Momentumos vagyok!

Képzelt beszélgetés ellenzéki szavazóval

Te figyu, adjál már egy cigit, zárva volt a Nemzeti Mutyibolt. Ez elképesztő amúgy, nem, hogy már ezerhat az Arany Marbi, ebből is tömi a zsebét a kormány? Köszi ! >rágyújt<

Kezdjük ott, hogy engem nem igazán érdekel a politika, úgy általában. Amíg a potrohos, kistérségi bunkók nem próbálják meg megmondani, hogy ÉN hogy iszom a szója lattét, vagy mit tanuljak, addig tőlem azt csinálnak, amit akarnak. Kivéve a lopás. Meg az oktatás. És az egészségügy se mindegy. De amúgy tényleg nem érdekel. És a kultúrának is jusson elég pénz, a #freeSZFE maszkom sem viccből van ám. Egyébként egy átlagember ne politizáljon.

Forrás: MTI/Mónus Márton

De ami itt van, azt egész egyszerűen NEM LEHET MÁR BÍRNI! Ez egy élhetetlen, szar ország. Nem erre a változásra szavaztunk 2010-ben. Jó, én mondjuk még akkor nem szavaztam, de azt tudom, mert mindenki mondja, hogy EZEK szisztematikusan minden tönkretettek itt 10 év alatt.

Nagybátyám is húzott el, ahogy lehetett Ausztriába felszolgálni. Most tudod mennyit keres? És tudod mit visz haza itthon a Karesz ugyanezért itthon? És ott mennyivel NORMÁLISABB minden? Nem, nem éltem ott, de mindenki ezt mondja. Ezt kéne itthon is.

Már Románia is fényévekkel előttünk jár mindenben.

Jártál már a belvárosban mostanában? Hát egy hányinger, komolyan. És ezt még a Tarlós hagyta a Vityáéknak, hogy lerohasszák. Komolyan, nem lehet már nyugodtan meginni egy sört a Gödörnél a fűben ülve, mert rád jönnek a Valtonosok. Ez komolyan egy szabad, európai ország?

Muszáj ezeket elzavarni. És én azt látom, hogy ezt csak a momentumosok tudják megcsinálni.

Szerintem ők tökre mások, mint bármelyik korábbi párt. Nincsenek ügyeik, egyszerre nemzetiek és liberálisok. Nem, a szüleim nem voltak SZDSZ-esek, dehogy is. Jó, anyu volt 2003-ig párttag, de én akkor még nagyon kicsi voltam. Szóval a Momentum az egyetlen, valóban új erő.

Forrás: Facebook/Momentum

Nyilvánvalóan nincs más lehetőség. Én nem akarom az Orbán előtti világot visszahozni. Az 1848 előtt alakult politikai erők mind diszkreditálták magukat, a fasiszták éppen úgy, mint a kommunisták. A múltat végképp el kell törölni. Erre pedig most csak a Momentum vezetésével tud az ellenzéki összefogás. Nézd, tudom, nekem se tetszik a Gyurcsány, vagy a Jobbikban is vannak gáz arcok, de most komolyan ez a csúti zsebdiktátor maradjon inkább? Annál BÁRMI jobb. Az a lényeg, hogy minden teljesen más legyen ’22 tavaszától.

Új víziót szeretnék. Nem 30 év múlva, most.

Nincs idő megvárni a változást, most vagyok fiatal, én most akarok élni. Nem akarok gyereket, dehogy akarok, tudod az mennyibe kerül? Majd ha a kormány megteremti rá a kereteket.

Magamnak szeretnék egy jobb, kényelmesebb, szabadabb világot, mert ebben bizony nem érzem jól magam. És nekem JÁR, hogy jól érezzem magam. Itt néhány millió fideszes ostobaságával egy kis létszámú maffia mindent szétlopott, ezt mind vissza kell venni utólag. És a jogállamot is vissza kell állítani. Az nem normális, hogy ilyen Németh Szilárd-félék mondják meg, hogy mi legyen a nemem, vagy kivel házasodhatok. Hát neki mi a fasz köze van hozzá, ezt mondd meg nekem?

Forrás: Facebook/Momentum

Mire jó ez a sok gyűlölet? Ezért a sok utálkozásért ők a felelősek, hánynom kell tőlük, remélem, minél több börtönbe jut a kormányváltás után.

A programjukat? Igen, olvastam! Hát, ilyen európai, jogállami, szabad és igazságos országot szeretnének, Európai Ügyészség, meg alapjövedelem. Ja, az nem a Momentum? De azért az tök király lenne nem? Ingyen pénz. Szóval nekem ez nagyon tetszik. Fekete-Győr András, meg az EP-ben ülő csajok, nagyon vagányan és keményen odamondanak minden disznóságra. Mindenkinek azt, ami jár. Remélem, sikerül még Brüsszelben megbuktatni ezeket, de igazság szerint nem nagyon bízom benne. Békés úton úgyse fogja átadni a hatalmát ez az elit, muszáj lesz Európa segítségét kérnünk.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Nézd, én mindenekelőtt ENBER vagyok, másodsorban szabad, utána egy kicsit európai és lakhelyem, anyanyelvem szerint magyar. Nem az a fontos, honnan jöttél, hanem hova tartasz. És mi Európába tartunk. De azért szeretnék újra büszkének lenni a hazámra. Hogy legyen újra pártokon átívelő összefogás.

Hogy mint nemzet alkossunk közösen valami nagyot, amire az egész világ felfigyelhet. Mint a Nolimpia, amikor egy emberként utasította el az ország ezt az esztelen pazarlást. aZ GYÖNYÖRŰ VOLT!

Szóval én biztos, hogy a Momentum jelöltjére fogok szavazni.

Milyen közös lista?

Jó, hát akkor arra, akit a Momentum javasol. Ők értenek hozzá, tudni fogják, mi kell ahhoz, hogy itt minden más legyen. Mert ebből elég volt.