Újrakeresztelkedik Márki-Zay Péter Brüsszel Templomában, Ujhelyi és Cseh Katalin vezeti a szertartást

"Neveljétek majd őt szent hitünk tanítása szerint! Féltő gonddal ügyeljetek arra, hogy a nagyszerű eszméink iránti nyitottsága napról napra növekedjék benne, a hazafiasság bűne pedig soha meg ne rontsa. Péter, kétszeresen is rossz emlékű keresztelés nevét viselted. Mától elhagyod a kirekesztő Péter nevet". Részlet a mai esti szertartásból, aminek során a gyarmati tisztek megnézik a hűségesküt tevő politikust, majd eldöntik, érdemes-e pénzt és energiát fektetni belé.

Kedves egybegyűltek! Civilnek mondott, valójában politikai, bújtatott és direkt támogatásban egyszerre részesülő szervezetek, politikuskollégák, külföldi titkosszolgálatok és lobbiszervezetek képviselői!

kapcsolódó

  • Eltitkolt részlet: Egy brüsszeli energetikai lobbiszervezetnél volt vezető a rezsicsökkentést támadó Márki-Zay

    Eltitkolt részlet: Egy brüsszeli energetikai lobbiszervezetnél volt vezető a rezsicsökkentést támadó Márki-Zay

    Egyik önéletrajzában sem tüntette fel, hogy a rezsicsökkentés környékén az Eureletric bizottsági tagja volt, azonban a Kontra rátalált az elrejtett információra. Pedig fontos lett volna erről tájékoztatnia a közvéleményt, hiszen a globális szervezet több évtizede bejáratos az uniós vezérkarhoz, rendszeresen fogalmazza meg véleményeit és iránymutatásait az Európai Bizottságnak. Egyre inkább érthetővé válik, a baloldal kormányfő-jelöltje miért megy el a falig annak érdekében, hogy megfúrja a magyarok millióinak komoly segítséget nyújtó rezsicsökkentést.

Keresztelendő testvérünket, akit a brüsszeli fekete oltár színe elé hoztatok, a Legfőbb lény jóságából új életet kap. Jakobinus dühhel építi tovább Magyarországon azt az új világot, amit közösen megálmodtunk és amely 2010 óta erőszakot szenved.

Neveljétek majd őt szent hitünk tanítása szerint! Féltő gonddal ügyeljetek arra, hogy a nagyszerű eszméink iránti nyitottsága napról napra növekedjék benne, a hazafiasság bűne pedig soha meg ne rontsa. Reméljük, hogy hitbéli meggyőződésetek hozott ide benneteket, és így készségesen vállaljátok a jelölt támogatásával járó kötelességeket.

Gondoljatok arra, hogy ti is rendszeresen részesültök nagylelkű támogatásainkból, most rajtatok a sor, hogy továbbadjátok. Mondjatok tehát ellent a bűnös elmaradottságnak, múltbarévedő hazafiságnak, a régi, kirekesztő szellemű kereszténységnek, a régi Európának.

Tegyetek tanúságot az új hitről, az új világrend építése iránti hitetekről! Ebben a hitben (fordított)kereszteljük meg most a jelöltet. Szertartás közben mindenki mondja utánam!

Ellene mondotok-e a hazafias érdekek képviseletének?

Jelenlévők kórusban: Ellene mondunk.

És minden valódi egyetemes emberi és keresztény értéknek?

Jelenlévők: Ellene mondunk.

A régi Európa minden veszélyes csábításának?

Jelenlévők: Ellene mondunk.

Márki-Zay Péter bemutatkozik Brüsszelben Forrás: Facebook
Márki-Zay Péter bemutatkozik Brüsszelben Forrás: Facebook Forrás: Facebook

Hisztek-e a nyitott társadalomban, a nyitott határokban, a nemzetállamok halálában, a katolikus egyház és a hagyományos kereszténység lebontásában?  

Jelenlévők: Hiszünk.

Hisztek-e az összes társadalmi nemben, amit az elmúlt években szektás tudósaink találtak ki? Hisztek-e abban, hogy a család egy elavult modell és mint ilyennek a történelem szemétdombján a helye? Hisztek-e abban, hogy egy férfi vagy egy nő, vagy bármilyen nemi identitású lény egy tejfölösdobozzal is teljesértékű családot alkothat?

Jelenlévők: Hiszünk.

Ez a mi hitünk, Európa és a világ boldog jövőjében. Többé nem fordulhat elő, hogy Magyarország és a többi kisállam saját érdekei szerint politizáljon, rendelkezzen a sorsa fölött. Soha nem sérülhetnek többé Hollandia, Németország gazdasági érdekei. Üzletet a kínaiakkal és az oroszokkal csak Németország köthet!

Péter, kétszeresen is rossz emlékű keresztelés nevét viselted. Mától elhagyod a kirekesztő Péter nevet, és ezután Pénteknek nevezünk. A mai naptól új ember vagy, állj fel és mutasd meg magad a konvent színe előtt!

Szertartásvezető: Péntek, kusiz, kuszi, gyere! Ül! Fekszik! Pacsi! Gyűlölet! Na, most pucolj te bolhás! Megbeszélnivalónk van a többiekkel! Az ajtó előtt szórakoztasd a sajtót és játszd el, hogy tényező vagy.

Az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje csütörtökön este Brüsszelbe látogat, ahol az ellenzék vezető politikusaival együtt részt vesz egy pódiumbeszélgetésen. Hűségesküre készül. Biztos nagyon izgul, hogy a megfelelő válaszokat adja-e, elégedettek lesznek-e vele azok, akiktől segítséget remél a kampány hátralevő részében. Ez a látogatás ugyanis erről szól.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A gyarmati tisztek megnézik a baloldali politikust, majd eldöntik, érdemes-e pénzt és energiát fektetni belé, a győzelem reményében.

Meg kell esküdjön, hogy ezután Magyarország elfogadja az Európai Unióban neki szánt harmadhegedűs szerepet, nem avatkozik a nagyok üzletei ügyeibe, nem ellenzi azokat a törekvéseket, amelyek ellentétesek a magyar nemzeti érdekekkel. Visszatér az európainak mondott útra, ami borzasztó távol van a régi Európától.

Lecseréli a naftalinszagú kereszténységet a modern kereszténydemokráciára, ami megfelelő távolságra van a krisztusi tanításoktól ahhoz, hogy a legperverzebb szélsőliberális víziókra is igent tudjon mondani.