Miért akar Mad Maxet Soros György Amerikába?

Engedd ki a fogvatartottak felét, bátorítsd a sátrazást, kábítószerfogyasztást, prostitúciót, nyilvános ürítést - éljen az amerikai szabadság, éljen a haza!

Nem először írunk arról a tudatosan „épített” káoszkultúráról, ami a baloldali vezetésű amerikai városokban évek óta hajtja uralma alá a mindennapokat.

Egy metamfetamin (meth) hatása alatt lévő sofőr két gyalogost gázolt halálra lopott autóval, lopott fegyverrel szilveszter estéjén San Franciscóban. A tettes feltételes szabadlábon volt, holott az elmúlt hónapokban többször is őrizetbe vették erőszakos bűncselekményekért írja a California Globe.

Az első kézből kapott beszámolók is néha túlzónak tűnnek, de sajnos mind igaz: és bizony elnézve a budapesti trendeket akár a 90-es, 2000-es években, akár most; igenis bőven felfedezhetőek rokon vonások.

kapcsolódó

A főbb jellemzők:

  • Dekriminalizáció, bűnözők ráeresztése a városra
  • A hajléktalanság aktív-passzív támogatása
  • Drogfogyasztás, utcai piszkítás megtűrése

Láttunk mi is ilyet már, ugye?

A sajtó kedvenc példája a San Franciscó-i kerületi főügyész, Chesa Boudin, aki tényleg esszenciális módon teszi tönkre a választók tudatos támogatása mellett ezt a valaha szebb napokat is látott várost.

Az ügy szépsége, hogy a fent említett (mellékesen fekete), visszaeső ámokfutó kirendelt ügyvédje korábban pont Chesa Boudin volt.

Számtalan hasonló példát és esetet tudnánk hozni a városból, de kapargassuk kicsit ezt a boudinos szálat, mert érdekes!

Chesa Boudin 41 éves, zsidó hátterű, New York-i születésű jogász, a Yale és az Oxfordi Egyetem öregdiákja. Szülei Boudin egyéves kora óta börtönben vannak  a 70-es évek radikális baloldali csoportja ('The Weathermen') 1981-es fegyveres támadása után, ahol hárman vesztették életüket (két rendőr, és egy őr). Ő szerencsére jó útra tért: a fent említett intézmények elvégzése után Hugo Chávez tolmácsa is volt egy időben.

Boudin példája nem véletlen, és nem egyedi. Ahogy a The Federalist nyomán a Magyar Nemzet is beszámolt róla: 

2015 óta Soros György elképesztő pénzeket ölt abba, hogy a helyi főügyész-választásokkal is a saját embereit hozza nyerő pozícióba, és ezáltal átformálja Amerikát (a Federalist is tervről beszél, de ilyen neki ugye nincsen).

Boudin is csak egy közülük, de a portál további 16 példát is hoz más államokban: csak Illinois-ban (Cook megye) kétmillió dollárt fordított Kim Foxx megválasztására.

Cui prodest, azaz miért akarná bárki a káoszt és az állandó életveszélyt?

Észérvekkel nem mindig magyarázhatjuk a motivációt, de ahogy a budapesti – egyelőre gyengébb kiadású – példán is érezhetjük, az emberek protestből, már csak azért is képesek a szemétdombot tudatosan, sorozatosan megszavazni, csak nehogy a jobboldal nyerjen. Nem feltétlenül érzik jól magukat a csatornaszagú, mocskos városban – na meg úgyis jobb környékeken élnek jó eséllyel –, de úgy vannak vele, hogy ezt a kis (nagy) kellemetlenséget elviselik, csak nehogy az Orbán meg a Trump győzzön – akiket olyan szinten démonizált a baloldali szaksajtó, hogy az irántuk érzett gyűlölet, a félelem és az okafogyott „szabadságvágy” minden egyebet felülír.

Továbbá azáltal, hogy kiteszik az emberi és lakossági szemetet az utcára, azzal is folyamatosan rontják az emberek közérzetét, lelkiismeret-furdalást keltenek bennük; a társadalom aránytalan szétszakadásával magyarázzák a jelenséget, ami újabb kiváló táptalaj a szélsőbaloldali tanításoknak.

Egyszóval: vigyázó szemünket San Franciscóra vessük. Még azt se kell mondani, hogy amit ott  látunk, az vár ránk is öt éven belül, mert Demszky alatt már mi is megtapasztalhattuk ugyanezt.

Karácsony és csapata pedig semmi jobbat-újabbat nem kínál.