Márki-Zay utcafórumán pedagógiai célzatú erőszakkal nevelik a polgárokat az európai értékek betartására

Már csak néhány millió pofonnak kell elcsattania, és a a fél-ázsiai Magyarország felzárkózik Európához.

Mit jelent igazi konzervatívnak, európai értelemben vett jobboldalinak lenni? Hogy lehet ma hitelesen képviselni a kereszténydemokrácia néppárti irányzatát Magyarországon?

A kérdés megválaszolásához a legkönnyebben úgy jutunk el, ha az autentikus forrás, teszem azt egy igazi polgári-jobboldali politikai eseményt keresünk fel válaszok után kutatva. Márki-Zay Péter néhány napja lezajlott szegedi utcafóruma remek alkalmat biztosított a szemléltetésre:

Márki pártjának egyik verőembere az európai értékeket maximálisan szem előtt tartva, a szólás és lelkiismereti szabadság szellemében egyszerűen ellökte az egyik résztvevőt, amikor az kényelmetlen kérdéseket tett fel MZ. Péternek, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetőjének.

Az erőszakos fellépés láthatóan egy cseppet sem zavarta meg Márki-Zayt, ami nem meglepő annak tudatában, hogy saját bevallása szerint is nagy barátja a testi fenyítésnek.

Különösen, ha gyermeknevelésről van szó. Ami pedig Márki-Zay Péternek a családi viszonyok rendezésében bevált, annak működnie kell társadalmi szinten is.

kapcsolódó

Péter és barátai ezért iszonyúan elvernek, ha kényelmetlen kérdéseket teszel fel. Így már kicsit mindannyian a Márki-Zay család tagjainak érezhetjük magunkat.

Persze azt senki nem várhatja el, hogy az igazi konzervatív miniszterelnök-jelölt mindenkit személyesen pofozzon fel, hét gyermek édesapjaként nincs ideje minden választópolgárra külön. Esetleg egy-egy érdekes formájú arcot elvállal, amilyeneket praxisa alatt még nem volt módja pofozni.

Az egyszerű honpolgároknak be kell érniük Zsoltival, a cowboy kalapos majomemberrel, aki főtevékenységben bántalmazza azokat, akik nem értenek egyet Márki-Zay lapos és érdektelen beszédével. A verést érdemlők halmaza így igen kiszélesedik, a választásokig azonban még rengeteg idő van, 2022 áprilisáig Márki pártjának az emberei még minden magyarországi településen összeverhetnek valakit.

Sosem gondoltam volna, hogy némi erőszakkal, pofonokkal és hasba rúgással érjük utol Európát és csatlakozunk a civilizált nemzetek táborához.

Én csak most eszmélek rá, hogy az általános iskolában, és néha a gimnáziumi évek alatt is Európát építettem a lakótelepi csetepaték közben. De a Csillag sörözőben és a Jegeskében is irtó nagy építkezések zajlottak a gimis éveim alatt.

Egy teljesen új dimenziója nyílt meg az európai értékek képviseletének. Az élet még csak most kezdődik, alig várom, hogy némi európaisággal rendezzem el a következő szakmai, magánéleti és családi vitáimat!

Az egyetlen furcsa körülmény a verekedéses ügyben, hogy bár Márki-Zaj mozgalma elpofozza az országot nyugatra, az ellenzéki sajtó egy szóra sem méltatta ezt a keresztényi erőfeszítést. Az egész eset meg sem történt, legalábbis a baloldali nyilvánosság számára.

Egyetlen szót sem vesztegettek az esetre a baloldali médiumok, sem a 444, sem a telex, sem a magyarhang. Pedig nem tűnik olyan rossz sztorinak, hogy Márki-Zay stábjából egy cowboy kalapos alak megver egy kérdezőt. Ha a baloldali lapok számára az olvasottság lenne az első, akkor egy ilyen hírre csuklóból le kellett volna csapjanak. Ez amolyan kattintós anyag. 

De hát nem számolhatnak be minden ellenzéki sikerről, ami az országban történik. Vége és hossza nem lenne a felsorolásnak:

  • Méhlegelő
  • Darázsgarázs
  • Cseh Katka cégének milliárdos értékű pályázati támogatása

Igen, az ellenzéki médiának nem jutott kapacitása beszámolni sem a verekedésről, sem Cseh Katka céges ügyeiről. Ellenben amikor DK aktivistákat locsolták le slaggal, miközben szórólapokat osztogatnak, a teljes független média a ruháit tépdesve sikoltozta Brüsszelig:

Támadás érte a demokráciát! Slaggal!!! Botrány!!!

Ide vezetett Orbán Viktor gyűlöletpolitikája! Slaggal!! Tudjátok kik használtak még slagot? Igen! Pontosan. (Ide tetszés szerint bármelyik véres diktatúra elhelyezhető, de a nácikat ajánljuk a szokás kedvvért.)

Megjegyzem, Lantos Gabriella gyomorforgató bejegyzését is szemérmesen kezelték a független média munkásai, egyetlen betű sem jelent meg erről az ügyről. 

Jegyezzük meg:

Egy nap ezek a sajtófelületek (telex, 444, 24.hu és társai) fogják őrkutyaként ellenőrizni egy baloldali kormány működését. Izgatottan várom!

Addig pedig élvezzük, hogy Márki-Zay stábja kézrátétellel gyógyítja a magyarkodást!