Oltásellenes választók, oltásbarát ellenzék?

Persze, hogy nem így van, de Gyurcsány azt szeretné, ha ezt hinnénk

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gyurcsány Ferencet állítólag megtámadó pók alapos munkát végzett, ugyanis

a korábbi, oltásellenes ellenzéki szerep tagadásában stratégiát váltott: védekezésből támadásba lendül.

A távolságtartó objektivitásáról híres elemző, Pulai András által vezetett Publicus Intézet a szintén rendkívül mértéktartó Népszava felkérésére készített egy közvéleménykutatást, melyben vizsgálták, hogy a baloldal saját korábbi oltásellenességének összehangolt tagadó kampánya mennyire volt sikeres a választók körében, valamint vizsgálták (ezer fős mintán), hogy pártpreferencia és oltakozási hajlandóság összefüggésében inkább a kormányt, vagy az ellenzéket kedvelők kérik-e a vakcinát.

Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Az önmagukat fideszesnek vallók 51 százaléka, a szocialistákat támogatók 84 százaléka válaszolta azt, hogy ha ő választhatná meg, hogy mely oltóanyagot kapja, beadatná magának a vakcinát.

Az ellenzéki sajtó természetesen szalagcímeken hozta a szenzációt: a kormánnyal elégedett választók tulajdonképpen kevésbé vakcinapártiak, mint a szélkakas módjára véleményt változtató ellenzék, ráadásul Orbánnak sem hisznek:

  • Magyar Narancs: „Nem hat kellőképp a propaganda: a Fidesz-szavazók harmada szerint az ellenzék nem oltásellenes”
  • Telex: „Publicus: Kisebb az oltási hajlandóság a kormánypárti szavazóknál”
  • 24.hu: „Publicus: az ellenzéki szavazóknál nagyobb az oltási hajlandóság, mint a kormánypártiaknál”
  • Népszava: „Propaganda ellen beoltva - Az ellenzéki szavazóknál nagyobb az oltási hajlandóság

Bizonyára a közel 3 millió, már oltakozott honfitársunk többsége azonnali rendszerváltást akar, a fideszesek pedig csúcsos alufólia sapkában ülnek otthon a leengedett redőny mögött, rettegve a világkormány ördögi ármányától, amely az injekcióval nyomkövető chip-et ültet mindenkibe.

Így láttatja a kormányt támogató választókat a baloldali média, nincs ebben semmi új.

Feri azonban ismét megmutatta, hogy kell otromba hülyeséggel még  a "függetlenobjektív" médiát is alulmúlja.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

A DK keresztapája szerint az 1000 fős kutatás eredménye igazolja azt, hogy az ellenzéki politikusok valójában nem is oltásellenesek.

Tehát: Néhány száz fideszes közül csak enyhe többségben vannak azok, akik kérnék az oltást, ha választhatnak = Gyurcsány pártja sosem gyűjtött aláírást a kínai vakcina ellen.

Ráadásul páros lábbal száll bele az ellenzéki bohóckodástól viszolygó, kormánypárti szavazókba, gúnyolódva a hívő embereken.

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

  • „Hogy pont a ti világotok hisz kevésbé a vakcinában, a normalitásban. Persze szerintetek lehet, hogy két ima Orbánért jobb, mint egy oltás, de mi nem ezt gondoljuk.”

(Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook oldala)

Feri!

Valószínűleg az lenne a leghatékonyabb, ha abbahagynátok a hazudozást és a múlt újraírásának kísérletét, mert minden ilyen bejegyzéssel csak tovább kelted a bizonytalanságot híveidben. De az se lenne baj, ha úgy általában befognád a szád, mondjuk a következő 25-30 évre.

Azt régóta tudjuk, hogy te a hatalmon és a finom innivalókon kívül nem hiszel semmiben, de a „mi világunkban” a bűn az csak bűn marad.

Nem fogjuk elfelejteni, hogy a DK és szövetségesei aktívan tettek az oltási hajlandóság növekedése ellen. Már csak azért sem, mert ez a fránya internet nem felejt, újra és újra megnézhetjük, micsoda címeres gazemberek vagytok mind.