Pride-hónap: a hivatalos programokon innen és túl

Hazai és nemzetközi hangulatkeltéssel fűszerezett kulturális rendezvénysorozat

Megkezdődött az LMBTQ-közösség legendásan színes, újabban már fesztiválként aposztrofált rendezvénysorozata, a Pride Hónap.

Megnéztük a kínálatot, de a véleményformálást ezúttal az Olvasóra bízzuk. Mivel úgy tudjuk, a politikának ki kell takarodnia a hálószobából és különben is: magánélet kifejezés is önmagáért beszél, törekszünk tartózkodni az ítélkezéstől. Virágozzék ezer virág!

A Nyájas Olvasó bizonyára gyanakvóan távol tartja magát a pompás programoktól, pedig nem is sejtik, miről maradhatnak le! A teljesség igénye nélkül válogattunk néhány különleges, izgalmas rendezvényt, melyek részleteit nem tudjuk (de leginkább nem akarjuk) sem megismerni, sem közvetíteni, engedve az Olvasónak, hogy ízlése szerint bővebb felvilágosításért a megfelelő tartalomszolgáltatókhoz forduljon.

De még mielőtt a Büszkeség Hónapjának programkínálatából csemegéznénk, lássuk, mire használja a hazai és nemzetközi közvélemény "demokratikusabb" része ezt az időszakot:

Facebook
Az úgynevezett "függetlenobjektív" médiából - talán a közéleti uborkaszezonnak IS köszönhetően - szépen csordogál az érzékenyítő tartalom. Az Olvasó fogja már fel, hogy nők között férfinők versenyzése ma már alapvetés!

Ha nem hiszi, járjon utána, tessék olvasgatni a kommenteket is!

 

Facebook

Magyarország legfrissebb gyermekvédelmi törvényét már úgynevezett magasabb körökben is bírálják. Nem csak a Financial Times csóválja csalódottan a fejét, már Che Khatkha is teli arccal vigyorogva mószerolja hazáját a CNN riporterének.

 

A Felcsúti Döbrögi persze ismét elintézte, hogy magyarnak lenni ciki legyen.

Orbán Viktor egy személyben felelős érte, hogy Németországban ismét ferdén néznek a nem németnek születettek egy részére.
 

De persze nem csak külföldön rossz rendes enbernek lenni. Idehaza is simán összevernek, csak azért mert meleg vagy! Persze lehet, hogy nem így történt, de azért a független sajtón végigrobogott a "hír".

Facebook

De már a Momentum képviselője sem aludhat nyugodtan. Ő csak sétál az utcán, aztán hirtelen érkezik a köpet. Felfoghatatlan!

Facebook

Egyébként pedig a Pride Budapest Facebook oldaláról már azt is megtudhattuk, hogy Orbán = Erdogan, tulajdonképpen csak idő kérdése, hogy itt is rendőrök zavarják szét a békésen vonuló polgárokat.

Facebook

Egyszóval az új gyermekvédelmi törvénnyel Orbán és bandája átlépett egy vörös vonalat, már csak a Németh Hadsereg bevonulása mentheti meg az országot a totális függetlenségtől szégyentől!

Ilyen rettenetes elnyomás közepette fantasztikus csoda, hogy egy teljes hónapon keresztül válogathatunk az alábbi szórakoztató és fejtágító időtöltések között:

  • 1. Szerkesszük át a Wikipediát, de úgy, hogy minél több LMBTQ tartalom kerüljön rá! Tudta Ön, hogy az első vasaló valójában varrókészletként identifikált?

Facebook

2. Vonuljunk Meseország-figurának öltözve!

budapestpride.hu

  • 3. Itt egy kicsit zavarban vagyunk. Most akkor női, vagy LMBTQ foci? Nem kirekesztő ez egy kissé?

budapestpride.hu

  • 4. Legyél Te a saját stricid! (jelentsen ez bármit is...)

budapestpride.hu

  • 5. Az agyonajnározott, idejétmúlt "hagyományos családmodell" konstruktív kritikája ez?

budapestpride.hu

  • 6. A homoszexualitásnak (vajon a transzneműségnek is?) van ám célja! 

budapestpride.hu

  • ​7. ...és eredete is! 

budapestpride.hu

  • 8. Ide aztán a csúti patás ördög és csatlósai be nem teszik a lábukat!!!

budapestpride.hu

  • 9.  A kormány folyamatosan háborúzni akar, vajon a melegeket is tranzitzónába akarják zárni majd...?

budapestpride.hu

  • 10. Teljesen világos, másképp esik a Szürkebarát, ha közben szól a YMCA.

budapestpride.hu

  • +1: A fent részletezett, pompás kínálat csak akkor jöhet létre (és lesz évről évre egyre jobb), ha adsz PÉZT. Ugyan nemzetközi szervezetek, multicégek ezrei tömik az LMBTQ-lobbit dollármilliókkal, de nincs olyan rakott szekér, ahova ne férne még. Egy kis PÉZ. Vagy ingyenmunka.