Soros György trójai falova az iskolákban

Komplett érzékenyítő propagandacsomag az Amnesty Internationaltól...Kicsiknek és nagyoknak!

A gyermekvédelmi törvény kapcsán sok kritika érte a kormányt, hogy a kicsit oktatása és nevelése során képzelt ellenséggel, valótlan, életszerűtlen fenyegetéssel vív szélmalomharcot.

A transzgender lobbi nem létezik, nem tud bántani téged!

Eközben a transzgender lobbi:

Úgy egyáltalán: dehogy akar bármilyen NGO, vagy egyéb, magántőkéből finanszírozott, ideológiai hadviselésre kiképezett aktivistákból álló szerveződés beólálkodni az óvodákba és iskolákba.

Kivéve, amikor igen.

A Nyájas Olvasónak bizonyára nem kell bemutatni Soros Gyuri bácsi egyik legszorgosabb akciócsoportját, az Amnesty Internationalt.

Amnesty International weboldala
A politikai foglyok szabadon bocsájtásáért való lobbizással reklámozott, önmagát jogvédő szervezetként definiáló lobbiszervezet előszeretettel mondja meg akár demokratikusan választott vezetőkre legitimitását, mi is az a jogállamiság, hogy is kéne viselkedni ahhoz, hogy Gyuri bácsi csapata ne óbégassa tele a nemzetközi sajtót. Az Soros-féle NGO-k véleményét („elemzését”) pedig előszeretettel idézi független, mértékadó forrásként bármely olyan médium, amelynek nem tetszik a többség által megválasztott kormány tevékenysége.

Volt idő, mikor az amerikai milliárdos beérte azzal, hogy az iskolások fejébe mindössze tejet, kakaót és kiflit juttatott. Mára azonban komolyabb ambíciói vannak.

Az Iskolatej szállítmányok mellé mégsem lehet érzékenyítő füzetkéket csomagolni, kell tehát keresni más módszert. 

 

Itt jön képbe az Amnesty.

Elég jól sikerült ugyanis a szubjektív propagandatevékenységet becsomagolni tehát ahhoz, hogy jogvédelemnek álcázva elkezdjék becsempészni közoktatási intézményekbe ideológiájukat.

Az Amnesty külön üzletágat tart fent oktatásra, oktatók – aktivisták képzésére és fiatalok beszervezésére, átnevelésére.

Amnesty International weboldala

Az oktatas.amnesty.hu oldalon található kínálat kicsiktől a nagyokig mindenkinek kínál témát a Nyílt Társadalom koncepciójának égisze alatt többek között:

  • Gyűlöletbűncselekmény
  • Ellenség
  • Jogállam
  • Emberi jogok
  • Magánszféra

Ezeket az órákat, foglalkozásokat meg lehet rendelni. Pénzbe nem kerül, Gyuri bácsi már kifizette. „Ingyenes foglalkozásainkat diákként, szülőként vagy tanárként is kérheted. Tanórákra, tolerancia napokra, egész napos emberi jogi rendezvényekre és táborokba is szívesen megyünk.”

Amnesty International weboldala

Kedvencünk az elsősorban alsó tagozatos iskolásoknak szóló „Ellenség” óra, melyben az azonos című könyv mentén szeretnék már kicsi korban bebizonyítani, hogy az érdek- és értékellentéteken alapuló konfliktusok megszüntethetők, az ellenségünk is ugyanolyan ember, mint mi vagyunk és igazából éljünk mind együtt szeretetben, mind egyformák vagyunk,

  • iszlám fundamentalista,
  • transzdelfin,
  • fasiszta gárdamellényes jobbikos,
  • bolsevik tömeggyilkos, stb…

Kivéve a Fideszt, mert ők a valódi ellenség. Mindet el kell takarítani.

Van ám tábor is, ha a néhány órás fejtágítás nem lenne elég alapos. Nagyjából így kell elképzelni:

Nem tudunk jelenleg hatályos jogszabályról, amely szerint akkreditációhoz kötött lenne, hogy általános- vagy középiskolai tanárok a szülők tudta és beleegyezése nélkül berendeljék valamelyik Soros-órát. Pedig igény lenne rá.

Hogy az Amnesty propaganda kurzusai, átnevelő tábora hasznos-e, vagy értékes-e, az ebből a szempontból mindegy. Fideszes pártüzeneteknek sincs semmi keresnivalója az iskolapadban. A kérdés itt is az, vajon kap-e lehetőséget a szülő, hogy nemet mondjon erre, mielőtt a gyerek találkozik ezekkel az üzenetekkel? Esetleg legyen vétójoga, mielőtt kiskamasz gyerekét táborozni hívják.

Amnesty International weboldala

Amikor a Szivárványos Hadtest katonái habzó szájjal kéri ki magának a homofóbiát a fent említett jogszabály kapcsán valószínűleg annyira el vannak foglalva saját különleges mártíromságukkal, hogy nem látják a fától az erdőt.

Életmódjuk a történelem hajnala óta létező, a többség által tudomásul vett jelenség, melyet a posztmodern jóléti társadalmak az „Élni és élni hagyni” elve alapján kezelnek. Ismétlésként, mivel láthatóan nem megy a szövegértés (például Brüsszelből még mindig pénzmegvonásos zsarolással és jogi eljárással igyekeznek belepofázni a magyar jogalkotásba) törvény tehát nem arról szól, hogy korlátozzák a melegek életmódját.

Vagy hogy erről mélyen hallgatni kéne.

Esetleg hogy a gyerekek ne szerezhetnének tudomást a jelenségről akkor és úgy, ahogy ezt szüleik jónak látják.

A törvény azt rögzíti, hogy se nemváltás, sem szexualitás, sem egyéb témában nem jöhet szembe a gyermeknek olyan impulzus – legyen ez akár tananyagnak álcázott propaganda, vagy életkornak nem megfelelő szórakoztató tartalom.

Ha a szülő úgy dönt, iskolán kívül vehet olyan könyvet, médiatartalmat, amely megfelel világnézetének és ízlésének. Akár még érzékenyítő táborba is elküldheti.

A bináris nemiség eltörlésére felesküdött aktivisták érdekérvényesítő erejéből, valamint a Soros-féle NGO-k fiataloknak címzett programkínálatából is látható, hogy ez a téma csak a jéghegy csúcsa. Számtalan olyan, valóságot tagadó, normalitást felszámoló, kulturális gyökereink ellen dolgozó erő vár arra, hogy a gyerekeket a leginkább fogékony korszakukban találja meg.

Éppen ezért a gyermekvédelmi törvényt nem visszavonni, hanem annak hatályát bővíteni kéne.

Az iskolában tanuljanak földrajzot, kémiát, testnevelést, stb… de aki Soros-féle rózsaszín, nyílt társadalmas, genderfluidos álmodozást szeretne például az Amnesty International gondozásában gyerkőcének taníttatni, lehetőleg intézze el otthon, a négy fal között.