Tuti állásajánlataink Fekete-Győr Andrásnak, aki 32 évesen lehet, hogy kilép a munkaerőpiacra

A Momentum megbuktatott elnöke népszerűtlen munkakerülő, csakhogy nagyon kicseszett vele az élet: könnyen lehet, hogy közeledve a negyedik X-hez kénytelen lesz dolgozni. Egy ilyen volumenű váltás kifejezetten megterhelő lehet, ezért a keresztényi szeretet jegyében úgy döntöttünk: segítünk neki. Sajnos a CV-je a sejtelmesen bárgyú, borostás vigyort leszámítva nem sok használható információt tartalmaz a pályakezdő srác leendő munkaadójának, de nem szabad feladni a küzdelmet. Ezek az állásokat javasoljuk Bandinak!

Kérdéses, hogy az előválasztásnak vannak-e igazi győztesei. Márki-Zay ugyan elvben megszerezte az ellenzéki pártok támogatását, a gyakorlatban viszont egyre inkább úgy tűnik, a kapcsolat fagyosabb, a szövetség instabilabb, mint valaha. Kíváncsian várjuk, hogy a következő hónapokban milyen várat építenek majd ebből a szarból, de addig is búcsúztassuk el méltón azokat, akik hoppon maradtak.

Mert vesztesek bizony vannak, nem is egy.

KariGeri önmagát nyugdíjazta (sőt, most már munkahelyét is árulja, hátha akkor elég később kelni, vagy lehet főpolgármesterkedni home office-ban), Fekete-Győr András pedig még mindig nem volt képes feldolgozni az információt, hogy megméretett, és könnyűnek találtatott.

Facebook Fekete-Győr András

Bandi szerint a választók azt üzenték, még tanulnia kell. Horn Gábor Gyurcsányhoz intézett, véletlenül felvett szavai tökéletesen passzolnak:

„Nem azt mondták, Bandi. Azt mondták, hogy menj a pics*ba, valljuk be…!”

Fekete Győr „Mr. 3,4 Százalék” Andrást úgy távolították el egykori harcostársai, hogy innen nehéz lesz építkezni. Láthatóan nem sikerült feldolgoznia a bukást, ugyanis Facebook-adatlapján még mindig úgy mutatkozik be, mint miniszterelnök-jelölt és pártelnök. Úgy tűnik, odébb van még a bili, amibe belenyúlva felébred majd.

 

Ha pedig ez megtörténik, a Momentum listavezető helyével elvileg vigasztalódhatna, ugyanakkor fel kell készülnie, hogy saját párttársai (vagy esetleg Feri) innen is kipenderítik.

Előbb-utóbb hasznos lesz számára, ha szembenéz a valósággal: ha szeretne stabil, valós egzisztenciát kínáló munkát, abba kellene hagynia a bohóckodást, és el kéne kezdenie dolgozni.

Mi, a Kontránál a keresztényi együttérző szeretet nevében úgy döntöttünk, pályaválasztási tippekkel segítünk Bandinak. Első lépésben megvizsgáltuk az alapanyagot, itt olvashatják az előválasztási küzdelemre összeállított önéletrajzát.

Ez a sejtelmesen bárgyú, borostás vigyort leszámítva, nem sok használhatót tartalmaz a harminckét éves pályakezdő leendő munkaadójának. Igen érdekes és tanulságos belegondolni, hogy pártjának egy része és ő maga is elhitte, gyakornoki, asszisztensi tapasztalattal képes lehet majd egy ország vezetésére.

Nem szabad azonban csüggedni, Schiffer András és Vona Gábor példái is mutatják: van élet a bukott pártelnökök számára. Míg az LMP egykori társelnöke ügyvédi praxisát folytatta (nem mellesleg komoly és köztiszteletben álló véleményformáló közéleti kérdésekben), Vona Gábor közepesen sikertelen porszívóügynöki kísérletét követően a Puzsér-féle közéleti zenebohóc irányába mozdult. Beszélgetős műsorokba jár, cikkeket ír, és nagyon dolgozik rajta, hogy elfelejtsük neki a bakancsok csattogásától hangos gárdista neonáci múltat.

