Kedves propagandisták! Nem jól csináljátok a seggnyalást.

Mutatjuk, hogy csinálják ezt a profik!

Bár nagy az igyekezet, sajnos nem megy ez nektek. A lakájkodásnak és seggnyalásnak íve, dramaturgiája van, úgyhogy most megmutatjuk nektek, tehetségtelen senkiknek, hogyan csinálják ezt a profik! 

1. Lépés: a flört

Először meg kell környékezni kényeztetésünk alanyát, nyálas hízelgéssel kell meghoznunk a kedvét. Az első lépésnél nagyon fontos, hogy ne legyünk tolakodóak, inkább érjük el, hogy alanyunknak óriásira hízzon az egója, és ne tudjon ellenállni nekünk. Mutatjuk.

1. példa:

„Ez elég dinamikus indítása volt az új amerikai külpolitikának, különös tekintettel arra, hogy Bidentől, akivel szemben a legfőbb kifogás az szokott lenni, hogy centristásan málészájú, visszafogottan unalmas politikus, elsősorban az amerikaiak szövetségeseivel Trump alatt megromlott viszony helyreállítását várták“.

„De ahogy első, igen bátor és vélt centrizmusához képest kifejezetten baloldali belpolitikai intézkedéseivel, Biden harcias külpolitikájával is meglepetést okozott.“

2. példa: 

„Az amerikai elnök egy óriási törvénycsomaggal szeretné beindítani az amerikai gazdaságot, lassítani a klímaváltozást és csökkenteni a szegénységet és egyenlőtlenséget. Ehhez viszont a republikánusokkal és a saját pártjának jobbszárnyával is meg kell harcolnia, vagy meg kell állapodnia“.

2. Lépés: érzelmek kimutatása, közeledés.

Amikor belelendülünk, szívünk is kicsit hevesebben kezd verni, egy-két izgalommal átitatott izzadságcsepp is megjelenik a homlokunkon - az alany is érzékelni fogja, hogy itt bizony ma megtörténhet a Csoda.

Miközben folytatjuk alanyunk méltatását - immár hangsúlyozva személyes sármját is! -, közeledhetünk hozzá, sőt már óvatosan simogathatjuk is a kényeztetni vágyott alanyunk egyre kellemesebben libabőrös, borzongó tomporát.

Lássunk egy példát is (3. példa). Ebből kitűnik, hogy az, ami teljesen hétköznapinak tűnik, alanyunk esetében egyenesen történelmi teljesítmény - sok esetben az is, ha belekezd egy mondatba, és azt valahogy be tudja fejezni, nem alszik bele, nem folyik a nyála, vagy úgy adódik, hogy két nő is ül mellette. Ezekre a hétköznapi halandók nem figyelnek fel, de mi, akik a kényeztetésre kiszemelt fél ánuszára pályázunk, bizony észrevesszük, és csodálattal vegyes hódolatunkat fejezzük ki nem mindennapi teljesítményével kapcsolatban:

„A beszédet összefoglaló New York Times szerint Biden rögtön ezzel az első beszéddel történelmet írt, és nem azért, mert a járvány idején tartotta, ami miatt a terem tele volt üres székekkel és maszkos arcokkal, hanem mert Amerika történelmében először két nő ült mögötte: Kamala Harris alelnök és Nancy Pelosi, a képviselőház elnöke. Ezt Biden is kihangsúlyozta beszédében, úgy fogalmazott, hogy ennek már épp itt volt az ideje.“

A példákból láthatjuk, hogy a jelentkező nem fukarkodik a kiszemelt alany dicséretével: hősiességét és egyedülálló attraktivitását taglalja, vagyis óvatosan duhajkodik, de érezteti vele, hogy itt bizony nem fog megállni a dicséret a puszta szavaknál. Éreztessük kényeztetni vágyott alanyunkkal, hogy ágaskodó nyelvünk semmire nem vágyik jobban, mint az ő hátsójára, és azon belül emésztőcsatornájának hátsó, izmos kapujára. 

3. lépés: petting, az aktus megkezdése

Ebben a fázisban nagyon fontos az, hogy hevesek legyünk. Ennél a pontnál a helyzet már vagy-vagy, nincs visszaút: vagy sikeres lesz az aktus, vagy elutasítás lesz a vége. (Szerencsére a példáinkban utóbbi eshetőség szóba se jöhetett!)

