Kedves, a lelátón utánam kutakodó ÁVH-s embertársam!

Riasztó olvasnom az NSO-hasábjain, hogy olyasmit engedsz meg magadnak, amelyet a fajtád utoljára talán 1950-ben merészelt ezen a tájon. Akkor sikerült is jól szétkúrni az általatok oly gyűlölt Fradikát. Telenyomva a lelátóját hozzátok hasonló (nagypapáitok voltak esetleg talán?) kommunista spiclikkel, akik azonnal jelentést írtak arról is, ami még ott se hangzott el. Sikerült is a Fradiból néhány hónap alatt piros-fehér Kinizsit meg ÉDOSZ-t varázsolni.

Az még riasztóbb, hogy olyan kurva bátor vagy, hogy most már nem is tagadod, amit eddig csak sejtettünk, hogy művelsz. A kommunikáció kétirányúvá tevése érdekében most hadd reagáljak néhány általad elhangzott hazugságra, pofátlanságra, és fenyegetőzésre.

„A FARE kockázatelemzést végezve ajánlást tesz az UEFA-nak, mely mérkőzések azok, amelyeken fennáll a veszélye, hogy a nézőtéren diszkriminatív megnyilvánulásra kerülhet sor – mondta lapunknak Jósa Bálint."

Szia Bálint! Elsőként ismeretlenül is engedd meg, hogy azzal kezdjem: A KURVA ANYÁDAT!

"Az UEFA ezután biztosít jegyeket a mérkőzésre. Nem szeretném elárulni, egy meccsre hányan érkeznek és hol kapnak helyet, mert ez a testi épségüket is veszélyeztetné"

Ez életszerű gondolat, bár annyira sajnálnánk őket, mint Hegedűs hadnagyot az Egri csillagokból

"de a munkájuk elvégzéséhez"

"Nem tudom, mit dolgoztál eddig, de ha szerinted ez egy munka, akkor sürgős rizsföldet javaslok számodra kambodzsai elvtársaidnál."

"közel kell lenni a »tűzhöz«, hogy bizonyító erejű fényképeket és videofelvételeket készíthessenek."

Ismét hadd térjek vissza ahhoz, hogy a JÓ KURVA ANYÁDAT, Bálint!

"A leggyakrabban külföldi megfigyelők vannak jelen a magyar meccseken,"

Leginkább románokat alkalmazol, ugye? Jó olcsók, és kibaszottul gyűlölik az általad is kibaszottul gyűlölt magyarokat. Ja, és pont kint volt Fegyőr is, most már komolyan rá gyanakszom.

"nem kell érteniük magyarul,"

Dehogy kell, hiszen az se baj, ha el se hangzott, amit szorgosan jelentenek.

"rendelkezésükre áll egy lista, amelyen szerepelnek a gyakran előforduló sértő kifejezések, és hát sok kifejezés ma már nemzetközi, és ha kétség vetődik fel, gyakran konzultálnak velem vagy másokkal.”

Utoljára a Warren-jelentést készítettétek ekkora szakmai alázattal, de bennem felrémlik egy csomó volt ÁVH-s rab vallomása, akik kénytelenek voltak segíteni saját mesevallomásuk összefabrikálásában a kihallgatótiszteknek.

“Elmondta, ő is magyar válogatott szurkolója,”

Nem, Bálint, te nem vagy az. Ismételten hadd mondjam el, hogy a kurva anyádat! A magyar válogatott szurkolói még Fityó góljának örültek önfeledten, te meg ugyanabban a pillanatban a bonzsúr buzi franciák rigmust fordítottad valami buzi idegen nyelvre. 

"nem az a célja, hogy megbüntessék a magyar futballt", 

De, pontosan az a célod, te mocskos patkány. Talán még az ezért felnyalt sorosdollárok se elégítenek ki annyira, mint amikor látod, hogy mérges kis tüskéidet végre abba a népbe mélyesztheted, amelyik ilyen csúnyán elbánt veled, te kis féreg!

"hanem hogy eltűnjenek a lelátókról a másokat méltóságukban sértő gesztusok."

