Miről szól a magyar pedofil-ellenes törvény vitája valójában? - Nem, nem a homoszexualitásról.

Mégiscsak könnyebb arról beszélni, hogy Magyarország kormánya homofób, mint arról, hogy az Európát vezető szélsőliberális kurzus képtelen megbirkózni a kontinensünket fenyegető veszélyekkel.

Miről szól a pedofil-ellenes törvény nyomán kialakult vérgőzös vita?

Legfőképpen arról, hogy az Európai Unió nem képes szembenézni azzal a fölé tornyosuló problémahalmazzal, amely az európai közösséget fenyegeti.

Nem akarnak foglalkozni az Európai Unió versenyképességének kérdésével, a gazdasági kilátások romlásával, ahogy azzal sem, hogy Nagy-Britannia elvesztésével Európa rengeteget veszített világpolitikai súlyából. Ezért a veszteségért pedig csak és kizárólag az Európát vezető elitet terheli a felelősség.

  • Nem akarnak tudomást venni a romló demográfiai adatokról, a migrációs nyomásról, és arról, hogy a vírus ellen folytatott küzdelemben is alul maradt kontinensünk.

Ideológiai megfontolásokból elutasították a keleti vakcinákat, gyakorlatilag az európai cselekvés minden elemét áthatja az erőszakos ideologizálás. 

Miközben a vírus nem világnézeti alapon válogat.

Európa ideológiai vitákba menekül a valóság elől. Ez az oka annak, hogy nemrég megtámadták Magyarországot, a parlament által elfogadott pedofil-törvény miatt. Persze ebben jelentős szerepe van azoknak a lobbiszervezeteknek, akik számára tényleg nem létezik fontosabb kérdés a világon annál, hogy tinédzserkortól elérhető legyen bárki számára a nemátalakító kezelés.

A magyar pedofil-törvényből is szándékosan kreáltak melegjogi vitát.

Miközben a törvény kizárólag a kiskorúakat védi, egyáltalán nem foglalkozik a szexuális mássággal, nem csorbítja a meleg emberek jogait. Ezt a törvény ellenzői is jól tudják, de

az LMBTQ témát folyamatosan napirenden kell tartani, ha kell erőszakkal.

Egyre kijjebb tolják az ingerküszöböt, egyre bizarrabb szexuális szokásokat akarnak elfogadtatni az európai társadalommal normálisként, ehhez pedig megfelelő partnerre leltek a kontinensünket irányító liberális elitben. Akiknek annyi köze van a való élethez, mint Bukarest-külsőnek az űrkutatáshoz.

A valóság azonban az, hogy a melegek iránti érzékenyítésre már régen semmi szükség Európában. Kontinensünk nagy részén, így Magyarországon is, a társadalmi többség már régen elfogadta a melegeket. Ideje lenne leállni a téma erőltetésével!

Az teljesen normális, ha az európai polgárok egy része vallási vagy másfajta erkölcsi meggyőződésből elutasítja a homoszexualitást, ez lelkiismereti kérdés. Az pedig ízlés kérdése, hogy szeretnénk látni utcán enyelgő meleg párokat vagy sem. Ehhez a politikának semmi köze.

Mindössze annyi a teendőnk, hogy a melegek számára biztosítjuk a biztonságos élet feltételeit, a diszkrimináció mentességet, a szabadságot ahhoz, hogy megéljék a másságukat. Hajrá! Senki nem áll az útjukba.

A csendes többség szeretné már maga mögött tudni ezt a kérdést, nem kell több szivárványos zászló! Amúgy semmi bajunk (nekünk normális embereknek) a szivárvánnyal, szeretjük, de a zászlóból már túl sok volt.

Igazából szeretnénk visszaadni a szivárvány eredeti jelentését: természeti jelenség, szép, az Isten és ember közötti szövetség szimbóluma.

Érzésem szerint, ami most történik az erőltetett LMBTQ érzékenyítésben, az hamarosan a visszájára fordul. Éppen a túlajnározott szexuális kisebbségek tagjait veszélyezteti az, hogy minden más társadalmi problémát háttérbe szorítanak egy marginális kisebbség képzelt problémái. Mintha a szélsőliberális szervezetek szándékosan erre játszanának.

Túltolják a szivárványkampányt, az emberek egy idő után egyre rosszabbul reagálnak arra, hogy olyasmire kényszerítik őket, ami már túl van az elfogadható mértéken, és máris indok keletkezik arra, hogy miért kell még többet foglalkozni a szexuális kisebbségek helyzetével.

Egy német középiskolában már elégették a "ratyilobogót". Ez pedig semmilyen szempontból nem jó üzenet.

Pusztán intő jel arra, hogy az embereknek már a könyökükön jön ki ez a téma. Elég volt! Senkinek semmi baja a melegekkel, nem kell több érzékenyítés! Köszi!

Ha Európa versenyképessége olyan szinten állna, mint az európai szexuális kisebbségek jogi védelme, akkor Kína és Amerika már a hátunkat nézné a kontinensek között dúló versenyben.

A hátunkat, és nem a fenekünket!

Európa egy ránkerőszakolt ideológiai csapdában vergődik. Miközben a világ halad előre. Gyorsvasutat építenek, kereskedelmi útvonalakat terveznek, mesterséges Nappal kísérleteznek és sorolhatnánk.

Engem a mesterséges Nap és egy Európát átszelő gyorsvasút-hálózat sokkal, de sokkal jobban érdekel, mint a "transzik" jogai. Jobb szeretnék 300 km/h sebességgel utazni Kolozsvártól, Budapesten át Lisszabonig, mint női ruhába öltözött férfiakkal menetelni. 

Végül csak annyit fűznék hozzá, hogy ne mossuk össze se a pedofíliát, se a többi bizarr szexuális devianciát a homoszexualitással.

Csak férfi és nő létezik! Vannak olyan férfiak, akik a férfiakhoz vonzódnak, és vannak olyan nők, akik a nőkhöz. Ez pedig így rendben van. Legalábbis a polgári jog szempontjából. Minden más betegség. Ezt pedig kezelje az orvostudomány.

Európa vezető elitje pedig foglalkozzon azokkal a kihívásokkal, amelyek megoldása nem tűr halasztást!

Több fát, több erdőt, kevesebb illegális bevándorlót, rendezzék az európai őshonos kisebbségek helyzetét, támogassák a keresztény egyházak társadalmi munkáját, állítsák talpra a gazdaságot, akadályozzák meg a negyedik hullám bekövetkezését, alakítsanak ki egy egészséges viszonyt Oroszországgal, Kínával és Amerikával, legyen európai stratégia!

Magyarországról pedig szálljanak le, nemzetállami hatáskörben azt tesz az ország vezetése, amivel a nemzeti többség egyetért!