LMBTQ-hírmondónk: transzdelfin börtöntöltelék, fiúk között prátoló kiscsaj, kötekedő Hamilton

Hiába közeledik a karácsony, továbbra is ömlenek ránk a trash hírek. Ahogy eddig is, készítettünk Nektek egy csokrot a heti termésből. Azt nem mondjuk, hogy ez a mikulás-ajándékunk, ne sértődjetek meg, hanem klikkeljetek szépen!

Közeleg az év vége, de a karácsonyi készülődés közepette sem feledkezhetünk meg Olvasóink híréhségéről!

A Kontra közössége arról híres, hogy szereti tudni, mi történik a háza táján túl.

Ezért újra  elhoztuk Önöknek a szivárványos Nyugat legjobb sztorijait. Van itt minden: képmutató autóversenyző, férfivécébe vágyó tinédzserkorú kishölgy, börtönbe került nőférfi.

Tartsanak velünk ma is!

Minek ment oda?” című rovatunk e heti vendége Tahj Graham, a 36 éves zavarodott texasi börtöntöltelék, aki az NBC tematikus weboldalának sírta el, milyen megterhelő a börtönélet transzdelfinként. A „férfi” szerint a rabtársak nem voltak tekintettel szellemi állapotára, és folyamatosan molesztálták. A 2016-ban biztosítási csalásért elítélt hölgyúrhölgy a róla szóló, rövid portré tanulsága szerint értelmiségi, istenfélő ember. De valahogy mégiscsak börtönbe keveredett. Először férfiak közé került, majd ezt követően a „helyére”, egy női börtönbe. Új helyén pedig bizonyára olyan jelenetek történtek, amibe bele sem merünk gondolni.

Nekünk erről az jutott eszünkbe, hogy aki nem bírja a rockbulit, az ne menjen rockbuliba. Egyszerre nemet váltani és börtönt kockáztató csalásba keveredni hatalmas, Darwin-díjas hülyeség. A cikkben egyébként kitérnek arra az érdekes statisztikára is, hogy az Egyesült Államokban a transzneműek közül népességarányosan majdnem kétszer annyian kerültek börtönbe, mint a teljes lakosság köréből. Véletlen lenne…?

  • Nem éppen mai hír, de valahogy eddig nem jutott el a hazai köztudatba: nem kell ahhoz másik kontinensre menni, hogy valaki férfiként női mezőnyben legyen élsportoló. És még csak nem is szükséges hozzá öncsonkítás, elég egy kis hormonkezelés is. Mindössze 12 hónapnyi terápia után ugyanis a francia rögbiligába bármelyik csapat igazolhat  péniszes hölgyet, amennyiben erre támad gusztusa.

SBS
Emlékeztetőül: nem habkönnyű, asztalitenisz- vagy sakkjellegű sportról van szó. A rögbi, ahogy az amerikai foci is a test test elleni küzdelemről, az izomzatról, a súlyról, az agresszivitásról szól. A francia szakszövetség megfejtése pedig az, hogy egy évnyi hormonterápia után bármelyik férfi letarolhatja a női mezőnyt, és még fizetést is felvehet érte. Fantasztikus fejlemény, mindezt a Szent Egyenlőség nevében.

  • A következő hírünk egy újabb olyan amerikai iskolai botrány, amely immár szokásosan vagy a szalagavatókkal, vagy a WC-k körüli „jogegyenlőség” témájával kapcsolatos. Iowa államban egy önmagát fiúnak képzelő kamaszra rászóltak a tanárok, hogy most már fejezze be a hülyéskedést. Felajánlották neki, hogy használhatja a gendersemleges (!!!) tanári mosdót.

 
Úgy tűnik, a totalitárius érzékenyítő kampány hatott. A tinédzser nem a megoldást, hanem a konfliktust keresve telesírta a helyi sajtót: őt ez nagyon megviselte, nem hajlandó belenyugodni a döntésbe. Nincs semmi új a nap alatt, csak egy identitását kereső kishölgy, aki nagyon szeretne továbbra is a fiúk között prátolni. Kedves egészségére!

  • A képmutató élsportolók egyik legidegesítőbb díszpintye Lewis Hamilton, a Forma -1 hétszeres világbajnok autóversenyzője. Élen járt a BLM-mozgalom mindenkit szó szerint „térdre kényszerítős” kampányában, és a legutóbbi Magyar Nagydíj idején sem bírta ki, hogy ne szóljon bele a magyarok belügyeibe.
    Twitter

Ezúttal a katari futam előtt törölte bele a lábát egy számára idegen, de ezek szerint alsóbbrendűnek tekintett kultúrába. Az arab országban szivárványszínűre festett sisakkal provokálta a helyieket, és kijelentette: nem igazán érzi magát komfortosan ebben az intoleráns közegben, de nem tud mit tenni, itt kell lennie. Azért a pénzt meg a rajongók imádatát persze minden fenntartása ellenére zsebre tette, mert jó dolog ám a jogegyenlőség, de még jobb a lóvé.