Soros György pofára esett és fájdalmában vádaskodik

A tőzsdecápa nem úgy reagált az EU költségvetésével kapcsolatos megállapodásra, ahogy sokan tennénk - amikor például az utcán megbotlunk és beverjük az orrunkat a kutyaszaros járdába. Mert ilyenkor egy normális ember összeszedi magát, letörli az arcát, próbál méltóságteljesen viselkedni egy kellemetlen helyzetben.

De nem így Soros, a ’nagyszerű emberbarát filantróp’, aki megint kifordult önmagából, és a Project Syndicate nevű internetes üzenőfüzetében a kudarcát durva rágalmazással próbálja orvosolni. Ez az a médium, amely rendszeresen jelentet meg Orbán Viktort rágalmazó véleményeket, de amikor válaszolni szeretne rájuk a magyar miniszterelnök, akkor elutasítják a közlését.

Tehát megint: Soros lopással és antidemokratikus kormányzással vádaskodhat szabadon, de a megvádolt vezető, akit a magyar állampolgárok szavazatai hatalmaztak fel a kormányzásra már negyedszer, nem reagálhat rá.

Miközben az egyik vád a szólásszabadság korlátozása a vén betyár és az emberei részéről. Aki ebben nem látja az ellentmondást és a pökhendi agressziót, az nem lát semmit az elvakultságtól.

Mindenesetre most várjuk, hogy Soros kirohanásai, Orbán Viktort démonizáló rágalmai kapcsán megszólaljanak azok a személyek és szervezetek, akik Demeter Szilárd véleményével kapcsolatban hangosan sápítoztak,

mert magyar állampolgárként és európai gondolkodókként, vagy akár zsidó egyházi vezetőként biztos fontos nekik a saját hazájuk választott vezetőjének becsülete is, nem csak az internacionalista tőzsdecápáé.

Soros csalódott (jó ezt leírni!), mert nem sikerült a több mint két éve készülődő csapdáját beélesíteni, amelynek segítségével simán megfoszthatták volna a magyar és lengyel embereket az EU támogatásaitól. Ezzel a két kelet-európai országban komoly gazdasági gondok, hatásukra pedig politikai válság alakult volna ki.

Ez volt a cél, mert ez Soros lételeme, mint vaddisznónak a dagonya. Nagyon szereti a gazdasági és politikai válságokat, mert rengeteg pénzt lehet ilyenkor keresni a megmentő szerepében.

„Tedd tönkre, foszt ki, majd a haszon töredékéből játszd el, hogy nagyon jó ember vagy, aki ott segít, ahol csak tud.”

A recept egyszerű és tökéletes, hiszen minden eleme újabb és újabb hasznot hajt.

Minden ilyen válság okozásával, majd ennek felhasználásával a befolyás megszerzése elrettentő példa a többi ország számára, hogy jobb nem bajszot akasztani a magyar származású spekulánssal, mert keményen megtorolja az ellenállást. Tehát ez egy önmagát gerjesztő folyamat, amelyben Soros sikeres akciói tovább növelik a hatalmát, amelyekkel egyre több áldozat trófeáját tudhatja magáénak.

Mindez látszik a terjeszkedéssel, amit az elmúlt években produkált a Soros-birodalom. Berlinben és Brüsszelben rezidentúrát állítottak fel, ahol gyakorlott munkatársak szervezik a helyi politikusok, gazdasági szereplők, bürokraták és befolyásos értelmiségiek körében a nyomásgyakorlás klasszikus formáit, valamint maga a Központ, a Nyílt Társadalom Intézet is átköltözött a német fővárosba, mert azt már felismerte Soros rendszere, hogy a magyar kormánnyal és kormányfővel nem sokra megy a zsarolással.

Soros György most elbukott, nem jött be a magyarok és lengyelek tönkretételének kísérlete. De ne örömködjünk sokáig, mert ahogy azt az ellenzéki médiumok időnként fenyegetően szokták meglobogtatni:

elképesztő erőforrások állnak a rendelkezésére, hogy újra és újra nekivágjon az akarata érvényesítésének.