikus megjegyzést az idióta gesztusra, csak megjegyezte, ő elégedett saját magával. Az aktivisták természetesen a szokásos fundamentalista stílusukban kérték számon az énekesnőt. Korábbi rajongóinak egy része elfordult tőle, mások pedig amiatt támadják hogy az ilyen megjegyzések szerintük rossz hatással lehetnek az amúgy is bizonytalan, önmagukat transzneműnek képzelő tinédzserekre. Nehogy már ne kérjenek hormonkezelést! Isten ments, hogy elégedettek maradjanak születéskori nemükkel! 

  • Magyar vonatkozású hírünket a bulvársajtó zavaros mocsarában találtuk (Tudjuk, tudjuk: minek mentünk oda?). A Bors című tudományos folyóirat portrét készített Takács „Gagastar” Milánról, akinek számos problémája közül a legszembetűnőbb a mániáig fajult rajongás Kelemen Anna szebb napokat is látott felnőttfilmes művésznő és trashceleb iránt.
    YouTube
    Az egyébként láthatóan transznemű tendenciákat mutató fiatalember ugyanis a fejébe vette, hogy plasztikai műtétek sorozatával fog egyre hasonlóbbá válni példaképéhez, Havas Henrik tanár úr kedvenc Annácskájához. A Bors azt is írja, hogy a srác 16 éves kora óta szexmunkás.

„Mióta nőnek öltözöm, több lehetőségem akad, sőt több hódolóm is lett, mint idáig volt. Szeretném másfél éven belül a melleimet és a számat is megcsináltatni. Ezenkívül már a nemátalakító műtéten is elgondolkoztam – mondta a fiatal fiú, akit gyakran Tina néven is szólítanak."

(Forrás: Bors.hu)

Mi nagyon örülünk neki, hogy a baloldal kiderítette: a zavarodott fiatalok nemváltoztatási szándéka nem létező álprobléma, így nem is aggódunk. A fiatalembernek boldogabb életet kívánunk, és bátorítjuk, kétszer is gondolja meg, mielőtt visszavonhatatlan hülyeséget csinál!