Magyarországon a tehetséggondozás egyedülálló

Mi, magyarok nem kicsik vagyunk, hanem csonkák, így a merjünk nagyok lenni vállalás a legnemesebb cél, amelyet egy fiatal kitűzhet magának - Illés Bogival beszélgettünk.

E heti történetünk főhősei a lázadó fiatalok! Illés Bogit, a Fidelitas elnökét fiatalkora a salakmotor versenyektől a jogi pályán át a jobboldali elköteleződésig vezette. Együtt kerestük a választ arra, hogy a fiatalság és bolondság egy úton járnak-e, mik a felkapott és az igazán fontos ügyek egy fiatal számára, és hogy vajon a “véleményvezéreknek” gondolt fiatalok tudják-e képviselni mindazt, amire a mai fiatalok valójában vágynak.

z Adoma a Kontra gúnyt és iróniát nem nélkülöző műsora, amelyben Kovács Zsófi vendégeivel véresen komoly témákat könnyed hangvételben vesz górcső alá. Hétről-hétre új szereplőkkel, új történetek kerülnek megírásra, amelynek csak a valóság szabhat határt, a fordulatokat pedig az élet adja hozzá.

Az Adoma a Kontra gúnyt és iróniát nem nélkülöző műsora, amelyben Kovács Zsófi vendégeivel véresen komoly témákat könnyed hangvételben vesz górcső alá. Hétről-hétre új szereplőkkel, új történetek kerülnek megírásra, amelynek csak a valóság szabhat határt, a fordulatokat pedig az élet adja hozzá.

„Az adomák legnagyobb része nem is jut feljegyzésre, hanem elröppen a szóval, mellyel elmondták.” – Mi minden héten itt leszünk, hogy feljegyezzük.

Adoma vasárnaponként a Kontrán.