Milyen ideológiai provokációval próbálkozhatnának a németek az esti meccsen?

A tavalyi Európa-bajnokságon mindent beleadtak, most megint a magyar válogatott lesz az ellenfél. Adunk néhány tippet a germánoknak!

Napjaink woke-szellemiségű (azaz felvilágosult, más szóval esélyegyenlőség-fundamentalista) közéletének egyik legszürreálisabb mellékterméke, hogy rangos sportesemények kapcsán legalább annyit foglalkozunk a botrányszagú politikai állásfoglalásokkal, mint a tényleges mérkőzésekkel.

Minél nagyobb jelentőségű és minél több ember figyelmét élvező sportágról van szó, annál erőszakosabban telepszik rá piócaként a progresszív-liberális propagandagépezet. Jelenleg (még csak) két fontos üzenet köré csoportosíthatóak ezek a megmozdulások:

  • A feketék élete számít (a többieké nem érdemel figyelmet).
  • Tudatosítsuk mindenkiben a szexuális kisebbségek létezését és követelőzését.

Forrás: AFP

Érdekes módon a józan, csendes többség közönye az ideológiai lövészárok túloldalán ugyanolyan szélsőséges állásfoglalásnak tűnik, mint például egy szivárványszínbe borult német stadion vagy a kiközösítés terhe mellett mindenféle nemű, származású sportolók számára a „kötelezően ajánlott” térdepeltetés. Az meg aztán a fejlett nyugaton a legnagyobb gyűlöletbűncselekményekkel egyenrangú, ha valaki hangot ad annak a véleményének, hogy a sportba nem kéne ideológiát és politikát keverni.

Forrás: AFP

A magyar fociválogatott és szurkolótábora köztudomásúlag a mélyen megvetett, józan kisebbséghez tartozik.

Egyrészt nem térdelünk a mérkőzések előtt, ráadásul a drukkerek hajlamosak ezt a sportemberhez méltatlan gesztust fütyüléssel kritizálni. Másrészt sportolóink egy olyan országot képviselnek, ahol tavaly óta törvény szabályozza az LMBTQ-lobbi gyermekeket célzó propagandájának visszaszorítását, amit a liberális sajtó és politikusok előszeretettel azonosítanak bigott homofóbiával, besározva ezzel nemcsak a magyar kormány, de az egész ország megítélését is.

Az angol válogatott ellen a Nemzetek Ligája-csoportkörben aratott emlékezetes győzelmünk kapcsán sem a történelmi sportsiker volt a vezető hír, hanem az, hogy rasszista magyar gyerekek kifütyülték a szegény, bűnbánóan térdeplő ex-gyarmatbirodalmi rabszolgatartó-utódokat.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A hazánkba érkező vagy minket fogadó „haladóbb országok” válogatottjai közül azonban kétségtelenül a németek csicskítottak minket a leglátványosabban 2021-ben.

A hazai csapat szurkolói szivárványszínű zászlókat lobogtattak a lelátókon, Mats Hummels szivárványos pólóban tartott sajtótájékoztatót, Neuer, a csapatkapitány pedig szivárványos karszalagban lépett pályára (halkan tegyük hozzá, mindig összeszorul a gyomrunk, mikor német férfiak totalitárius eszmék képviseletében karszalagban mennek más országokkal összemérni erejüket), és még azt is fontolóra vették, hogy szivárványszíne borítják az Allianz Arénát Münchenben (ezt a vizuális terrorizmussal felérő provokációt végül megtiltotta az UEFA).

Forrás: AFP

Ma este ismét pályára lépünk a Negyedik Német Birodalmi Válogatott ellen, ezúttal magyar pályán, a Puskás Arénában.

Bár a vendégek várhatóan az angolokhoz hasonlóan térdelni fognak, szervezett LMBTQ-lobbista akcióval várhatóan nem készülnek. Érhet azonban minket kellemetlen meglepetés is. A németek – mióta baloldali szövetségi kormányuk egyre távolabb vezeti őket a realitásoktól – egyre több önsorsrontó döntést hoznak, amelyből lehet következtetni arra, milyen produkcióval fejezik majd ki Magyarországgal kapcsolatos nemtetszésüket. Összegyűjtöttünk hát néhány tippet, amit most megosztunk hűséges Olvasóinkkal is:

  • A németek ukrán nemzeti színekben lépnek pályára, sárga-kék mezben. Ezzel tudnák jelezni szolidaritásukat a putyinista vazallusnak tartott magyar néppel szemben. Köztudomású ugyanis, hogy ma mindenki egy kicsit ukrán is, akinek működik az erkölcsi iránytűje.
  • A háború megállítása érdekében 2000 hektoliter orosz import kőolajat és földgázt spriccelnek szét a közönségre, hogy figyelmeztessenek mindenkit: inkább télen megfagyunk, és biciklivel járunk, mint hogy Putyin röhögjön a markába!
  • A német játékosok szivárványszínű tangát húznak a rövidnadrág alá, valamint aláöltözetként Fick Orban (Fuck Orban) feliratú atlétát vesznek és az esetleges gólok után felrántják a mezt, letolják a kisgatyát, hogy mindenki lássa: LOVE IS LOVE.
  • A német haderőreform és hadseregfejlesztés égisze alatt szivárványszínűre festett, Black Lives Matter feliratú zászlócskákkal dekorált tankokkal érkeznek a stadionhoz. Csak hogy a náczi söpredék magyarok észben tartsák: nincs fontosabb, mint a szabadság, egyenlőség és testvériség!