Megint összemosták őket a pedofilokkal: a melegjogi aktivista brazil gamer így hálózta be a gyerekeket

Áldozatai a vallomások szerint 10 és 14 év között voltak

Minek bármilyen tendenciózus propaganda, tények-számok ízlés szerinti kiválogatása, vagy akár bármilyen paródia is, ha

ők maguk a paródia?

Már amennyire röhögni lehet egy olyan híren, ahol a vád szerint egy, számomra amúgy se túl szimpatikus, rózsaszínre festett szakállú, kékhajú, kövérkés, az LMBTQ és a szerelem határtalanságát hirdető brazil gamer bácsi 10, ill. 14 év közötti gyerekeket rontott meg?

A szerelemnek nincs:

  • neme
  • vallása
  • szexualitása (??)
  • teste
  • színe.

Igen, és RaulZito (teljes nevén Raulino de Oliveira Maciel) bizonyára az életkort is idegondolta.

A hírek úgy szólnak, hogy ez a színes szakállas bácsi azzal a mézesmadzaggal férkőzött a gyerekek közelébe online streamelős csatornái egyikén, hogy a játékpiacon, de akár a médiában is majd állást talál nekik - szól a The Sun tudósítása; de egy játékos szakportál szerint csak simán közös játszásról, élőzésről szólt az ígéret. Az egy másik dolog (és hatalmas boomer-kérdőjel a részemről), hogy eleve százmilliós nézettsége lehet azoknak a YouTube-csatornáknak, ahol emberek számítógépes játékokkal játszanak, de ebbe ne is menjünk bele. Igen, és visszaélt online hírnevével is: csak a YouTube-on 144 ezer követője van (a tartalmakat azóta eltávolította), az Instagramon 200 ezer, a Twitchen pedig 117 ezer. Az utóbbiról fogalmam sincs, hogy micsoda. Jó is ez így.

Az egyik áldozat édesanyjának nyilatkozata alapján már most tudható, hogy legalább egyikük fiú volt, a másik gyerek nemét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Gyanítom, hogy szintén fiúról lehet szó.

Kétség nem férhet hozzá, hogy egyedi, elszigetelt esetekkel állunk szemben, a gamernek nehéz gyerekkora volt - ráadásul egyelőre őt is megilleti az ártatlanság vélelme.

Alex Jones az InfoWarsról ennél keményebben fogalmaz:

A színes szakáll meg frizura csak álca: ezek tényleg a gyerekeidért jönnek.

És lassan talán az LMBTQ-ban a pederaszták is igazán kiérdemelnének már egy betűt.