Megvan, hogy a macsó Hajnal Miklós miért beszél összevissza a diplomájáról: mert igazából transzközgazdász

Sokan ostoba módon hazugsággal vádolták meg a férfivá érett Hajnal Miklóst, pedig csak annyi történt, hogy csúnya vitába keveredett régi énjével, a kislányos Hajnal Miklóssal. A momentumos politikus az élő példa arra, hogy az LMBTQ-lobbi milyen változásokat tud okozni az emberi agyban!

Az elmúlt időszakban vészjósló hírek érkeztek a nagyvilágból – és egyre többször Magyarországról is – az LMBTQ-lobbi térnyeréséről. Ma már – főleg Nyugat-Európában – mindennapos, hogy az LMBTQ-aktivisták bemennek az óvodákba, az általános iskolákba, és a nemük megváltoztatására próbálják meg rábeszélni a fejlődésben lévő fiatalokat.

Eddig azt gondolhattuk, hogy csak a legkisebbeket szemelték ki maguknak, de egyre erősebb a gyanú, hogy ez nem így van. Ugyanis nagyon úgy tűnik,

mostanra a felsőoktatásban résztvevők is bekerültek a veszélyeztettek közé.

Legalábbis erre enged következtetni a momentumos Hajnal Miklós első látásra súlyosnak tűnő diplomaügye. Ami igazából nem is ügy, de erről picivel később!

Mint az köztudott, a férfiként ismert politikus egy 2017-es műsorban közgazdászként mutatkozott be. „Én magam is közgazdász vagyok, szóval tudnék itt a számokkal bűvészkedni” – vagánykodott Hajnal Miklós, azt sugalmazva, hogy felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Erre az ATV-sek is ráerősítettek, és az egyik tavalyi beszélgetős műsorukban egyenesen úgy mutatták be őt, hogy „egy közgazdász, aki politikusi pályára készül”.

Csakhogy nemrégiben kiderült, Hajnal Miklósnak semmilyen felsőfokú végzettsége nincs, így közgazdásznak sem nevezhetné magát. Most a szocialista, pontosabban az exszocialista Bangóné Borbély Ildikó lebukása után rosszakarói miatt ismét napirendre került a diplomaügye, ami igazából, ugye nem ügy. Így felmerült a kérdés, hogy

miért nem teszik ki őt is a baloldali összefogásból?

Sokan egyből vérszemet kaptak, és közönséges csalónak kiáltották ki Hajnalt. A mindig tájékozott Gulyás Gergely is rendesen lyukra futott, és némileg rosszul értékelve a helyzetet, arra célozgatott közösségi oldalán, hogy a momentumos politikus hazudott a felsőfokú végzettségével kapcsolatban.

A miniszter a posztjához mellékelt egy kisvideót is, amiből még egyértelműbbé vált az álláspontja. „Az egyetemi diplomához évek kemény munkája szükséges, kitartás, lemondás, szorgalom. Hajnal Miklós más utat választott. (…) Sumákolásra és mellébeszélésre nem adnak diplomát, még Hajnal Miklósnak sem” – hallható a felvételen, amiben a momentumos politikus egy lébecoló, lusta, kamuzgató alakként bukkan fel. Csakhogy bármennyire ennek ellenkezője rajzolódik ki, a vádak igaztalanok,

Hajnal Miklós nem hazudott.

Legalábbis a diplomáját illetően egész biztosan nem. A momentumos politikus ugyanis az évek során komoly változáson ment keresztül, amit mindenkinek illene tiszteletben tartania.

Csajos énjét szépen lassan maga mögött hagyva napjainkra komoly, életerős férfivá lépett elő.

2018 áprilisában a húzósnak tűnő bodajki pártbuli után még békésen pihentette a fejét az akkori pártelnök, Fekete-Győr lágyékán/bal combján. Mint egy kislány! Mint Fekete-Győr András pofátlanul fiatal titkos szeretője!

Forrás: Fekete-Győr András Instagram
Forrás: Fekete-Győr András Instagram

Hajnal Miklós ekkoriban még egyértelműen a gyengébbik nemhez sorolta magát, vagy legalábbis őt sorolták a gyengébbik nemhez. Itt van mindjárt ez a négy évvel ezelőtti Instagram-poszt, amiben a Novák Katalinra kísértetiesen hasonlító barátnője árulkodó módon „szelfikirálynőnek” nevezte.

