Újra szól a kárörvendő kórus!

Akiknek a savanyú szőlő az édes: válogatás a magyar kudarcoknak bármikor örülni tudó véleményekből

  • Tudtam, hogy nem fog sikerülni!
  • Minek egyáltalán próbálkozni? Teljesen tehetségtelenek.
  • Ezeket tömjük őket pénzzel? Tudod hányszorosát keresik ezek gy tanárnak? Még annál is többet!
  • Ráadásul adóforintokból finanszírozzuk ezt az egész cirkuszt!
  • Menjenek el inkább dolgozni, végezzenek valami rendes munkát!
  • Hosszú évek óta alig tudnak felmutatni eredményt, takarodjanak mind a civil életbe vissza, látni sem akarom őket!

Ezeket a mondatokat szokták a kormánnyal elégedetlen választók saját, impotens politikusaik fejéhez vágni. Hisz az ellenzéki pártok többszörösen bebizonyították már alkalmatlanságukat. Egy Jakab Péter abból csinál karriert, hogy a havi hatmilliós fizetéséért cserébe azon sajnáltatja magát, hogy megbüntetik. Mindezt az adófizetők állják.

Ha azt hinné a Nyájas Olvasó, hogy erről van szó, akkor téved.

Az ellenzéki politikusok 12 év kudarc és látványosan elvtelen politizálás után is változatlanul élvezik támogatóik bizalmát. Hírességek és átlagemberek egyaránt hajlamosak a legbotrányosabb bakikat és kudarcokat is elnézni a moslékkoalíció tagjainak.

Jusson eszünkbe a legaktuálisabb: Jakab Péter szövetségesei olyan törvény (Lex Pedofilius) ellen tiltakozva vonulnak az utcákon, amelyet Jakab Péter és pártja is megszavazott.

Nem, a kormánykritikus közvélemény csak akkor szigorú, ha a futball-válogatottunk kudarcának örülhet. Olyan könyörtelenséggel kérik számon a siker hiányát, mintha papírforma lenne, hogy a magyar csapat tönkreveri az Európa-bajnok portugálokat.

Az „úgysem fog sikerülni” kórus általában már a mérkőzés előtt rázendít.

Ez alkalommal Karácsony Gergely egyik kétbalkezének jobbkezének (aki egy esetleges miniszteri kinevezéstől sem riadna vissza) felesége, a világhírű szupermodell Mihalik Enikő Instagram történetében jelent meg, hogy alig várja, hogy végignézhesse, ahogy a portugál válogatott elpicsáz minket.

Persze ez csak IRÓNIA >kacsint, kacsint< hát nyilván a követők a hülyék, akik valószínűleg szép számban jelezték nemtetszésüket a kishölgynek.

MIhalik Enikő Instagram oldala

Fajkasházy Tivadajról tudjuk, hogy számára a magyar focisikerek legalább annyira elkeserítőek, mint Ferinek az üres pohár.

Az örökifjú Teddy labdarúgás-rajongó körökben akkor vált legendává, mikor 2015-ben nyilvánvalóvá tette, kifejezetten a magyar csapat ELLEN szurkol, mert az rossz Orbánnak

Áprilisban még azon gúnyolódott, micsoda felelőtlen (és diktatorikus) húzás a lelkes szurkolókkal tömött Puskás Stadion.

Több teltházas válogatott mérkőzés = boldogabb Teddy!

Fajkasházi Tivadaj Facebook oldala

A szivárványkoalíció minden árnyalatának másképp fáj, ha a magyar közvélemény egy pillanatra a focira figyel. Juhász Zoli, a baloldal önjelölt irgalmas szamaritánusa például számon kéri a szurkolóktól, miért nem a Lex Pedofilius törvény ellen tüntettek? Ráadásul ezért fizetni? Hát ki érti ezt...?

Juhász Zoli Facebook oldala

Dr. Dániel "Vörösfesték" Péter és Vágó "Jelöljükmeg" István egyaránt feketeöves Orbán-falók, nem csoda, hogy megtalálták ugyanazt a humorforrást. Nekik valószínűleg kifejezetten jólesett, mikor a magyar válogatottnak gólt rúgott a világ egyik legjobb csatárja, C. Ronaldo.

Egészségükre váljék, nagyobb örömük az életben ne legyen ennél!

Dr. Dániel Péter Facebook oldala

Vágó István Facebook oldala

Juszt László a magyar balos értelmiség szúnyogháló mögött ragadt, fáradt, de kellemetlenül terjedelmes őszi legye. Bosszantó és visszataszító közéleti jelenség, de ott, ahol van, nem zavar senkit.

Döngicséljen csak keserűen kedvére. Most éppen esztétai babérokra törve gyalázza a válogatott indulóját. Biztos pezsgőt bontott a tegnapi meccs után:

Juszt László Facebook oldala

Hazánk egyik legsikeresebb divattervezőjének véleménye is úgy hiányzott, mint Karácsony Gergőnek a fogászati vizsgálat. Nyilván az ő szakmájában is arányos a teljesítmény és a fizetség. 

Herczeg Zoltán Facebook oldala

És végül, de nem utolsósorban következzen egy rövid kis válogatás az Internet Népének reakcióiból:

Facebook

Forrás: Facebook
Orbán a hibás! Minek a stadion? De örülök, hogy szomorú! Szánalmas teljesítmény!!!

Bizonyára a Kedves Kommentelők alkalomadtán ugyanilyen erélyesen fogják számon kérni gyermekeik, kedvenc politikusaik, kortárs táncművészeik, macskáik, stb... egy-egy gyengébb teljesítményét is.

Mert nem a részvétel, hanem a győzelem a fontos! Kivéve, ha az ellenzékről van szó.