Klubrádió: Egy Magyarország nevű szemétdomb

Szénási Sándor és a képes beszéd

A kormánypárti aktivisták és rajongók körében egyaránt régóta nagy népszerűségnek örvend a Klubrádió. Minden korcsoportban örömmel hallgatjuk — főleg persze vezetés közben, és mindig nagyon elszomorodunk, ahogy Budapesttől távolodva egyre gyengül a vétel.

Hogy miért hallgatjuk? Rendkívül szórakoztató a csatorna, és természetesen érdekel is minket, hogy mit gondolnak (vagy legalábbis mit mondanak) odaát. Ha másért nem, miattunk mindenképpen üdvös lenne, ha továbbra is szabadon sugározhatna mindannyiunk kedvenc adója. Itt szeretném tolmácsolni sokunk kérését Miniszterelnök Úr felé: legyen kedves kegyet gyakorolni, és megvédeni a Klubrádiót!

Munkából hazafelé tehát megint „pont" a Klubrádió szólt a kocsiban, benne a Megbeszéljük... Szénási Sándorral.

Szénási Sándor
Szénási Sándor Forrás: Facebook/Klubrádió

Hallgassuk csak az 55. perctől! Természetesen Orbán Viktorról van szó:

Ez mondjuk 10 éve megy... Brüsszelt nem most kezdte el támadni, ugye... ...és rögtön felmerült az, hogy ő tulajdonképpen ki akar lépni... ezt ő folyamatosan tagadja, amíg ezek a pénzek jönnek... máshonnan biztos nem fog kapni... ...hiszen ő most egy kiskakas egy Magyarország nevű szemétdombon.

Nahát! A magyar történelem egyik legsötétebb időszakát idézi ez a metafora.

kapcsolódó

Ugye mindenki emlékszik még Ferenc testvér híres aranyköpésére a „kurva ország"-ról? Ahogy a volt miniszterelnök, úgy bizonyára Szénási Sándor is csak Kertész Ákosként szeretve aggódik hazánkért: a tudatosan erős szóhasználattal csak fel szeretné rázni imádott nemzetét.

A betelefonáló erre aztán még ráerősített, majd kicsit elrötyögtek Orbán Viktor esetleges bebörtönzésén (elévülési idő), de aztán sajnos hazaértem, és ki kellett kapcsolnom ezt a kiváló műsort.

Megyünk tömegesen aláírni, tüntetni?

Hadd szóljon, jogunk van hozzá!