Kísérteties párhuzamok: Orbán Indiában már Gandhiékat hallgatta le!

Indiában is valakik lehallgattak valakiket, a tettesek információink szerint feltehetően orosz-izraeli Orbán-hekkerek lehettek

Átaludt hétvégénk óta rendesen pörögnek az események: a totális futballos letámadással indító globális-internacionalista sajtó azóta már többnyire óvatosabban fogalmaz, de nem enged a témából: a magyar ellenzéki portálok címlapjai még mindig legalább 50%-ban az izraeli kémszoftver körül keringenek:

A lehallgatás az új korrupciós-kitiltási botrány.

kapcsolódó

  • Orbán volt,
  • Izraeli hekkerek (izraeli az új orosz),
  • Mondjon le, máshol ezért lemondtak, megbuktak.

Nixonnál bejött, most miért is ne jönne be újra?

Természetesen minket is nagyon érdekel, mi több, izgat a sztori és bevallom: már Dávid Ibolyáék titokban rögzített, majd nyilvánosságra hozott beszélgetései is kicsit zavartak, nem beszélve a dokumentációs kényszerben szenvedő, szintén jogellenesen diktafonozó Márki-Zay Péterről. Persze, mint mindig: AZ MÁS.

Mivel – az első nagy meglepetések közepette – hanyagul elsiklottunk afölött, hogy az NSO-Pegasus-botrány „kicsit” túlnyúlik a Kárpát-medencén, ezért vessünk csak egy gyors pillantást Indiára, ahol fájdalmasan hasonló szcenárióval állunk szemben!

Az Al Jazeera ezt írja:

Az indiai ellenzék vádja szerint Modi miniszterelnök saját ellenfelét, Gandhit célozta meg az NSO Pegasus-kémszoftverrel.

Ha esetleg bárkinek is ismerős a Gandhi név: igen, ez ugyanaz a család, szinte az indiai Kennedyk: a jelenleg ellenzéki Rahul Gandhi nem más, mint Indira Gandhi unokája, az olasz születésű Sonia Gandhi (jelenleg az Indiai Nemzeti Kongresszus elnöke) és a szintén meggyilkolt Radzsiv Gandhi fia. Hogy bonyolítsuk: nem rokona Mahátma Gandhinak.

De nem ez a lényeg most: kiindulási pontunk az a vád, hogy Narendra Modi, a hivatalban lévő miniszterelnök lehallgatja az ellenzéket.

Nézzük a további érdekességeket:

  • Modi a hagyományos, a patrióta, a férfias; India erős embere, aki szemben áll a modern fogyasztói társadalommal. Folyamatosan magas, 70-80% körüli a támogatottsága... és belülről-kívülről a demokratikus értékek aláásásával vádolják, támadják. 
  • Gandhit talán le se kéne már írnom. Az indiai Karácsony Gergely Szilveszter, aki 2019-es gyenge választási eredményei után édesanyjának adta át pártja vezetését, ugyanakkor forradalmian progresszív: nagy harcosa a női jogoknak és kvótáknak, de az LMBT-jogokat is felkaroltaPersze ők messzebbről indulnak: a homoszexualitás dekriminalizálása egyelőre a cél Indiában.

Na, szóval Modi (és Orbán) megfigyelték Gandhit. Meg az izraeli hackerek.

Ha igaz a vád, akkor ezek szerint 10, de inkább mégis 40 országban zajlik összehangolt támadás a progresszió ellen ezzel a rendkívül agresszív kémprogrammal. Annyira profi és agresszív kémprogram, hogy csakis az újságírók Oscar-díjasai, a Süddeutsche Zeitung oknyomozói, Obermayer és Obermaier tudják kimutatni a szoftver által hagyott nyomokat. Világszám! De mindig egy kicsit megnyugtató, hogy a németek és a szaksajtó (is) vigyáznak ránk.

Várjuk a folytatást, de azért népszavazzunk is egyet közben.

Elnézést, indiai elvtársak, ez már az ítélet!