LMBTQ-hírmondónk: szakállas Szűz Mária, lustálkodó, pereskedő transzik és Tordai Bence

Újabb hét pörgött le, de az LMBTQ-vonaton továbbra sincs fék: ahogy eddig is, most is őrültebbnél őrültebb hírek érkeztek a nagyvilágból. Vagyunk annyira jó fejek, hogy összegyűjtöttük a leglehetetlenebb sztorikat, hogy Nektek már ne kelljen. Olvasgassátok az Állatkert helyett, szar időben!

Mit tehet az ember egy ilyen borongós, a késő őszt idéző, korán sötétedő december eleji napon, ha unatkozik? Állatkertbe nem mehetünk, hideg van, és amúgy sem szerencsés most sok ember közé vegyülni.

Helyette itt a Kontra szokásos LMBTQ-hírmondója, közkívánatra! Mert nagy az Isten állatkertje, és A múlt hét óta Sem lett kisebb, sőt!

  • Nem kell mindig a tengerentúlra merészkednünk, ha a szivárványos közösséggel kapcsolatos hírekre vágyunk. Kedden tárgyalta a Parlament a gyermekvédelmi törvény népszavazással történő megerősítésének ügyét. Emlékeztetőként: az Országgyűlés elfogadta a kormány javaslatát, ami szigorúbban szankcionálja a kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális bűnöket, valamint rögzíti, hogy a szülők jogosultak dönteni gyerekeik felvilágosításának módjáról és időzítéséről.
  • A mindig mindenbe (főleg a magánéletbe) beleszóló – LMBTQ-lobbistaként funkcionáló – hazai és brüsszeli baloldalnak valamiért ez szálka lett a szemében. Így a kormány úgy döntött, azokhoz fordul, akik ebben egyedül jogosultak dönteni: a magyar néphez. Az erről szóló referendumról született döntés az Országházban, az ellenzéki pártoknak azonban még annyi gerincük sem maradt, hogy szavazattal képviseljék véleményüket az ülésteremben: nem értenek egyet azzal, hogy demokratikus úton dőljön el egy ilyen kérdés, inkább ráerőltetnék a magyarokra a nyugati normákat. Az emberek véleményének kikérése Tordai Bence szerint: „bornírt baromság”.
  • Gratulálunk ehhez!

Facebook

  • Ha már Európai Unió: tudta-e a kedves Olvasó, hogy az Európai Parlamentnek úgynevezett LMBTQ-jószolgálati nagykövete is van? Bizony, és nem is akármilyen figura. Riccardo Simonetti idén év eleje óta tölti be ezt a rendkívül fontos és közérdekű hivatalt. Közösségének jó szokása szerint (múlt héten a Télapóba törölték bele szivárványos szartól mocskos lábukat) provokálja keresztények százmillióit ez a kiváló „diplomata”.

Facebook

Szerinte ugyanis Szűz Mária akár szakállas is lehetett, ahogy Jézus is lehetett  színes bőrű. Piszok nagy a szólásszabadság, mindenki azt mond, amit akar. Nagyobb baj, hogy ezt mi, az Európai Unió polgárai fizetjük. Igen, Ön is. Ön fizet azért adót, hogy ez a pompás élőlény ilyeneket találjon ki. Az angol nyelvben létezik egy nehezen fordítható kifejezése erre: attention whore.

Aki érti, érti.

  • Tovább folytatódik a biológiai tényekkel hadilábon álló transzdelfin „közösség” és a Harry Potter írójának konfliktusa. Most ott tartunk, hogy már nemcsak az írónőt, de munkásságát is próbálják letörölni a térképről. Egyes könyvesboltokban már külön szekciót tartanak fenn „problémamentes varázslóvilágok” címmel. Minden könyv elfér itt, amely mágikus képességekkel megáldott, de nem transzfób történeteket tartalmaz. Csak egyetlen apró probléma van: a Harry Potter-könyvekben a világon semmiféle ideológiai elkötelezettség nincs, egyszerű történetek különleges képességű kamaszokról. A valóság azonban  sosem zavarta túlságosan a transzbohóc közösséget. Addig nem adják fel, míg tönkre nem teszik Rowling karrierjét. Jövő héten jön majd a letartóztatás, két hét múlva meg a könyvégetés és a lincselés?
  • A Kontra igazán nem tartozik a techóriások rajongói közé, de az arányosság és méltányosság jegyében időnként mégis szolidaritást kell velük vállalnunk. A mimózalelkű nebáncsvirág munkaerőpiaci csődtömeg mozgalom újabb tagja kéri ki magának, hogy óriásvállalatoknál szabályok vannak, ami bizony minden dolgozóra egyformán kötelező érvényű. Ezúttal a Google egykori alkalmazottai próbálnak pénzt csinálni saját nemi identitásukból és vélelmezett sérelmeikből. Szerintük ugyanis egykori munkaadójuk diszkriminatív módon bocsátották el őket.
  •  

A valóság ezzel szemben az, hogy nyíltan megtagadták munkájuk elvégzését, amikor a cég Trump elnök idején együttműködött a határellenőrző hatóságokkal. Amerikában persze a hülyeségnek ebben is nagy hagyománya van: bosszút állni sértett pozícióból mindig könnyű. A nagyvállalat számíthat rá, hogy millió dolláros kártérítéssel csicskítják be. Erre is csak az LMBTQ-lobbi képes.

Ne aggódjanak, a hülyeségvonaton nincsen fék, jövő héten ismét jelentkezünk!