Megint összemosták: fődíjat kapott a latexbe öltözött kilenc férfi és a kislány fotója

Véletlenül ismét Hollandiában kapták lencsevégre a spontán esetet, bárkivel előfordulhat

Nem kell már keresni-kutatni ezeket a híreket, mert csak jönnek sorra:

a Mandiner és az Origó is beszámolt a The Daily Wire alapján, hogy a fekete bőr- és latex-szerű cuccokba öltözött férfiak által körbevett holland kislány fotója LMBT-különdíjat kapott.

Mi ez: szimuláció, kandikamera, vagy csak ismét valami olyan magas szintű irónia és viccesnek szánt provokáció, amit mi már nem értünk? Mert hogy ez azért talán mégse normális, abban a legtöbben egyetérthetünk.

Ami tovább erősíti gyanúnkat, az a sztori háttere: egy hollandiai Pride-eseményen készült a felvétel, ahol a kislány (állítólagos) anyja felajánlotta otthonát a férfiaknak, hogy bejöhetnek átöltözni. Ez már tényleg olyan, amire azt mondanák a 444-en, hogy alusapkás-jobbos propaganda, ilyen nincs.

Az esetről tudósító, vietnámi gyökerekkel rendelkező konzervatív amerikai riporter, Andy Ngo is érdekes reakciókat kapott a Twitteren: volt, aki simán megmagyarázta, hogy bizony a nagyhasú, félmeztelen férfiak látványa a gyerekek között a strandon az ugyanez, vagy talán még rosszabb is! Meg különben is, mi a baj ezzel. Igen, hát ideje felvenni a bőrruhákat, srácok...

Mindenesetre annyira jól sikerült Jan van Breda spontán felvétele, hogy 13 ezer fotó közül hozták ki nyertesként, mivel ikonikus. A szervezők még azt is hozzátették magyarázatképpen (bár minek ezt magyarázni, teljesen magától értetődő), hogy „A sokszínűség ünnepe” című  kép tökéletesen visszaadja mindazt, amit a cím hirdet.

Szóval lehet, hogy ez is csak egy ultrakonzervatív mesterterv és lejáratókampány része, de a Pride Amsterdam saját facebookos oldalán még rá is tromfolt: a képet a „Legesztétikusabb fotó”-kategóriában hozta kis győztesnek.

Foglaljuk össze:

  • Szinte meztelen, bőrfétis-ruhába öltözött férficsoport,
  • Egy kislány a hintájánál,
  • Pride-esemény,
  • És büszkén kitüntetik, elismerik, a legesztétikusabbnak nyilvánítják.

Milyen lehetett a többi..?

Mi pedig ismét megnyugodhatunk, hogy ez is csak az normál, modern nagyvárosi élet része (via Sadiq Khan) – az pedig, hogy ennek bármi köze lenne a pedofilokhoz, meg úgy általában az LMBT-mozgalomnak, az alacsony színvonalú mélyjobbos összeesküvés-elmélet.