RTL Klub: Transzvesztita nőimitátor, latexálarc és pop-sátánizmus az esti híradóban

Az MTV zenei díjátadóját muszáj volt a pornófilmekből ismerős vizuális támogatással prezentálni, de csak azért, mert a téma főleg a tiniket érdekli.

Akik az elmúlt években alapszinten már kiművelték magukat a videóklipekben elrejtett (?), sátánistagyanús jelekből, végigülték és kielemezték Katie Perry Dark Horse-át vagy John Podesta képgyűjteményét, azok már egészen rutinos, edzett acélként mehettek neki az RTL Klub hétfői Híradójának. Az adásban egyebek mellett az MTV tegnapi Video Music Awards-ceremóniájáról is beszámoltak.

Unottan, beletörődötten vesszük tudomásul a mindent látó szemek, ördögszarvak, csöcsök, seggek látványát, az „élj a mának” és a „csinálj, amit akarsz, minden jár neked” individualizmuskultuszát. A lényeg: Te magad vagy az Isten!

Volt megint minden: latexálarcos meghívottak, örökijfú (netán szétplasztikázott) Madonna, Justin Bieber, inverz villantások (tehát mondhatni ruhát villantottak, annyira nem volt rajtuk semmi textil), klipjében az általunk is már megénekelt, sátánnal enyelgő, a fődíjat hazavivő, nyíltan homoszexuális Lil Nas X. De rögtön a műsor elején különösebb elmarasztaló kommentár nélkül (sőt!) szépen bevágtak róla egy képet, ahol világoskék menyasszonyi ruhában, hozzá focistafrizurával tetszeleg a vörös szőnyegen.

Itt azért kicsit érdemes megállni és megismételni:

  • Főműsoridőben, kora este
  • Tizenéves célközönséggel
  • Provokáló, vad, bizarr és hasonló bátorító jelzők után
  • Nyitóképként egy menyasszonyi ruhába öltözött, transzszexuális néger férfi (Lil Nas X) bukkant fel.

Forrás: Képernyőfelvétel/RTL Klub

Veszélyes?

Rám nézve talán nem: öreg fejjel soha nem nézek RTL Klubot, a felsorakoztatott előadók borzasztó audiovizuális művészetétől pedig üvöltve menekülök. De mi meg is szoktuk már...

Hogy a gyerekekre veszélyes lehet-e? Jó eséllyel igen. Őszintén, ki örül annak, ha ezekért rajong a gyereke, ezeket találja vagánynak, követendőnek, esetleg normálisnak? Márpedig az MTV Music Awardsot minden bizonnyal imádja  a tizenévesek tekintélyes része, és mintának tekinti a látottakat. Ráadásul ez megint kiváló alkalom egy kicsit lázadni a szülők ellen is. Hogy erre  biztosan  ilyen formában van szükség? Nem hiszem.

főműsoridőben, tizenéves célközönséget célozva ilyen lelkesítő felvezetés után transzikat mutogatni minimum jogi-etikai határeset.

Természetesen nem lepődtünk meg: az RTL Klub csak hozta azt, ami a kormánykritikus bulvártól megszokott – ha már úgyis kivezényelte  nemrég a fél stábot ellenzéki előválasztásos himnuszt kántálni.

Fú, ez de bátor kiállás volt!

kapcsolódó

De hát nincs is ebben semmi népszerűsítő szándék meg propaganda! Hiszen ilyen az élet, csak a valóságot mutatjuk be!

Mondhatják, de mi ezt szerencsére nem hisszük el. Elég csak abba belegondolni, hogy a meccsközvetítések során például szándékosan nem mutatják a pályára beszaladó rendbontókat. Hogy miért? Nehogy már motiválja a nézőket és az esetleges jelölteket az extra publicitás!

...viszont mindenki fellélegezhet az RTL híradójának a végén: kimentettek egy póznába szorult kiscicát Lincolnban, az Egyesült Államokban. Őrületesen cuki az egész, és igenis mosolygó szemek zárják ezt az újabb csodálatos műsort.