FeGyőr Bandi sajnos egyikre sem alkalmas, ezért erős hátralépést javaslunk neki a közügyektől, láthatóan nem neki találták ezt ki. Sosem késő újrakezdeni, lássuk, milyen szerepekben tudnánk  a román liberális viccpárt bukott elnökét elképzelni:

 • Sportoló: FeGyőr többször is büszkélkedett a kampány során atlétákat megszégyenítő fizikumával. Kihívta futni Németh Szilárdot, idilli képsorozatokban számolt be túrázásairól, és bizony még egy konditerembe is lemerészkedett a kamerák kedvéért. Az élsportban szerzett eredményeket nem lehet olyan könnyen elkenni, mint a politikai kudarcokat, érdemes volna hát kipróbálnia egyszer ilyesmit versenyhelyzetben is.

Facebook Fekete-Győr András

 • Sportújságíró: Mivel az első javaslatunk kudarcát borítékoltnak látjuk, surranópályának még mindig jó lehet egy sportújságírói, kommentátori meló.

Tét nélkül okoskodni, ez valóban testhez álló feladat számára.

FeGyőr, aki prófétája a magyar sportélet felé tanúsított kétszínűségnek, kedvére szurkolhatna közvetítésben a román válogatottnak, sőt, szakértőként újra és újra elmondhatná, miért is van az jól, hogy elgáncsolták az olimpiát.

Néznénk naphosszat.

 • Rakodómunkás: Éppen a NOlimpia kampány finisében bizonyította Kígyóvállú András herceg, hogy ha el kell árulni a hazát, bizony a nehéz dobozok mozgatásától sem riad vissza. Ha már ilyen jól megy neki, csinálhatná ezt anélkül, hogy különösebb kárt okozna vele nemzetének…

Forrás: AFP

 • Kísérleti alany: A végképp semmirekellő emberek bizony gyakran orvosi, biológiai kutatóintézetek és cégek számára kínálkoznak veszélyes, ismeretlen anyagok vagy kísérleti fázisban lévő, fejlesztés alatt álló gyógyszerek tesztelésére. FeGyőr egyszer már hülyét csinált magából hazugságvizsgálóval, szerintünk drótokra kötve remekül mutatna valami föld alatti laboratóriumban, makákók és patkányok melletti ketrecben. Ahova való.

Forrás: Facebook/Fekete-Győr András

 • Mezőgazdasági kistermelő: Ismét egy olyan hivatás, ahol elválik a szar a májtól. Ha valaki nem ért hozzá, azonnal kiderül. Kezdésként elmehetne kapálni, talán a földmunka segítene. Hogy értékelje az ezüstkanalat, amivel a csücsöri kis szájában született. Bár őt elnézve, legfeljebb a tökfilkószintig jutna.
  Facebook Fekete-Győr András
 • Hivatásos Pride-szervező: Kevés olyan hangosan törleszkedő politikus volt a Pride rendezvények alatt, mint Fekete-Győr. Nagyon úgy tűnik, ő az, aki néhány plusz százalékpontnyi támogatásért (és valljuk be, a 3,4 százaléktól bőven van hova fejlődni) szívesen állna át a melegebb oldalra.

Facebook Fekete-Győr András

Mi bátorítanánk, hogy ezután teljes figyelmét az LMBTQ-közösségnek szentelje, így nem kellene újra és újra pofára esnie.

kapcsolódó

 • Donáth Anna személyében végre egy igazi férfi kerülhet a Momentum élére!

  Donáth Anna személyében végre egy igazi férfi kerülhet a Momentum élére!

  Fekete-Győr Andrea lelépett babázni, így jöhet a férfiúi hatalomátvétel a percről percre macsósodó pártban. Donáth Annát egész életében hímek vették körbe, ami kiváló ajánlólevél lehet a vasárnapi tisztújításra. Apja, Donáth Laci bácsi lelkésznek adja ki magát, de sziklaszilárdan összebútorozott a kommunistákkal. Nagyapja, Donáth Feri bácsi pedig papokra vadászott még az előző rendszerben. A Momentum végre megértette az idők szavát!