Nyílt levél a CIA-nak és a többi, Magyarországot gyengíteni próbáló titkosszolgálatnak

Lehet, hogy a hírszerzők nem pontosan látják át, mi történik Magyarországon. Segítünk nekik!

Újabb fejezetéhez érkeztünk a nemzetközi baloldal Magyarország térdre kényszerítése – és ott tartása – érdekében végzett sok éves hadjáratának. Annak ellenére, hogy a magyar kormány az elvárásoknál szigorúbb önszabályozó intézkedések és jogszabályok bevezetésével garantálta, hogy a „jogállamisági aggodalmakat” eloszlathassa, láthatóan valakiknek fontos, hogy az elvileg egyenrangú tagállamok egyikének látványos megaláztatás-sorozata folytatódjon.

Egy – jellemzően a fafejű, szűk látókörű Nyugat-európai elit által erőltetett szankciókból kivirágzott – beláthatatlan gazdasági és társadalmi veszélyeket tartogató válság elején járva

az Európai Unió legfontosabb szervezeteinek a prioritási listáján láthatóan az ideológiai alapú zsarolásos játszma áll.

Hiszen ha a forrásmegvonással egy amúgy is nehéz időszakban meg lehet ingatni a gazdasági és politikai stabilitást, hátha magától is megtörténik az, amit 12 év alatt a hazai és a nemzetközi baloldal együtt sem volt képes összehozni: megbuktatni Orbánt és kabinetjét, hátha egy Gyurcsány-féle láthatatlan kezek által rángatott bábkormány veszi át a helyüket.

Az még hagyján, hogy a nyugati liberális-progresszív pártok képviselői nem csak ellenünk szavaztak, de lelkesen veregetik önmaguk és egymás vállát, hogy ismét győzelmet aratott a Jó a Gonosz felett. A szomorúbb, hogy a magyar EP-képviselők és egyes hazai politikusok is velük örülnek, miután tevékenyen részt vettek a hazánk elmarasztalásához vezető folyamatban.

Érdemes kicsit felidézni a rendkívül szerény szellemi képességét folyamatosan bizonyító főpolgármester tévedését, amikor is egy orosz videós Kijev főpolgármesterének kiadva magát beszélgetett vele.

A nyáron napvilágot látott jelenetsorban a városvezető sietett megerősíteni: ő maga is számít arra, hogy a magyar kormányt végül „jobb belátásra bírja” az Európai Bizottság és hogy erre „megvannak a megfelelő eszközök”.

A videó még mindig elérhető, mindannyiunk okulására:

De a mostani döntés kapcsán elég csak elolvasni, hogy érzik magukat az elvileg magyar választók érdekképviseletével megbízott, baloldali politikusaink a döntés kapcsán:

 • Ujhelyi István MSZP-s képviselő láthatóan nem érti a magyar demokrácia játékszabályait és úgy gondolja, a brüsszeli bürokraták véleménye felülírja a kormány a magyar emberektől kapott negyedik kétharmados felhatalmazását:
  Facebook
 • Cseh Katalin pedig saját sikereként számol be arról, hogy az EP elmarasztalta hazáját (???), majd rögtön ezután reményének ad hangot, hogy az EB „találjon módot” arra, hogy ez mégse az embereknek fájjon. Igen nehéz nyomdafestéket tűrő szavakkal jellemezni, mi meg sem kíséreljük:
  Facebook

Amikor azt tapasztaljuk, hogy a magyar baloldali politikusok nyíltan és büszkén kiállnak saját országuk megkárosítása mellett, három okot tudunk elképzelni:

 • Vélt és valós szellemi képességeik között nincs jelentős különbség.
 • Valamely megmagyarázhatatlan okból mély, keserű gyűlölettel viseltetnek saját népükkel szemben.
 • Tisztázatlan okok miatt – mely lehet pénz, hatalomátvétel ígérete – külföldi országok, vagy érdekcsoportok utasításait hajtják végre.

Bizonyíték híján nem tartjuk feladatunknak, hogy a fenti variációk közül állást foglaljunk, azonban Both Hunor kollégánk korábbi cikkében már részletesen bemutatta, hogy a magyar baloldalt – és Márki-Zay Péter kampányát is – a Karácsony Gergely tanácsadójaként ismert, Amerikában élő, jelenleg is a Városházáról fizetést kapó Korányi Dávid által vezetett NGO-n keresztül finanszírozzák. Ami mögött amerikai csúcspolitikusok, NATO-törzstiszt és az amerikai hírszerzés egyik korábbi magas rangú tisztje és természetesen számos Soros György érdekeltségéhez tartozó figurák állnak.

 

Lehet, hogy az Egyesült Államok és a többi nyugati ország érdekeit képviselő hírszerzők nem pontosan látják át, hogy kibe érdemes időt, pénzt invesztálni, ezért egy rövid, nyílt levélben szeretnénk nekik segíteni:

Tisztelt Titkosszolgálati Vezetők!

Évek óta tapasztaljuk, hogy mind a magyar politikusok, mind a zavaros hátterű NGO-k, időnként pedig az Európai Unió különböző intézményeinek bevonásával törekednek destabilizálni az immár 12 éve stabil választói felhatalmazással nemzeti-keresztény irányba tartó Magyarországot. Mivel a magyar választók minden, felületes hírszerzői információ ellenére nem tökkelütött hülyék, így nem véletlen, hogy Önök eddig nem jártak sikerrel.

Szeretnénk röviden összefoglalni, hogy miért:

 • Önök pénzükért és ígéreteikért a magyar baloldal és az őket támogató szervezetek és médiumok soraiból gyenge minőségű erkölcsi iránytűvel felszerelt, mérsékelten szavahihető, nem különösebben bátor, szerény szellemi képességű emberanyagra számíthatnak. Ebben nem változott semmi. Érdemes volna új célcsoportot választani a toborzáshoz, mert ha ennél maradnak, a további kudarc garantált.
 • Magyarország választópolgárai nem tűrik jól, mikor birodalmak beleszólnak életmódjukba, függetlenül attól, hogy Önök mit tartanak helyesnek. Rosszul bírtuk a Habsburgokat, fellázadtunk a kommunista diktatúra ellen és sem az amerikai globális hegemónia, sem az új európai birodalommá válni kívánó brüsszeli baloldal vazalussaivá sem szeretnénk válni. Az Önök ellenkező irányú erőfeszítései nem gyengítik, hanem erősítik a nemzeti kormányt.
   
 • Nem fogják tudni beadni a magyar embereknek, hogy a jelenleg kialakult válságért – melyeket láthatóan további forrásmegvonással igyekeznek rontani számunkra – Orbán Viktor és munkatársai felelősek. Ha elvégzik a házi feladatukat és rápillantanak az időközi választási eredményekre láthatják, hogy az emberek többsége nálunk nehéz időkben inkább összezár, mint széthúz.

Javasoljuk tehát, hogy a regionális destabilizálást kezdjék mondjuk egy erre alkalmasabb területen, például Romániában. Önöknek nagyobb sikerélmény, mi meg élhetjük tovább az életünket a saját döntéseinknek megfelelően. Mindenki jól jár.

Mérsékelt tisztelettel:

A Kontra.hu csapata