Párhuzamos világ jellemzi a magyar gasztronómiát. A térségben nálunk van a legtöbb Michelin csillagos étterem, azonban még mindig halálra zabálhatjuk magunkat pár ezer forintért a város több helyén. A mai műsorban Bíró Lajos mutatja be a srácoknak, hogy mi maradt velünk a Kádár-kor proletár gasztronómiájából és miért küzdünk még mindig a feldolgozóipar silány minőségével úgy, hogy mezőgazdasági ország vagyunk.

Párhuzamos Valóság - Bíró Lajos
Szeretjük azt hinni, hogy a magyar konyha világhíres, az Erős Pista pedig minden jobb nyugati konyhában ott van... Valóban így van ez vagy elszaladt mellettünk a világ? A mai adásban Bíró Lajos, a magyar gasztroforradalom meghatározó alakja kalauzol el minket a vendéglátás folyamatosan változó világába.
- 2021. január 16. 19:00
- írta: Párhuzamos Valóság