Hajnali pacsirta és éjjeli bagoly. 7:30-kor vajon melyik a stabilabb selfiequeen?

– menőztek a csajok a reggeli testedzés előtt.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Persze nem kell Gőbölyös Soma-díjas oknyomozónak lenni ahhoz, hogy nyilvánvalóvá váljon, Hajnal Miklós ekkoriban még rendszeresen mutatkozott nőként, ehhez elég csak felmenni a pink lady-hangulatú Instagram-oldalára.

Melyik srác meri azt mondani, hogy Hajnal Miklósnak nem áll jól a rúzs és a smink?

 

Csakhogy ezután történt valami, és a momentumos politikus fokozatosan hátrahagyta addigi felhőtlen, kislányos énjét, és 2019 novemberében határozottan a férfiasodás útjára lépett. Ahogy a lenti bejegyzésben látható, zakóban, fehér ingben, nyakkendőben és alakuló macsós mosollyal jelentkezett be a Bundestagból.

 

A döbbenetes átalakulás folytatódott, és 2020 márciusára már daliás legényként pózolt az átlátszó harisnyát viselő Kunhalmi Ágnes mellett.

Hajnal Miklós megérkezett a nagymenő férfiak klubjába, és vélhetően a konditerembe is!

Forrás: ATV Instagram
Forrás: ATV Instagram
Innentől kezdve nagy izgalmak már nincsenek Hajnal Miklós fejlődéstörténetében: izmai folyamatosan nőnek, vállai szépen terebélyesednek, kormányszidó képessége pedig bámulatosan javul.

Az LMBTQ-univerzumban jártas követőink és a heti rendszereséggel jelentkező Szivárvány Híradónk olvasói vélhetően már ennyiből kitalálták, hogy mi a megfejtés a momentumos politikus diplomaügyében, ami hangsúlyozottan nem ügy.

Ha valakinek így sem esne le, annak a biztonság kedvéért leírjuk: Hajnal Miklós kislányos énje valamikor 2017–2018 környékén elvégezte az egyetemet, de időközben egy olyan férfivá változott, aki nem szerzett felsőfokú képesítést. Ennél is egyszerűbben és érthetőbben fogalmazva:

Hajnal Miklós két énje veszekszik egymással, az egyik nem tudja, mi történik vagy történt a másikkal. Magyarán semmi hazugság nincs a történetben. 

A szelfikirálynős Hajnal Miklóst közgazdászként üdvözölhetjük, a gyúrós Hajnal Miklóst viszont nem. Mi ebben az érdekfeszítő, főleg úgy, hogy a modern világban mindennaposak az ilyen esetek? Igazából nem sok minden, leszámítva, hogy itthon ilyenre még nem volt példa. A jelek szerint ugyanis

Hajnal Miklós Magyarország első olyan csajos transzközgazdásza, akiből diploma nélküli férfi lett.

Persze felmerül a kérdés, hogy mi történt 2017 környékén Fekete-Győr András barátjával (vagy inkább barátnőjével)? Ahogy a bevezetőben is szó volt róla, az egyetemen  jó eséllyel megfertőzte az LMBTQ-propaganda, és rájött arra, hogy egyetemi képesítés nélkül is lehet élni. 

Az köztudott, hogy a Momentumba mint pártba már jó ideje betették a lábukat az LMBTQ-lobbisták. Ezt mutatja, hogy Fekete-Győr András nem sokkal a bukása előtt nagy nyilvánosság előtt megtartott sajtótákoztatóján a nemváltoztatás fontosságát hangsúlyozta. Csak remélni lehet, hogy ezzel nem Hajnal Miklósnak akart kedvezni, ugyanakkor azt is fontos hozzátenni, semmi jele annak, hogy a politikus ilyen őrültségre adta volna a fejét. 

Szóval vigyázni kell nagyon az LMBTQ-nyomulással, hiszen bárki kerülhet olyan kellemetlen helyzetbe, mint Hajnal Miklós!