Kunhalmi Ágnes, Szabó Tímea és Szél Bernadett véleménye arról a vádról, hogy egy politikusnő szopással került pozícióba

"Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni"

Ezzel az ocsmány, nőellenes trágársággal mutatja be az ezalenyeg.hu ellenzéki fake news oldal az egyik jobboldali politikusnőt.

  • Fotóval.
  • 11 hónapja díszeleg az oldalukon, de senkit nem zavar.

Elöljáróban megosztom egy magánvéleményemet, miszerint a régi világ egyik szép, mára elfeledett szokása volt az, hogy nem bíztak mindent az államra és intézményeire, hanem ilyen esetben

akadt egy férfi, aki vállalta a kockázatot és a büntetést, hogy becsületből elégtételt vegyen a verbális erőszak elkövetőjén.

Megvolt ennek a hagyományos formája, amit elutasíthatott az agresszor, de akkor a gyávasága duplán és örökre a nevéhez ragadt. Azért duplán, mert ilyet írni egy nőről eleve sunyi gyávaság, elmenekülni az elégtételt követelő elől pedig duplán az.

Ma már nincs ilyesmi, van helyette számos jogszabály és hatóság, valamint a közvélemény brutális ereje, amit a politikusok szeretnek meglovagolni. A női jogok és érdekek védelmében például rengeteg esetben és nagyon hangosan a címben említett ellenzéki politikusnők szólalnak fel, legtöbbször indokolatlanul.

Segítségül, hogy végre legyen alapjuk is a harsány kirohanásra, feltettük nekik a kérdést, hogy mit szólnak ehhez a poszthoz, amit nem kell magyarázni, annyira egyértelműen nőellenes, megalázó és agresszív.

Lássuk a válaszokat:

Kunhalmi Ágnes (MSZP):

Szabó Tímea (Párbeszéd):

Szél Bernadett (Hadházy Ákos):

Szerintem mindhárom válasz kifejező és őszinte. Azt mondják azzal, hogy nem válaszoltak a kérdésre, hogy valójában magasról szarnak

  • a női jogokra és érdekekre,
  • az erőszak elutasítására,
  • az emberi méltóság védelmére,

ha egy nekik baráti médium követi el azt. Még akkor is, ha ilyen szélsőséges módon teszi.

Szarnak rá, pláne, mert indul a kampány, és mindhárman tíz körömmel kapaszkodnak, hogy valahogy bejussanak a következő országgyűlésbe. Nem áll jól a szénájuk, mert az ellenzéket éppen leuraló DK nem fog sok lehetőséget adni más pártoknak.