LMBTQ-hírmondónk: genderfluid James Bond, transznemű hajléktalanok és propagandatanulmány

És persze a genderhadsereggel magányos harcot vívó J. K. Rowling sem maradhatott ki hírcsokrunkból. Következzen az LMBTQ-gyár e heti termése!

Minden héten, mikor nekilátunk végigpörgetni az LMBTQ-közösség jogegyenlőségi világháborújának újabb történeteit, újra és újra megdöbbenünk azon, hogy tud a helyzet egyre abszurdabbá válni. Először csak az úgynevezett jogok megszerzése a cél, de látjuk, hogy ezt is egyre radikálisabb tónusban teszik, az alábbi folyamat szerint

Kérni => Elvárni => Követelni => Megparancsolni => Erőszakkal elvenni

Jelenleg valahol a második és harmadik résznél tartunk, ám – mint hírösszefoglalónkból kiderül – már a javak nemi identitás szerinti „igazságos” újraelosztása is terítéken van. Ha az Olvasó ebből esetleg ebből arra következtetne, hogy összenő, ami összetartozik (azaz az LMBTQ és a kommunisták?), nem igazán tudjuk hibáztatni érte.

Jöjjön tehát a szokásos hírcsokor, csak hogy alacsony vérnyomású követőinknek is segíteni Tudjunk!

 • Emlékeznek még a korábbi hírmondónkban is szereplő történetre, mikor a zavarodott tinédzser kishölgy transznemű diák Amerikában beperelte az iskoláját, mert nem engedték a megfelelő szobában szarni? Akkor biztosan az is rémlik Olvasónknak, hogy megjósoltuk: milliós összegű kártérítésre készülhet a gonosz, fasiszta, kirekesztő iskola.
  Change

Nem kellett csalódnunk, kiderült, az Egyesült Államok nemcsak a szabadság és a lehetőségek, de az abszurd perek, valamint az aránytalan kártérítések hazája is. A bíróság úgy ítélte meg, hogy az általános közvélekedés nyomására példát statuál, és 4.000.000 USD összegű jóvátételre kötelezte az iskolát. A diák a WC-ügyön egyébként úgy megsértődött, hogy a 2014–2015-ös tanévet ki is hagyta. Összefoglalva: ha egy tanuló elég hangosan hisztizik, nemcsak egy egész tanévet lóghat el a suliból, de később, ha kellően erőszakosan követelőzik, egész életére elegendő pénzt is kaphat. 

 • Emlékeznek még a legutóbbi James Bond-filmre? Abban is megkezdődött már az érzékenyítés: az eredeti, kiöregedett főhőst úgy teszik parkolópályára, hogy kinyírják (tegyük hozzá: az eredeti Flemming-történetekben soha nem hal meg a brit titkosügynök. Az oroszoknak, kínaiaknak és mindenféle főgonoszoknak nem sikerült, eddig kizárólag az LMBTQ-lobbi tudta kinyírni őt). Erre megjelenik egy színes bőrű, maszkulin, rövid hajú kishölgy (Barbara Broccoli !!!!), akin úgy áll a 007-es szerep, mint tehénen a gatya.
   
  A folytatás már nyilván új színésszel mehet majd, de  egyre valószínűbb, hogy a sármos, nőcsábász brit sztárkémet ezután valami genderfluid izévé formálják, preferáltan nő, esetleg férfinő által eljátszva. A kulturális forradalom tovább dübörög!
 • A Harry Potter-könyvek szerzője állandó és kedvelt vendége az LMBTQ-hírmondó című rovatunknak. Nem csak azért, mert a transzkenguru akciócsoport állandó, terrorizmus számba menő vegzálása egészen tanulságos példája az erőszakos érdekérvényesítésnek. Azért is, mert sokakkal ellentétben ő nem földre kushadva tűri a megaláztatást, hanem a szürke és száraz biológiai tények védelmében kiáll saját igazáért is. 
   

Az angol írónő, J. K. Rowling most ismét megrázta a pofonfát: Twitter-bejegyzésben, Orwell 1984 című regényét idézve reagált egy angol napilap hírére, amely arról szólt, hogy Skóciában a helyi hatóságok a nemi erőszak elkövetőit igény szerint bármilyen nemhez tartozóként hajlandóak regisztrálni. Tehát ha valaki megbasz fasszal akarata ellenére szexuálisan bántalmaz, aztán közli, hogy nő, neked és úgy általában nekünk is szó nélkül kell erre bólogatni. Azt meg el sem merjük képzelni, mit fog ezért kapni szegény Rowling, de azt megígérhetjük, hogy beszámolunk róla Olvasóinknak!

 • Szeretnénk emlékeztetni Önöket, hogy a nemváltoztatás nemcsak elfogadott, de egyenesen kívánatos, sőt, egészséges! Mi több, egy amerikai tanulmány szerint életmentő is! A Tervor Project nevű szervezet szerint a hormonkezelés jelentősen csökkenti a transznemű fiatalok öngyilkosságra való hajlamát. Tehát nem pszichiátriai kezelés szorongásra és depresszióra, hanem erőszakos, korai, biológiai sokkterápia a megfejtés.
  Shutterstock
  A mintavételben résztvevők átlagéletkora 17,5 év volt, valamint szerintük az önmagukat rossz testbe születők több mint 50 százalékának megfordult már a fejében az öngyilkosság gondolata. Nekünk is vannak ám igényeink!!!
Nagyon szomorú és rosszkedvű vagyok, azonnal adjon valaki egy csomó pénzt, különben öngyi leszek!
 • Végül, de nem utolsósorban jöjjön egy új kezdeményezés – természetesen szintén a tengerentúli nagyhatalomtól – a transzneműek alapvető jogairól. A kommunistáktól tudjuk, hogy mindenkinek joga van mindenhez, amit ők jónak látnak (természetesen a „mindenki” kategóriát is ők határozzák meg). Egy Atlantában működő szervezet azzal foglalkozik, hogy hajléktalan transzneműek számára segít otthonhoz jutni.
   
  Az állandó lakhatási körülmények kialakításában segíteni dicséretes dolog. Érdemes azonban végiggondolni, vajon mit is érezhetnek azok a normális hajléktalanok, akik saját „elavult” nemiségük miatt nem jogosultak ilyen jellegű segítség igénybevételére. Elsőbbséget élvez tehát az, aki biológiai adottságait tagadásba vonja. 

Szép, új világ!