Márki-Zay Péter ismét párthovatartozás szerint listázgatja a homoszexuálisokat

Továbbra is érdekelne minket, hogy ki vezeti a listát, és Márki-Zay milyen jogon fenyegetőzik

Mindig érdemes sajtót figyelni, ma se csalódtunk:

A kormánypárti melegek melletti kiállást hangsúlyozta Márki-Zay Péter

-olvashatjuk az Index címlapján.

Megint. Ahogy a kapcsolódó anyag is ismerős lehet, amit az Origó a héten újra felhozott: Több csecsemő halálát okozhatta Márki-Zay Péter és feleségének közös bábapraxisa.

Fotó: Mindenki Magyarországa Mozgalom
Fotó: Mindenki Magyarországa Mozgalom

Ebbe a T. Olvasó engedélyével most nem mennénk bele, ahogy a gyerekverésekbe sem – bár a fellelhető cikkek alapján csak sokasodnak a kérdőjelek. Talán sikerült így is rekonstruálni a történetet: Márki-Zay támadás alatt érzi magát, és erre ő újra elkapta a melegek állítólagos listáját (vajon egy zöld dossziéban őrizheti?), méghozzá egy mondaton belül két méregerős kijelentéssel:

A politikus szerint bizonyított, hogy a legtöbb meleg a Fideszben van, és úgy véli: ebben a kérdésben a fél kormány érintett. 

Itt is számtalan kérdés merül fel a jóérzésű emberben:

  • Tényleg van-e lista a melegekről párthovatartozás szerint?
  • Honnan tudják, és ki bizonyítja?
  • Ki tartja karban a listát?
  • Márki-Zay honnan fért hozzá a listához?
  • Miért zsarol, fenyegetőzik ilyenekkel?
  • Miért hagyjuk?

Ez már tényleg ávós- és maffiamódszer, nem szükséges részleteznem.

Mindenki tudja, és rengeteg fórumon elhangzott: senki nem üldözi vagy akarja bántani a homoszexuálisokat, de még csak listázni sem. Legalábbis Márki-Zayékat leszámítva, ahogy azt láthatjuk. Az erőszakkal térítő LMBT- és nemváltoztató lobbival meg a pedofilokkal van bajunk, illetve a házasság-gyermekvállalás intézményeit a heteróknak szeretnénk fenntartani, ennyiről van szó.

De ők úgy gondolják, hogy ha őket vélt sérelem éri, akkor bizony egy teljesen más témában öv alatt visszatámadnak: és pontosan ez a reakció bizonyítja, hogy nem válogatnak az eszközökben. Így akarnak ezek jövőre választást nyerni, meg egy országot vezetni?

Márki-Zayhoz még annyit, hogy időközben petíciót is indítottak a leváltásáért helyi szinten, Hódmezővásárhelyen – a szándék, a motiváció és az indokok mind érthetőek és nemesek, az mondjuk kevésbé, hogy két választást is képes volt ezek ellenére behúzni.

Visszatérve és összefoglalva a módszer egy sima bosszúpornó (vagy csak blöff) – egyenértékű a már fent említett ávós, vagy csak sima iskolai zsarolós, védelmi pénzes módszerekkel.

Ha nem adsz pénzt, elküldöm a Blikknek a szexvideónkat.

Teljességgel méltatlan.