Mr. Geci visszatért, de nem annyira, nem úgy, és nem oda, ahová gondolnád!

Kedves Olvasóink! Sajnálatos, de pornóügyileg kiemelkedő jelentőségű hírről vagyunk kénytelenek beszámolni. A vulgárisabb, lágyék közeli tartalmakat elutasító prűdebb barátainkat, támogatóinkat arra kérjük, hogy semmiképpen se tekerjenek lejjebb, mármint a cikkben, hiszen jó eséllyel éppen egy ilyenbe futnak bele. Csalódást, megbotránkozást pedig senkinek sem szeretnénk okozni, meg leginkább kelteni!

Bár az elmúlt héten számos fontos hír keringett a nagyvilágban, a vakcinák csorogtak, Brüsszel bénázott, Vadai Ágnes ordibált, de talán egyik sem volt olyan fajsúlyos, minthogy 

Mr. Geci, polgári nevén Gréczy Zsolt nyíltan, egyértelműen, és visszavonhatatlanul visszatért.

Ez mekkora geciség már, engem sem vesznek vissza a munkahelyemre, ha pornózással lebukok – csattanhatnak fel sokan a hír hallatán, élénken emlékezve a spermiummal, és a meztelen testekkel tarkított, szexipari minőségében amúgy varázslatos képekre.

Forrás: YouTube

Olvasóink, és a háborgók megnyugtatása érdekében, azt azért el kell mondanunk, hogy Mr. Geci, polgári nevén Gréczy Zsolt egyelőre csak az ATV képernyőjére tért vissza, szó sincs arról, hogy ismét ott álldogálna Gyurcsány Ferenc mellett, vagy hogy a parlamentben gecizne a politikai ellenfeleivel.

Az ugyanakkor letagadhatatlan, hogy az adásban megint rákezdett kedvenc témájára, az O1G-re (testnedvügyi kérdésekben járatlan követőinknek: O1G=Orbán 1 Geci), amit egy komolyabb visszatérés előjátékaként lehet értékelni. Már ha értik Kedves Olvasóink, mi az, hogy komolyabb visszatérés, és mi az, hogy előjáték!

Ez nem azt jelenti, hogy a mostani visszatérés ne lenne komoly, ugyanakkor az is igaz, az előző még komolyabbnak tűnt. A napokban ugyanis szimplán DK-s politikusként, legutóbb pedig DK-s politikai tanácsadóként mutatták be ugyanazok az emberek ugyanabban a stúdióban.

Magyarán az a megnyugtató érzés töltheti el drága, hűséges követőinket, barátainkat, hogy Mr. Geci, polgári nevén Gréczy Zsolt a bukása után is képes volt bukni, ami természeténél fogva az jelenti, hogy politikai vágyálma, a teljes visszatérés – legalábbis egyelőre – kielégítetlen (khm) maradt.

Ahogy Kedves Olvasóinkban, úgy bennünk is felmerült a kérdés, hogy Mr. Geci, polgári nevén Gréczy Zsolt vajon milyen tanácsokat osztogathatott a Demokratikus Koalíciónak, és milyen okból kifolyólag lett belőle hirtelen mezei (nem meztelen, mielőtt még valaki félreolvasná) politikus.

Legjobb tudásunkat nyújtva, időt, energiát nem spórolva utánanéztünk az ügynek, de nem találtunk arra utaló jeleket, hogy a Demokratikus Koalícióban Pornóügyi Tagozat alakult volna.

A tárgyilagosság kedvéért ugyanakkor fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy Gyurcsány Ferencéknél semmi sem kizárt, főleg, hogy a szexipari dolgozók is emberek, sőt, még szavazati joguk is van.

Így egyelőre csak feltételezésekbe tudunk bocsátkozni, mi volt a szerepe Mr. Gecinek, polgári nevén Gréczy Zsoltnak az elmúlt pár hónapban. Mivel nem szeretnénk magunkra haragítani a pornósokat, nem akarunk csatározni a szexipar nagyuraival, és még bíróságra sem szeretnénk járkálni, ezért nyomatékosan rögzíteni kívánjuk, hogy az alábbiak teljes mértékben találgatáson alapszanak.

Azt találjuk a legvalószínűbbnek, hogy Mr. G szájából olyan tanácsok, kommunikációs javaslatok hangoztak el, miszerint „geciség lenne beadni a vakcinákat a magyaroknak”, „mekkora fehérjehalmaz már ez az oltáspárti kormány, csekkolás nélkül teríti a kínait”, illetve „mégis ki gondoskodik az örömlányokról válságidőben”.

Szomorkás hangulatú geciügyi tudósításunk ezennel véget ért, kívánjuk Kedves Olvasóinknak, és persze magunknak is, hogy legközelebb hálásabb téma kerüljön terítékre. Addig is arra kérünk mindenkit, érje be ennyivel, nem olyan értelemben, hanem ilyenben! Rosszabb kedélyű, borúlátóbb barátainkat, támogatóinkat pedig (egyfajta összegzésképpen) azzal tudjuk biztatni, hogy Mr. Geci visszatért, de nem annyira, nem úgy, és nem oda, amennyire, ahogyan, és ahová maga Mr. Geci szeretné.

Legyen elég mára ennyi, a többi úgyis Gyurcsány Ferencen, a pornólobbin, és az Önök tűrőképességén múlik. Köszönjük a figyelmet, Drága Követőink, a viszontlátásra, és ahogyan a klasszikus mondja, kezüket helyezzék a takaró fölé!