Potocskáné kétszínűsége: Miközben egy panelból fotózkodik, egy kétszintes családi ház várja, hogy beköltözzön

A látszat: tyúkot kopaszt, a panelban süti a házikolbászt, gazdaságos élelmiszereket vásárol, és panaszkodik az Orbán-kormány általi kizsigerelésre. A valóság: Várja a kétszintes. új építésű családi háza, 1,7 milliót keres havonta, 350 ezerért lakást és több irodát bérelnek neki közpénzből.

  • Potocskáné Kőrösi Anita mindent elkövet annak érdekében, hogy eladja magáról az egyszerű, hétköznapi vidéki nő képét. Mégis időről időre lebukik, hogy  titkon azért szeret luxuskörülmények között élni. Korábban megírtuk, hogy a belvárosi Nádor utcában bérel magának lakást az Országgyűlés által biztosított lakhatási támogatásból havonta 345 ezer forintért.
  • De a Kontra információi szerint miközben a politikus tüntetőleg egy siófoki panellakásból posztol fotókat, hogy elhitesse magáról, hogy szerényebb körülmények között él, addig egy kétszintes, új építésű családi ház várja, hogy a Potocska család beköltözzön. Egyébként férje már az új lakóház címén is hirdeti autószerelő vállalkozását.
  • Úgy tudjuk, hogy a kétszínű Potocska család a jövő évi választás utánra halasztotta a költözést, mert az rombolhatná a jobbikos képviselőnő által magáról festeni szándékozott képet. Amitől főleg, hogy elsősorban a siófoki lakótelepek lakóitól remél szavazatot a jobbikos politikus.

A Kontra számolt be arról elsőként, hogy a Jobbik siófoki képviselője, Potocskáné Kőrösi Anita is trükközhet az Országgyűlés által biztosított lakhatási támogatással.

A Parlament ugyanis az V. kerületi Nádor utcában fizet egy 58 négyzetméteres lakást a jobbikos képviselőnőnek havi 345.000 forintért. Az ár túl magasnak tűnik számunkra, de ennél nagyobb probléma is lehet a bérlemény körül.

kapcsolódó

  • Potocskáné is trükközhet a lakhatási támogatással

    Potocskáné is trükközhet a lakhatási támogatással

    Úgy tűnik, hogy jobbikos szokás lett az Országgyűlés által finanszírozott lakásokkal való trükközés. Az elmúlt időszak azt is bebizonyította, hogy hiába "tolvajoznak" a mára baloldalivá lett párt képviselői, mert hát időről időre lebuknak, hogy nem vetik meg sem közpénzt, sem a jó autókat sofőrrel, sem a jó helyen lévő lakásokat. És még ügyeskednek is velük.

A Kontrához eljutott képek tanúsága alapján úgy tűnik, hogy a jobbikos képviselőnő fia Nádor utcai lakásából kísértetiesen hasonló a látvány, mint édesanyja bérleményéből. Vajon véletlen lenne? Vagy a képviselőnő egyébként Budapesten dolgozó fia használja  az anyjának közpénzből bérelt ingatlant?

 

Beszédes lehet Potocskáné hallgatása a lakásbérlése kapcsán napokkal ezelőtt felvetődött kérdések tekintetében. Vajon miért nem kapunk válaszokat? Persze a kínos hallgatás is lehet egy válasz.

Miközben a panelből posztol, egy kétszintes családi ház várja, hogy beköltözzenek

A Jobbik siófoki jelöltjének kétszínűsége nem csak ebből tűnik ki, hiszen a Kontra tudomására jutott, hogy miközben Potocskáné folyamatosan egy siófoki panelből posztolja a képeket,

Forrás: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala
Forrás: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala

addig egy frissen felhúzott, teljesen új építésű, kétszintes családi ház várja a politikust és családját, hogy végre beköltözzenek.

Forrás: Kontra
Forrás: Kontra

Információink szerint a jobbikos képviselőnő a jövő évi választás előtt nem tervezi birtokba venni a házat, mivel ezzel elronthatnák a hétköznapi, vidéki nő imázsát, amelyet hónapok óta igyekeznek festeni róla.

A cél ezzel a főként Siófokon élő, baloldali érzelmű lakók átverése és támogatásuk elnyerése lehet.

Időközben a jobbikos politikus férje, már az új házuk címén is hirdeti az  autószerelő-vállalkozását, így jó eséllyel már minden közmű is kiépítésre került az ingatlan területén.

A kétszínűség a probléma, nem a gyarapodás

A gonosz Orbán-diktatúrában az ellenzéki politikusok vagyona látványosan nő, de ezzel nincs is semmi probléma. Láthattuk, hogy a Jakab családban is szépen szaporodik az újbudai ingatlanok száma.

A gond itt sem az, hogy a jobbikos képviselőnő és családja családi házba tervez költözni, hanem az a képmutatás, hogy mindeközben tollfosztással és a rozsdás korlátú panelből posztolással igyekszik magáról az „egyszerű, szegény vidéki nő” látszatát kelteni.

Forrás: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala
Forrás: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala

Miközben sok százezerért több irodát is bérelnek neki, ő otthon főzőcskézik munkaidőben

Nemrégiben számolt be arról a drot.info, hogy Potocskáné az adófizetők jóvoltából 1,7 millió forintból „tengődik” havonta, mégis otthon főz és takarít csütörtök délelőtt, munkaidőben. Így azért ki lehet bírni.

Forrás: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala
Forrás: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala

Az eset azért is különösen felháborító, mivel a Parlament honlapján lévő szerződések tanúsága szerint, a jobbikos képviselőnőnek sok százezer forint közpénzből több irodát is bérelnek.

De úgy tűnik, hogy csütörtökre ezek már mind üresen állnak, hiszen a képviselőnő nyugodtan takarítgat és főz odahaza.

Nehéz az ellenzéki politikusok élete az orbáni diktatúrában!