110 ezer forintos sapkában retteg a kormánytól Lakatos Márk

A Magyar Hangra pedig ha előfizetsz, egész olcsón merülhetsz alá a halálvárás érfelvágós mocsarába

– Azt akarják, hogy rettegjünk – Nálunk semmi másról nem szól a kormányzati kommunikáció, csak hogy rettegjünk valamitől – mondta lapunknak adott interjújában Lakatos Márk. A stylisttal beszélgettünk koronavírus-fertőzéséről, melegellenes törvényről, a nagy port kavart indexes vitáról és arról is, melyik csatornánál lehet ma szerepet vállalni...” - nyilatkozza az őskonzervatív Lakatos Márk az igazi konzervatívok Magyar Hangjának.

Nagy kár, hogy nincs előfizetésem a Magyar Hangra, pedig igen ígéretes jajveszékelés formálódik már a címlapot és a többi ajánlót olvasgatva: 

  • Orbán nagy csalódás nekem...
  • Teljesen abszurd, ami Magyarországon történik
  • Alacsony kezdőbér, még rosszabb kilátások
  • Könyörgök, ne költözzön ide!

Elgondolkodom – komolyan, most van ember, aki ezekért heti 640 forintot (előfizetőknek csak 492... 500-ból nem kérek vissza!) képes kifizetni?

Mondjuk oké, nem túl drága ahhoz, hogy legalább halálváró hangulatba kerüljek.

És ilyen auftakt után képesek kimondatni kedvenc divattervezőnkkel, hogy a kormány állítólag azt akarja, hogy rettegjenek.

Forrás: www.hang.hu
Forrás: www.hang.hu

Ám sajnos a címlap a lehúzó szalagcímek mellett olyannyira feladta nekünk a magas labdát, hogy megint nem tudjuk szó nélkül hagyni:

Lakatos Márk ugyanis az elkeseredett világvége-helyzetjelentésben pont egy olyan Fendi sapkában pózol, amit a márkaboltban 295 fontért, de Szlovákiából rendelve már 300 euróért, azaz alig 110 ezer forintért meg is vásárolhatunk.

 

Így rettegnek, nyomorognak, szenvednek az ellenzéki megmondóemberek, "Orbán diktatúrájában". Csak a sapkájuk 110 ezer forintba kerül.

Hát, változott bármi 2011 óta?

Mert én csak ezt látom az ellenzéki oldalon: folyamatos nyavalygás, világvége, minden szar, a diplomám is szar, a pénzem nem elég semmire, síelni is egyre drágább az ojró. És megírja az egészet valami MacBookon fanyalogva.

Na de majd ha Budapesten győznek 2019-ben, meglátjátok, milyen jó kis ellenzéki laboratórium lesz itt! Csodát tesznek.

Sent from my iPhone 13.