Nem kell a matek, az elitben gurigázunk!

A magyar foci siker-sztrorijában már nincs számolgatás, csak gólok, győzelmek és a legjobbak ligája. Az Adoma mai adásában Telek Andrásnak passzoltuk a kérdéseket.

Ha a kispestieknek megfelel, akkor irány a Fradi! Zöld-fehér sikerek, válogatott csalódások, valahogy soha nem jött ki a matek. Kimaradt ziccer, macska-egér harc és beváltott remények.

Az Adoma legújabb részében a Ferencváros és a magyar válogatott korábbi labdarúgójával beszélgettünk a nemzeti csapat siker-sorozatáról, stadionokról, akadémiákról és az is kiderül, kinek a mezét venné meg Telek András!

Az Adoma a Kontra gúnyt és iróniát nem nélkülöző műsora, amelyben Kovács Zsófi vendégeivel véresen komoly témákat könnyed hangvételben vesz górcső alá. Hétről-hétre új szereplőkkel, új történetek kerülnek megírásra, amelynek csak a valóság szabhat határt, a fordulatokat pedig az élet adja hozzá.

„Az adomák legnagyobb része nem is jut feljegyzésre, hanem elröppen a szóval, mellyel elmondták.” – Mi minden héten itt leszünk, hogy feljegyezzük.

Adoma vasárnaponként a Kontrán.