Már csak hármat kell aludni, és a nőgyűlölő maffiakormány tagjai fejvesztve menekülnek majd ki a Karmelitából

Orbán Viktor újra megbukott! Ez onnan derült ki, hogy Antsi, a feltűnően zavarodott zenebohóc ezzel az elnevezéssel hirdetett kormánybuktató gigatüntetést. Márpedig ha ő mondja, akkor az úgy van! Vajon hányszor fogjuk még hallani ezt a nótát az elkövetkező három hónapban? Mélyelemzésünk a baloldali értelmiség szellemi állapotáról, és a paranoid ellenzéki himnuszgyárosról.

Orbán megbukott!

Végérvényesen elszigetelődött!

Politikailag, közjogilag, de erkölcsileg mindenképpen!

Csak ki kell várni, és kártyavárként omlik össze ez a belülről rothadó, önmagát túlélt rezsim!

A felcsúti diktátor rendszerének meg vannak számlálva a napjai!

Aki hozzánk hasonló perverz kíváncsisággal (amit mi a szerkesztőségben előszeretettel nevezünk „szakmai kötelességtudatnak”) követi nyomon az ellenzéki politikusok és véleményvezérek közéleti tevékenységét, annak a fenti, immár 12 éve ismételt közhelyek nem jelenthetnek újdonságot.

Kéri Lászlótól Fajkasházy Tivadaron át egészen Jámbor Andrásig a balliberális értelmiség egymást és önmagát ringatja abba a vágyhazugságba, hogy a kormány napjai meg vannak számlálva, mert az ENBEREK ezt a szörnyűséget már nem tűrhetik szó nélkül. Valaminek történnie KELL!

Egyik kedvencünk az Antsi művésznévre hallgató zenebohóc, aki TikTok, YouTube és egyéb felületen ontja magából a mókásabbnál mókásabb tartalmakat, elsősorban zenéket.

YouTube/TikTok

A ritmusérzék és intonálási képesség hiányában elsősorban a szövegek mondanivalójára koncentráló, rendkívül groteszk dalokat gyártó „művész” munkássága igazi csemege mindazoknak, akik szeretnének bepillantani az átlagos ellenzéki értelmiségi álomvilágba.

A Facebookon kicsit több mint hétezer követővel rendelkező szőke kishölgynek vagy szabadidőből, vagy pszichiátriai gyógyszerből jutott több a kelleténél.

Mindenesetre előadó-művészete leginkább a szokásos semmirekellő ifjúsági tüntetés-utcabálok színpadán, a hivatalos program után következő jammeléshez hasonlít. Kicsit olyan, mintha random fiatalok hangszert és mikrofont ragadva improvizálnának a már kissé bekápszizott-bebaszcsizott, a színpad előtt összegyűlt ifjúság nagy örömére. Talán a korai X-Faktor- és Megasztár-válogatókból szemezgetett bakiparádéval egyenértékű tartalom lenne, ha nem tudnánk, hogy ez nem kivétel, hanem tipikus jelenség azok között, akik úgy gondolják, ők jobban csinálnák, mint Orbán Viktor.

Antsi ráadásul nemcsak zenél, de gyaníthatóan a Ritalin és a Dragon Keserű nevű szeszesital kombinációja okán kialakult zavart tekintettel hülyeségeket is beszél rövid videókban.

Az általa készített tájékoztató videók báját nemcsak a primitív, telefonos kamerás minőség, hanem az arcára vágott szövegek keszekusza céltalansága is garantálja.

Túl sok újdonságot ő sem tud mutatni, mégis lebilincselő az a bárgyún naiv lelkesedés, amivel tavaly március óta újra és újra erőlködik.

Ráadásul úgy tűnik, egyfajta üldözési mániás pszichózisba torkollott a túlzott mindenevés.

Facebook
Ahogy a legtöbb összeesküvés-elméletes progresszív véleményvezér, Antsi is retteg a rezsim alattomos fizikai atrocitásként jelentkező bosszújától.
Facebook

Pedig valószínűleg nem is sejti, hogy minden videója kincset ér a Miniszterelnök Úrnak, akinek esze ágában sincs bántani azokat (sem), akik az átlagembert rádöbbentik: milyen szellemi színvonalat kínál a baloldal?

Az utóbbi hetekben hősünk azzal van elfoglalva, hogy gigamegahiper óriástüntetést szervez „Orbán megbukott” címmel. A január 15-re, szombatra tervezett népünnepély vélhetően végleg el fogja söpörni a velejéig romlott rendszert, és azután automatikusan beköszönt az egyetemes Béke, Szeretet és Elfogadás korszaka.

Alig várjuk.

Facebook

De ha ez mégis elmarad, érdemes megjegyezni: a választók nem átmeneti botrányokban, hanem életszínvonalban, nemzeti öntudatban és biztonságérzetben mérik a kormányok sikerességét, így nem csoda, ha a várva várt bukás csak nem akar bekövetkezni.

De attól még a jelenség roppant szórakoztató.