4. példa:

Óvatosan, egyelőre kívül, körkörös nyelvmozdulatokkal simogassuk alanyunk segglyukát. Időközben persze, ahogy belelendülünk és emelkedik a pulzusunk, fokozzuk az intenzitást, egyre lelkesebben nyaljunk. (Pajkosan eljátszhatjuk mi magunk is az ellenkezést, húzhatjuk az alanyt azzal a nagyobb levegővételek szüneteiben, hogy minket nem érdekel valójában sem ő, sem az, amit csinál. Nagyon fogja díjazni a produktív feszültséget!Mutatjuk itt (5. példa).

4. Lépés: full gáz!

Ami a csövön kifér, amilyen mélyre csak tudunk, hatoljuk be nyelvünkkel a kényeztetett fél kellemesen ellazult seggébe. Ez már nem nyalás, ez nyelvvel való és történő seggbekúrás, ne szépítsük - de nagyon jó lesz mindenkinek. Ne fogjuk vissza magunkat, engedjük szabadon a szörnyeteget! Ütemesen húzzuk mohó, követelőzően fullánkos nyelvünkre a pulzáló, ízlésesen, sugárirányban rovátkolt, hálás rektumot. Alanyunk végtelenül hálás lesz mindezért, és máskor is számítani fog szerelmes szolgálatainkra: 

6. példa:

„Ami hátránynak tűnt a kampányban, az most hatalmas előny. Baranyi Krisztinának egyszerre kellett megküzdenie a Fidesszel és az ellenzékkel. Mindkettőt legyőzte. Így most egyedülálló a helyzete, úgy kezdheti meg regnálását, hogy nem tartozik senkinek semmivel. Ferencváros megtisztulhat“.

„… a IX. kerületi lakosok fogták a légkalapácsot, és feltörték a betont“.

„… Baranyi mögött nem állt párt, sem befolyásos támogatók, nem volt pénze, közben pedig egyszerre kellett megküzdenie a hozzá képest végtelen forrásokkal rendelkező Fidesszel, és a vele látszólag szövetkező, valójában végig ellene konspiráló szocialista erős emberrel, Pál Tiborral“. 

„… Baranyi fölényesen megnyerte a választást. Ahol az egyébként valóban a kerületiek érdekében dolgozó fideszes önkormányzati képviselőket, például Kulpinszky Eleonórát is elsodorta a népakarat“.

„Most országosan is egyedülálló lehetőség előtt áll a kerület. Megtisztulhat a rendszerszintű korrupciótól. A Ferencvárost fojtogató polip kimúlt, a csápjai le lettek vágva“. 

„Ráadásul, ami a kampányban hátrány, az a győzelem után hatalmas előny. Az elmúlt években Baranyi Krisztina mögé pár apró szervezeten, és a helyi polgárokon kívül nem állt be senki, egyedül harcolt, nem voltak szövetségesei. Így viszont most nem tartozik senkinek semmivel. Nem kell gesztusokat tennie senki felé, nincs adóssága egyetlen párt, egyetlen gazdasági csoport vagy óriásvállalat felé sem. Nincsenek hatalmasságok, pártigazgatók, sportegyesületi vezetők, vállalkozók, akik benyújthatnák a számlát. Nem kötik a kezét pártalkuk sem“.

És végül a 7. példa!

"Joe Biden szereti az otthonos hangulatot és ha ég a tűz a kandallóban, van, hogy ő maga tesz rá egy hasáb fát, hogy ki ne aludjon. Napközben előfordul, hogy körbejár a Fehér Házban és meglátogatja különböző munkatársait, meghallgatja, min dolgoznak éppen - bár a járványhelyzet miatt most kevesebben tartózkodnak az épületben".

"Elődeihez képest ő nem éjszakai bagoly: míg Obama sokáig olvasta még a különböző jelentéseket, Trump pedig tévézett, Biden korán lefekszik. Obamához hasonlóan viszont ő is ilyenkor esténként szokott elolvasni néhány levelet, amit amerikai választópolgároktól kapott. Az utóbbi időben főleg a járvány miatt írtak neki az emberek".

Nyaljunk, toljuk ütközési sebességgel a hegyes nyelvet olyan elánnal, hogy teljesen belepiruljon a nagysztalin, ne hagyjunk szárazon egyetlen porcikát sem! 

Na, kedves kormánypropagandisták, fel van adva a lecke. Itt az ideje, hogy végre felzárkózzatok a szakmához - így esélyetek nyílik arra, hogy egyszer ti is kapjatok Pogogyin Minőségi Újságírásért díjat

Nagyon-nagyon sokat kell még dolgoznotok ezért.