Nézzen Ön is összellenzéki kampányvideót megint!

Már ha elég erős gyomra van, illetve nem unja már ezeket túlságosan. Ebben például annyira megmosolyogtató monológok vannak, hogy képtelenség visszafogni magunkat!

Ahogy kezdődik a pátoszos zongora dallam, már tudjuk, hogy ez nem lesz középszerű. Ahogy a felirat mondja: „egalité, fraternité, libert锄legyen béke, szabadság, egyetértés”. Persze azért a fideszesek és főleg Orbán nyugodtan dögöljön meg.

Szerencsére az egészet Kunhalmi Ágnes kezdi az általuk oly sokat támadott Nemzeti Múzeum felújított kertjében azzal, hogy már a márciusi ifjak is tudták, hogy meg kell harcolni a demokráciáért, mert az sajnos nem nő oda magától. Társelnök asszony vajon tudja kinek kellett még harcolnia a demokráciáért? Például azoknak a pesti srácoknak, akik a ti jogelődjeitek, az egykori pártállam MSZMP mocskos zsarnoksága ellen küzdöttek és akiket a ti egykori elvtársaitok a saját vérükbe fojtottak. Nem tudom ki választotta pont Kunhalmi Ágnest ennek a résznek az elmondására, de kifinomult humorérzékről tett tanúbizonyságot.

Forrás: Facebook/MSZP

Kunhalmit Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke követte, aki szerint ha egy nemzet nem szabad, akkor nem azt kell nézni, hogy ők (vagy mi) miben különböznek egymástól, hanem azt, h mi köti össze őket (vagy bennünket). Nos, igen, az üzenetetek, mióta csak összekapaszkodtatok elég egyértelmű. Tök mindegy, hogy régen hogy köpködtétek egymást, azért mégiscsak egyformán gyűlölitek Orbán Viktort és a fideszeseket.

A sorban harmadikként Tordai Bence eldadogta elmondta ötezredszerre is, hogy együtt, szervezetten és összehangoltan kell felvenni a kesztyűt a hatalom ellen. Világ proletárjai egyesüljetek!

Forrás: Facebook/MSZP

Fábián Tamás Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja szerint Magyarország jövőjében nincs helye cenzúrának, szétvert szerkesztőségeknek, elhallgatott rádióknak vagy bezárt napilapoknak, mert ahol nem szabad a sajtó, ott nem szabad a nemzet sem. Igazából tök jó, hogy pont te hozta ezt fel! Hát nem  a momentumos lenin fiúk ugrottak be az Origo szerkesztőségébe az újságírókat fenyegetni? Nem épp a napokban tette ki Fekete-Győr András Kovács András képét a facebookra azzal a kommentárral, hogy meg fogja kapni majd a magáét, mihelyst erre lehetőség lesz? Hetek óta azzal kampányoltok, hogy a fideszes újságírókat el kell lehetetleníteni, el kell tiltani és meg kell büntetni. Újabb fantasztikus húzás volt pont a te szádba adni ezt a maszlagot!

Forrás: Facebook/MSZP

„Mi sem leszünk szabadok, ha nincs független igazságszolgáltatás, ügyészség és rendőrség” – állítja Gyöngyösi Márton, a korábban az EU-ból történő kilépést szorgalmazó Jobbik egykoron zsidólistát követelő Európai Parlamenti képviselője, hozzátéve, hogy a „törvény előtt ne fideszesek és nem fideszesek álljanak, mindenki legyen egyenlő, senki se állhasson a törvények felett”. Mindenki legyen egyenlő? Nyilván azért a zsidókat és a fideszeseket kivéve, ugye?

Gyöngyösi Mártont Szabó Tímea, egy újabb társelnök követte, aki meglepő módon nem önmagából kikelve ordítozott, hanem felvetette, hogy ne szolgákra és urakra legyen osztva az ország, hanem mindenki kapjon egy esélyt. Azt sajnos már nem tette hozzá, hogy kivéve a fideszesek, mert ők nem érdemelnek semmit börtönön, IFA-platón meg meszes gödrön kívül. Persze nem felejtette el azt sem hozzátenni, hogy számukra fontos a szolidaritás és az esélyteremtés, mert az államnak mindenkiről köteles gondoskodni. Ezt mondhatta is volna egyszerűbben: A-L-A-P-J-Ö-V-E-D-E-L-E-M!

