Nem probléma nekik: Ezek a baloldali politikusok legerősebb húsvétgyalázó megnyilvánulásai

"Szegény Jézussal mit csináltak: elverték, mint a lovat, majd felszögezték egy fakeresztre." Megnéztük, hogyan viszonyulnak a legnagyobb keresztény ünnephez a baloldalon.

Minden évben elmondjuk, és minden évben van, akinek új az információ:

a húsvét a keresztény kultúrkör legnagyobb ünnepe (és nem a karácsony).

Ennek tükrében mindig „szórakoztató” körbenézni, hogy az ellenzéki oldalon miket képesek összehozni legfontosabb ünnepünk alkalmából. Figyelem! Tényleg a szórakoztató oldalukról kell ezeket a megnyilvánulásokat megközelítenünk, különben hosszú távú lelki- és egészségügyi károsodásokat kockáztatunk meg.

Tóta W. Árpád: ő már kicsit direkt is csinálja, nézzünk pár példát!

2011: Szent szar. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó. Én például legfeljebb mosolygok azon az elképzelésen, hogy a Jóisten fia húsvétkor feltámadt, felméne, és onnan szórja a pénzét. Aki viszont hisz ebben az egészben, annak ez komoly ügy, mégiscsak egy szem Isten van, annak egyetlen fia, hát elég nagy szám, hogy feltámadt. (...) 2011-ben Magyarországon nem Jézusról szólt a húsvét. A show-t ellopta az alkotmányozás. Húsvét ajándéka idén nem a feltámadott Isten, hanem Magyarország Alaptörvénye. (...) Ez a szöveg még egy jó sonkához képest is gagyi, nemhogy a feltámadott Krisztushoz. Ezt hozta a kormány húsvétra? Alighanem túlvállalták magukat. Nem mintha a kormánynak ajándékot kellene hoznia, erre tartjuk ugyanis a Nyuszit. 

Forrás: Facebook/Tóta W. Árpád

2012: Gyűjtsd a tojást, ne imádkozz! Egyáltalán nem baj, ha a vallástalan családok gyermekeit is megtanítja a közoktatás a vallások főbb tételeire, hiszen ha nem is vagyunk keresztény ország, ezekről illik tudni. (...) A keresztények húsvétkor egy hasonlóan véres és érthetetlen történetet idéznek fel, ahol szintén fiúgyermeket öl az az állítólagos Jóisten, ám ezúttal csak egyet, viszont pont a sajátját. Furcsa jellemzőjük, hogy egyszerre üdvözlik az Isten ezen döntését, és közben szomorkodnak is nagyon, hogy szegény Jézussal mit csináltak: elverték, mint a lovat, majd felszögezték egy fakeresztre. (...)

Ők úgy mondják, feltámadt, vagyis már meg volt halva, és újra élni kezdett. Hasonló eseményt egyébként a tudomány nem ismer, Jézuson kívül még senki sem támadt fel, videóbizonyíték nincs, így aztán annak az esélye, hogy ez igaz, gyakorlatilag nulla. (...) Kedves gyerekek, húsvéthoz nem kell Krisztus, csak életöröm. És hús. Meg csoki.

2020: Kedves Gyerekek! Biztosan kíváncsiak vagytok, mit is ünneplünk ma. Nos, sok-sok évvel ezelőtt, az üveghegyen is túl, egyszer ezen a napon Jézus előbújt az odúból. Mindig így tett ilyentájt, amikor meghallotta odakintről a csicsergést meg a kiabálást, hogy Krump-liiit! Aztán, ha meglátta az árnyékát, még visszabújt kicsit szundizni Nyuszihoz, esetleg csipegetni ezt-azt. (...) megfogták Jézus két kezét, Nyuszi pedig különféle testápolókkal és folyékony szappanokkal kenegette odabentről, hogy jobban csússzon. Végül nagyot rántottak rajta, és Jézus kicsusszant a barlang szájából hangos pluttyanással, mint mikor a dugó kijön a palackból, így: PÜNK!

Hadházy Ákos pedig máris megtalálta húsvéti posztjában a választ a 2022-es ellenzéki bukásra:

A propaganda és a dezinformáció már kétezer éve is létezett és már akkor is tragikusan rossz döntéseket lehetett vele kicsikarni a tömegekből.: “A főpapok és a vének azonban rávették a sokaságot, hogy Barabbást kérjék ki, Jézust pedig veszítsék el. Erre a helytartó újra megkérdezte őket: „Mit kívántok, a kettő közül melyiket bocsássam nektek szabadon?” Azok ezt mondták: „Barabbást.” Pilátus így szólt hozzájuk: „Mit tegyek akkor Jézussal, akit Krisztusnak mondanak?” Mindnyájan így kiáltották: „Feszíttessék meg!” Azután ezt kérdezte: „De mi rosszat tett?” Azok pedig még hangosabban kiáltoztak: „Feszíttessék meg!” Forrás: Máté evangéliuma , 27. fejezet

Forrás: MTI/Varga György

De ne haragudjunk rájuk!

Tevékenységük áldásos: még azt is visszatérítik az egyház útjára, aki az általános iskolai hittan óta nem foglalkozott komolyabban a témával. Nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy Orbán Viktorból is valójában ők csináltak gyakorló keresztényt. Szóval igenis becsüljük meg őket, hiszen csak azt mondták, amit hallanunk kellett!

De hát mit vártunk? Még az ördöggel is összefogtak volna... Ők mondták:

kapcsolódó

  • 9+1 pillanat, amikor az ellenzék megidézte a sátánt a Fidesz ellen

    9+1 pillanat, amikor az ellenzék megidézte a sátánt a Fidesz ellen

    Az ördöggel és annak az öreganyjával is össze kell fogni Orbán ellen! Ismerős? Nekünk is. Fekete-Győr és Szabó Tímea poénból sátánjelet mutogat, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Kovács László, Demszky Gábor, Szanyi Tibor meg mind-mind arról álmodozik, hogy milyen lehet a sátánnal összefogni. Csak kérnünk kellett: időközben Márki-Zay Péter is megszólalt a témában. Mi jöhet még? Okkult gyermek... Oh, wait!