Még karácsonykor is Orbántól retteg Soros Best of válogatottja

Most épp egy 90 perces dokumentumfilmben gyalázták a magyar miniszterelnököt.

Bár már több hét eltelt, mégsem tudja megemészteni a nyugat-európai (a hazai meg pláne nem) balliberális elit, hogy bizony Merkel Muttinak megint hátrálnia kellett Orbán Viktorral szemben, és engedményeket kellett tennie a hírhedt jogállamisági mechanizmusból annak érdekében, hogy megszülethessen az Európai Unió következő hétéves költségvetése. A gyászmunkának több szánalmas verzióját is láthattuk az elmúlt hetekben, mára azonban a nyugati libernyákok visszatértek a szokásos aljas és egyoldalú nemzetközi médiahadjárathoz, ami most épp az ARTE 90 perces Orbánfóbiás ömlengésében öltött testet.

Hogy világos legyen, a fenti videó valódi oka az - bármit is mondjanak -, hogy Orbán Viktor megint nem engedett a nyugat-európai felsőbbrendűségnek, lekezelésnek, Közép- és Kelet-Európát gyarmatnak tekintő gondolkodásnak és zsarolásnak, hanem érvényesítette Magyarország és Lengyelország akaratát.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Azóta a gyászmunka elkezdődött nem csak a német-francia-holland libernyákok részéről, hanem a hazai kiszolgáló személyzet ellenzék oldaláról is, akik nem is igen leplezték, hogy most is örültek volna, ha a magyar miniszterelnököt jól megleckéztetik. Mindenki más örömére pedig ez újfent nem sikerült.

Azonban a Dr. Miniszterelnök Úrtól elszenvedett büdös nagy pofont más-más módokon próbálta meg kezelni a nyugati és a hazai libernyák elit.

  • A liberális-nihilista tápláléklánc legtetején álló Soros György maga is megszólalt, aki ritka, őszinte és indulatos pillanatában elárulta, hogy mélységesen  felháborítja a Merkel és Orbán között létrejött egyezség, és válogatott szidalmakat hordott össze Lengyelországról és Magyarországról.

Persze, tudjuk, hogy semmilyen terv nincs és az teljesen normális, hogy egy amerikai tőzsdespekuláns beleszól az elvileg független - és elvileg független államok szupranacionális együttműködésének kikiáltott -  Európai Unió belügyeibe. Mi sem természetesebb.

  • A jóval alacsonyabb (a polip legkisebb csápjai) szinten helyet foglaló Donáth Anna és Dobrev Klára szembemenve a fenti nyilatkozattal igyekeztek sikerként beállítani a nyilvánvaló politikai vereségüket, amivel közröhej tárgyai lettek, nem csak a jobboldalon, de sajátjaik körében is. Persze ez is érthető, hiszen nehéz lehet elfogadni, hogy hiába áskálódtak hónapokon keresztül, csak nem sikerült sarokba szorítaniuk a náluk nagyságrendekkel tehetségesebb magyar miniszterelnököt. De a legnagyobb bánatuk az, hogy még mindig nem tudtak külföldi segítséggel bevonulni a hatalomba, ahogy eleik 1945-ben.

Úgy félnek tőle, mint a tűztől: 90 percben gyalázzák a magyar miniszterelnököt

A harmadik megoldás, amiről ma itt meg kívánunk emlékezni, az a szokásos alattomos és összehangolt nemzetközi médiatámadás, amit a „szeretet jegyében" most éppen egy nappal karácsony előtt intézett az ARTE nevű német-francia csatorna a magyar miniszterelnökkel szemben.

Hogy mennyire rettegnek Dr. Miniszterelnök Úrtól, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a csatorna egy „Hallo Diktator" című 90 perces  Göbbels-díjas propagandaművet szentelt Orbán Viktor gyalázásának.

A műsorhoz felhasználtak olyan, javarészt leselejtezett európai politikusokat/közszereplőket, akik közül sokan mindent megtettek a magyar miniszterelnök megbuktatásáért, hogy aztán mind elnyerjék az Aranygereblye-díjat. 