Forrás: Facebook/MSZP

Tóth Bertalan, az MSZP másik társelnöke pedig azt ígérte meg, hogy véget vetnek a magyar nép kifosztásának, díjazzák majd a becsületes munkát, és a tolvajokat, csalókat oda söprik majd kifele, ahova valók. Nos, egykori párttársai, Hagyó Miklós és Zuschlag János épp ott vannak/voltak, ahová valók. Reménykedünk abban is, hogy végül Czeglédy Csaba is csatlakozik hozzájuk. Érdekes, de úgy rémlik, hogy a munka megbecsüléséről az alacsonyabb szja, a reálbérek folyamatos növekedése, a járvány előtt gyakorlatilag teljes foglalkoztatottság illetve a rezsicsökkentés gondoskodik. Mit szeretne még Tóth úr? Hogy Orbán Viktor személyesen dugjon 10 milliót mindenkinek, aki azt szeretné? Oh wait…

Ezután Jakab Péter, a Jobbik elnöke olyan Magyarországról beszélt, „ahol a közös vagyonunk nem veszti el naponta közpénz jellegét, az ország tönkretételét pedig senki nem nevezi nemzeti, keresztény kormányzásnak”. Természetesen ezt arra érthette, hogy Gyurcsány Ferenc ánuszának gondos és kitartó lefetyelése nem épp nemzeti, keresztény.

Forrás: Facebook/MSZP

Gyurcsány Ferenc, aki végül nem a Grande Finale-ből lépett elő, azt a nemzetet szeretné végre látni, „Ahol a hatalom nem akarja megmondani, hogy kik vagyunk, hogy mit nevezünk családnak, hogy a nők nem csak a konyhában vagy a szülőszobában nők, hogy partnerek vagyunk és egyáltalán lehet szabadon szeretni és vigyázni egymásra”. Akkor biztos nem ti voltatok azok, akik arra biztattatok mindenkit, hogy merjünk kicsik lenni? Esetleg ti vertétek meg lőttétek halomra az ellenetek tüntetőket? De nézzük csak, hogy korábban mennyire voltatok partnerei akár a családoknak és a nőknek! Megszüntettétek a családi adókedvezményt! Megszüntettétek a rendszeres gyermekvédelmi támogatást és a 13.havi családi pótlékot! És ez csak pár dolog. 2010-ben nem hiába küldött el titeket a fenébe egy egész ország (illetve nem ezt mondták, Feri, egészen másképp fogalmaztak). Épp te ismerted be egy hangfelvételen, hogy nem csináltatok semmit. És mégis tönkretettétek Magyarországot!

Forrás: Facebook/MSZP

Schmuck Erzsébet, az LMP másik társelnöke olyan országot szeretne, ahol számít az, hogy nem tesszük tönkre a bolygót és megőrizzük hazánkat olyannak, amilyennek szeretjük. Nos, kedves Erzsébet, kis türelmedet kérjük! Mi is pont ezt szeretnénk, de még nem teljesen olyan, amilyennek szeretjük, de gőzerővel dolgozunk rajta!

Kálmán Olga a következőket mondta: „Ahol európainak lenni nem csak azt jelenti, hogy ezen a kontinensen élünk, hanem azt is, hogy nem érünk kevesebbet, mint bármely más európai, legyen szó a fizetésünkről, a nyugdíjunkról, az iskoláinkról vagy a kórházainkról”, aki arra buzdított mindenkit, hogy legyünk európaiak. Esetleg brüsszeli barátaitokat megkérhetnétek, hogy ne a kétsebességes Európáért dolgozzanak, és újabban ne tekintsenek egyes országok népeit fontosabbnak, mint másokét. Sajnos nem olyan rég ennek már megittuk a levét, ezért inkább azt javasolnánk nektek, hogy először legyetek magyarok! Úgy is menni fog.

Forrás: Facebook/MSZP

A sort végül Fekete-Győr András zárta. A Momentum elnöke szerint olyan Magyarország kell, amely otthon a nemzet egészének, ahol vannak viták, és nem fognak mindenben egyetérteni, de együtt szeretnék írni a jövőt. Ti például akár Langley-ben is leülhetnétek egy asztalhoz és megbeszélhetnétek, melyik nemzetnek is szeretnétek igazából a tagjai lenni. De azon is elgondolkozhatnátok, hogy ha a fentieket komolyan gondoljátok, miért kampányoltok folyamatosan nemzettestvéreitek ellen Romániában és Szlovákiában.