Soros szervezeteivel és baloldali celebekkel rendez fesztivált Újbuda DK-s önkormányzata

Erős csapatot hoztak össze László Imréék, úgy néz ki, csak a sajátjaikat hívták.

Az újbudai önkormányzat szeptember 17-én Bartók Feszt’ elnevezéssel  szervez fesztivált a Műegyetem rakpartra. A kezdeményezéssel alapjáraton nem is lenne probléma, elnézve azonban a programot, hamar kiderül: annak kőkeményen propagandacéljai vannak.

Már az megadja az alaphangot, hogy a rendezvény honlapján közzétett információk szerint László Imre, DK-s polgármester és Barabás Richárd, párbeszédes alpolgármester köszönti az érdeklődőket.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Tajvanról Újbudára. Karácsony Gergely párttársáról éppen a napokban írtuk meg, hogy jelenleg is egy rejtélyes tajvani programon vesz részt, ami azért érdekes, mert az amerikai nyomás miatt komoly geopolitikai feszültség alakult ki a térségben. A jelek szerint a politikus hazaruccan a fesztivál idejére, mivel a neve szerepel egy kerekasztal-beszélgetés résztvevői között is.

A Bartók Feszt’-en lesz „civil” falu is, amiben több, civilnek nehezen nevezhető szervezet működik közre. Például a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű, Soros György amerikai milliárdos által támogatott csoportosulás. A TASZ külön sátorban fogadja majd az érdeklődőket. A körítésből persze nem hiányozhat az LMBTQ-propaganda legfontosabb jelképe, a szivárvány sem.

 

Szintén jelen lesz a Habitat for Humanity Magyarország nevű Soros-szervezet, nekik is jár saját sátor. Bár a csekély, egyelőre hatfős érdeklődés ezt önmagában nem indokolja. A szervezet mostanában nyerő szériában van, hiszen legutóbb a szintén baloldali vezetésű II. kerületi önkormányzattól bérelhetnek jutányos áron ingatlant. 

Feltűnnek majd továbbá az újbaloldali szervezetek is, a teljesség igénye nélkül a WWF Magyarország és a Magyar Kerékpárosklub. Utóbbi csoportosulás legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy országos szivárványos kampányt indított.

Az este fő attrakciója egy koncert lesz, amin a baloldali keménymag egyik legkedveltebb arca, Dés László fog énekelni. Az eseményen pedig vendégként lesz jelen NoÁr barátja, Nagy Ervin, aki az RTL Klub egyik sorozatában tanárt alakít. 

A Bartók Feszt’ programja ismertetőjének a végén egyértelművé válik, hogy egy önkormányzati rendezvényről van szó: „A fesztivál Újbuda Önkormányzatának szervezésében valósul meg” – olvasható az esemény Facebook-oldalán. 

A DK-s vezetésű önkormányzat egyébként nem először szervez politikailag elfogult rendezvényt. Érdemes megemlíteni, hogy újabban a XI. kerület ad otthont az ARC nevű balos-LMBTQ propagandának. A tavalyi ARC-on például férfi nemi szervet ábrázoló plakátot mutogattak. Ezt kiskorúak is láthatták. 

kapcsolódó