Milyen apuka lesz Fekete-Győr András, aki még egy parlamenten kívüli pártot sem tudott vezetni?

Bár a Momentum a hagyományos férfi-nő házasságokról nem, a szivárványcsaládok csodálatos természetességéről viszont annál többet prédikál, mégis örömteli látni, hogy a magyar Conchita Wurst nem Hajnal Miklóssal közösen örökbe fogadva, hanem konzervatív módon alapított családot.

Helyesen tette, ezért kéretlenül is adnánk neki néhány nevelési tanácsot annak érdekében, hogy kisfiából rendes magyar ember legyen!

A Momentum történetének talán első sikeres projektje, hogy Fekete-Győr András és párja egészséges fiúgyermeknek adott életet.

Ha a vérlázító, Magyarországot hátba szúró NOlimpiáig tekintünk vissza a román liberális ifjúsági szervezet eddigi ténykedésére, nem túlzás azt állítani, hogy az az első olyan, momentumos politikus által büszkén felvállalt eredmény, amely valóban a nemzet javát szolgálja.

Minden magyar gyerek születése igazi ünnep!

Facebook Fekete-Győr András
Facebook Fekete-Győr András

A finnyásabb olvasók kedvéért rögtön rögzítsük is:

nem mi emeltünk be a közéleti témák közé ezt az egyébként teljességgel magánügynek tekinthető eseményt. FeGyőr Bandi képtelen volt ellenállni a kísértésnek, hogy zsákutcába került közéleti szereplése ellenére némi figyelmet és szimpátiát hiénázzon a Facebook népétől.

Ugyan a Momentum a hagyományos férfi-nő házasságokról nem, a szivárványcsaládok csodálatos természetességéről annál többet prédikál, mégis örömteli látni, hogy a saját pártja által kispadra küldött magyar Conchita Wurst-hasonmásverseny közönségdíjasa nem Hajnal Miklóssal közösen örökbe fogadva, hanem hagyományos, szinte már unalmasan konzervatív módon alapított családot.

Momentum Facebook

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk nekik!

(A jókívánságaink Ágnesnek és Andrásnak szólnak, a fenti kép megtévesztő lehet, a srácok csak barátok és munkatársak!)

A Momentum bukott exelnökének természetesen nem jöhetett volna jobbkor a háttérbe húzódás lehetősége. Véleményére és érdemi közreműködésére a momentumos egyeztetéseken valószínűleg már jó ideje nem számítanak. Listás vezetői helyét pedig legfeljebb szépítésnek lehet betudni, az ennél nagyobb lefokozás ugyanis annak beismerését elentené:

Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.

Forrás: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok

Abban bízunk, hogy a legifjabb Fekete-Győrből rendes embert nevelnek majd. Tehát

minél távolabb keveredik édesapja politikai közösségének hatásától, esetleg egy generációnyi kihagyás után lesz majd rendes szakmája és munkahelye.

Minden adott ehhez, csak szülei (akik közül itt is, mint minden ember esetében: az apa férfi, az anya nő) józan belátása szükséges: a magyar törvények megvédik majd őt a káros befolyásoktól.

Facebook Fekete-Győr András

De ha az ifjú szülők úgy tartják jónak, hogy már karon ülő csecsemőként is a szivárványos kavalkádban vonuljon a Pride-on, abba sem fog senki beleszólni.

A hírekkel ellentétben ugyanis ez egy szabad ország, ahol mindenki úgy basszal el saját és gyermekei jövőjét él, ahogy akar.

 

Gyereket nevelni nagyon kedves dolog, de tele van váratlan nehézségekkel. kéretlenül is adnánk tehát néhány jó tanácsot a leendő édesapának:

  • Legyen hozzá kicsit lojálisabb, mint saját hazájához! Magyarországnak nincs szüksége rá, de apa csak egy van (biológiailag és az alaptörvény szerint is).
  • Lehet, hogy időnként fáj igazat mondani, de ha pártelnökként ideig-óráig meg is lehetett úszni, a családnak nem lehet érdekből hazudozni.
  • Érdemes az első között megtanítani a gyerkőcnek: aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. Apa felnőttként összebútorozott Gyurcsány Ferenccel, ebből pedig sem az országnak, sem neki nem származott túl sok haszna. Jobb a kétes alakoktól tisztes távolságot tartani a suli folyosóján éppen úgy, mint a politikában.
  • Sosem késő belátni a tévedéseket! A kicsik mindent, de tényleg MINDENT eltanulnak, amit otthon látnak. Nemcsak a rosszat, hanem a jót is. Például az önkritikára való képességet. Az lenne a legjobb, ha végre apuka is keresne valami rendes, értékteremtő, stabil állást. Nem szégyen például újrakezdeni, akár gyakornokként. Van mit bepótolni.

Ha tíz év múlva azzal jön haza a fiú, hogy „Apa, miért mondta Marci, hogy te eladtad a lelked a románoknak és Brüsszelnek?” akkor válaszolhasson úgy, mint bármelyik, méltóságát visszaszerezni vágyó, visszavonult felnőttfilmes sztár: „fiatal voltam, kellett a pénz, megrészegített az átmeneti siker, de így utólag inkább másképp csinálnám”.

kapcsolódó

  • Tuti állásajánlataink Fekete-Győr Andrásnak, aki 32 évesen lehet, hogy kilép a munkaerőpiacra

    Tuti állásajánlataink Fekete-Győr Andrásnak, aki 32 évesen lehet, hogy kilép a munkaerőpiacra

    A Momentum megbuktatott elnöke népszerűtlen munkakerülő, csakhogy nagyon kicseszett vele az élet: könnyen lehet, hogy közeledve a negyedik X-hez kénytelen lesz dolgozni. Egy ilyen volumenű váltás kifejezetten megterhelő lehet, ezért a keresztényi szeretet jegyében úgy döntöttünk: segítünk neki. Sajnos a CV-je a sejtelmesen bárgyú, borostás vigyort leszámítva nem sok használható információt tartalmaz a pályakezdő srác leendő munkaadójának, de nem szabad feladni a küzdelmet. Ezek az állásokat javasoljuk Bandinak!