  • Ilyen például a nyolc általánost végzett, exalkoholista Martin Schulz, vagy épp az a Viviane Reding, aki úgy papol a magyar média befolyásoltságáról, hogy a 2014-es Európai Bizottságból történő távozását követően az RTL-t tulajdonló Bertelsmann Alapítványhoz csatlakozott. Persze időközben maradt európai parlamenti képviselő is. Itt fel sem merül az összefonódás és érdek-probléma a média és a politika között, nincs itt semmi látnivaló.
  • De megszólalt a krónikus Orbánfóbiában szenvedő Paul Lendvai is, aki bár vígan éldegélhetne az osztrák nyugdíjából, mégis minden évben szán egy könyvet a magyar miniszterelnök ekézésének és a magyar diktatúráról történő panaszkodásnak, holott már vagy 60 éve nem él hazánkban.

A demokrácia és jogállamiság élharcosának azonban van egy kis szépséghiba az életútjában, hiszen bár magát igyekszik a kommunisták elől elmenekült szegény magyar származású emigránsnak beállítani, de utóbb mégis kiderült, hogy azért együttműködött a hazai pártvezetéssel a szocializmusban.

  • Nem maradhatott ki a felszólalók közül Martin Selmayr sem, aki Juncker kabinetfőnökeként nem olyan rég még élet és halál ura volt, és a rossz nyelvek szerint az isiászos vezető helyett irányította az Európai Uniót. Azonban az idő eltelt, és a Bizottságban dolgozó tisztviselőkkel hírhedten gyalázatosan bánó főhivatalnok bukott együtt a sokszor feltűnően jókedvű főnökével.

  • Persze ne feledkezzünk meg a saját hazaárulóinkról sem, aki most is kapva kaptak az alkalmon, hogy jól kipanaszkodják magukat külföldön és ezzel is 15 perc hírnevet szerezzenek maguknak. Így sikerült megszólaltatni a Magyar Hang-os újságíró Lukács Csabát, vagy épp legutóbb Don Quijote-ként egy járványkórházat megrohamozó Hadházy Ákost.
  • De a riport készítői megszólaltatták Karácsony Gergely főpolgármestert is, aki valahogy pont ráért nyilatkozni az év végi hajrában, értsd: két Facebook-poszt megírása és egy utcai zsírkrétázás vagy flashmob között - hiszen minden olyan faszán működik a főváros ügyeiben, kezdve a Lánchíddal, vagy épp a 3-as metró felújításával.

A sort persze hosszasan lehetne sorolni, de szükségtelen.

Libsi korrektség: 20 az 1-hez

Ja, és a "hallgattassék meg a másik fél is" alapelvének jegyében a balliberális televízió 20 kőliberális megszólaló mellett egyedüliként Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárt kérdezte meg.

Fő a kiegyensúlyozottság!

Weber újra Magyarországot szidja

Persze tudjuk, az is csak a véletlen műve, hogy éppen most jutott eszébe az Európai Néppárt frakcióvezetőjének, Manfred Webernek, hogy kétszer is jókorát rúgjon Magyarországba.
A tavaly a magyarok sértegetését követően váratlanul megbukott elnökjelölt legutóbb épp a Welt am Sonntag-ban fejtette ki, hogy Magyarország tévúton jár, és felsorolta a megszokott liberális lózungokat.
Forrás: AFP

A magyar miniszterelnök válaszüzenetében azonban újra figyelmezteti a tavaly már csúnyán elpáholt frakcióvezetőt, hogy

a brüsszeli vezetői poszt iránt vágyakozóknak meg kell érteniük rosszul teszik, ha a kulturális és történeti különbségek elfogadása helyett migránsokat akar ránk erőltetni, szankciókkal, pénzelvonással, kiéheztetéssel és egyéb válogatott tortúrákkal fenyegetőzik.

A miniszterelnök beszámolt arról is, hogy Weber csatlakozott a baloldali elitklubhoz, amivel a Néppárt elindult lefelé a lejtőn.

Innen üzenjük az összes érintettnek, hogy lehet, hogy ez nem tetszik nektek, de Orbán mára Európa egyik legfontosabb és legbefolyásosabb politikusa lett. Ő nyer, ti veszítetek.