Miniszterelnök Úr, kérem, eszébe ne jusson betiltani a Pride-ot!

Brüsszel tényleg a gyermekvédelmi törvény miatt indít kötelezettségszegési eljárást. Ki ne nyiffantsuk az aranytojást tojó tyúkokat!

Az ellenzék és csatolt médiája igyekszik elhitetni velünk, hogy még véletlenül sem a gyermekvédelmi törvény miatt lendült támadásba - az amúgy minden létező válságnál John Travoltaként a fejét kapkodó - Brüsszel, hanem mert korrupt a Orbán. 

A korrupciós vád bevett termék a 70-es évek óta, most próbálják leváltani a „megfigyelési botrányra“, megy is a nagy erőlködés, de csak nem jön össze. 

Aztán jön Brüsszel, és kiteszi a cuccost az asztalra. Mármint a feljelentő dokumentumban jelzik, hogy de, az LMBTQI stb. ügy miatt akarjuk cseszegetni Magyarországot. 

Hiába minden egyes leütés, minden izzadságcsepp ezen a felperzselt bolygó forró nyarán, Brüsszel elrontotta a játékot. 

És ha már itt tartunk. 

Hallom ezeket a jobbos szirénhangokat, akik azt dúdolják, hogy be kell tiltani a Pride-ot. 

Kérem, Miniszterelnök Úr, eszébe ne jusson! Ne hallgasson ezekre a hangokra!

Én azt szeretném, ha a Pride minél szabadabban (kordonok nélkül!) működhetne, soha nem érné egyik résztvevőjét sem atrocitás (talán azt a sörösüveg-ügyet valahogy túléli az áldozat, nagyon szorítok érte minden percben), és ha a radijobbos buzizók jó távol lennének tőlük. Ahogy most is. 

 

Nekünk ugyanis a Pride aranyat ér. Kevés olyan eseményt tudnék még mondani, ami ennyire egyesít mindenkit önmagával szemben. 

A Pride az ünneplésről szól, nekünk viszont magát a Pride-ot van miért ünnepelnünk. Hetero-és homoszexuálisok tömege fordul el undorral tőle minden egyes évben, vagy szarja le úgy, ahogy van az egészet (jelen!). 

Az ilyen kincset érő dolgokat nem betiltani kell, hanem biztosítani a virágzását, és hagyni, hogy a többség érdektelensége vagy méla undora automatikusan elvégezze a munkát. 

Tehát kérem, Miniszterelnök Úr, még véletlenül se jusson eszébe, akárhogy is lobbiznak ezért!

És ha már itt tartunk: reméljük, hogy az Európai Bizottság még legalább néhány évig egyben tudja valahogy tartani rozoga bárkáját, jó egészséget és sokáig tartó hosszú életet kívánunk Soros Györgynek (New Yorkban is meleg a nyár, üljön ki sokat a napra!), és kitartást kívánunk Gyurcsány Ferenc létfontosságú szerveinek. 

Együtt sikerülni fog.