A legnagyobb tisztelettel, de ki a fasz hatalmazott fel téged arra, hogy a magyar lelátók folyosóőre legyél? Soros Gyuri bácsin kívül persze. A viszonosság elve alapján most én is levezetnék egy izgalmas gondolatkísérletet arról, hogy milyen jó lenne végre egy szervezet, ami tenne azért, hogy eltűnjetek a lelátóról. Lehetne a neve mondjuk Pinochet Helikoptertúrák. Persze, nem gondolnánk komolyan, hiszen 2021 van. Nem szórunk a tengerbe csak úgy olyan veszélyeshulladékokat, mint te.

„Sokan támadnak engem és a szervezetünket, de vannak társadalmi normák, amelyekhez igazodni kell,"

Mert sokan még mindig normális magyarok merészelnek lenni, még akkor is, ha a gazdáidnak ez nem tetszik. Köszi, de majd választunk erre parlamentet, ami a többség segítségével hoz törvényeket. Nem te fogod megmondani, hogy mit is hogyan csinálunk. Kivéve, ha sikerül parlamenti többséget szerezned. Miért nem ezzel próbálkozol?

"illetve az UEFA szabályai, amelyeket be kell tartani. "

Az UEFA egyik szabálya lenne, hogy nem lehet politikát vinni a stadionba, tehát se szivárványkodás, se térdelés. Még őket is sikerült becsicskítanotok, de minket nem fogtok, te köcsög!

"Nekünk ebben a régióban megvannak a negatív történelmi tapasztalataink a kollektív büntetés elvéről, "

Mi meg azt tapasztaltuk történelmileg, hogy pontosan a ti féreg kommunista fajtátok alkalmazta ezt rajtunk, szerencsétlen magyarokon.

"de olyan ez, mint amikor valaki belepisil a medencébe"

Ez a valaki pont te vagy, Bálint. Te pisáltál bele a magyar medencébe, és most szökőkutat próbálsz spriccelni belőle, hogy mi is mártózzunk meg a te csodálatos nedveidben. Köszi, de most utoljára pisáltál bele, mert többet nem jössz a közelébe se!

"– mindenki pórul jár egyvalaki miatt."

Ismételten: ez az egyvalaki TE vagy!

"Ez nem fair rendszer, de az UEFA úgy tapasztalja, a szurkolók csak az ilyen büntetésből értenek,"

Zseniális érvelés, Bálint! Megadjával már régóta tervezzük a McCarthy-korszak legszebb évei előtt tisztelgő Magyarellenességet Vizsgáló Bizottság létrehozását. Lehetnél te az első beidézett. Tudjuk, hogy nem lesz fair rendszer, de úgy tapasztaltuk, hogy az elvtársaid csak az ilyen büntetésből értenek.

"és nem képes maga kinyomozni, ki volt a tettes,"

Hogy is volt az a szöveg, hogy rossz történelmi tapasztalataid voltak a régióban a kollektív büntetéssel? Izé, vannak, nem?

"Ha nem lesz változás, stadionbezárások lesznek, aztán jönnek a pontlevonások vagy a kizárás."

Kezdek gyanakodni, hogy ennyire hülye még te se lehetsz, és te valami fideszes Éj-anyánk vagy, akit precíz és zseniális terv keretében átdobtak az ellenség közé, hogy 2022-ben összehozz egy újabb hatötödöt és még Schiffer meg Kukorelly is sírva rohanjon leikszelni az Isteni Fideszkére. Igazából sokkal tartozunk neked állhatatos munkádért!

"Az én célom, hogy segítsek. A megelőzés sokkal jobb, mint a hárítás, és ezt már többször felajánlottam az MLSZ-nek, voltak is egyeztetések, de nem jutottunk el soha konkrét megállapodás közelébe sem."

Ez most olyan szöveg, mint amikor a Szomszédokban bejött Almához az a nagyon rosszarcú de jólöltözött maffiózó azzal a szöveggel, hogy milyen szép ez a kis presszó, nagy kár lenne, ha valami baj érné...

"A Ferencváros például elfogadja a segítségemet, és lám, nem is büntették meg a klubot a Bajnokok Ligájában. Ez egy hosszú folyamat volt, de megérte a klubnak is, és semmilyen ellenszolgáltatást nem kértem érte. Bízom benne, hogy az MLSZ elhatározza, komolyan tennie kell valamit ez ügyben.”

Komolyan kéne, bizony. Valami olyasmit, amitől te meg a hozzád hasonló felforgató gecik végre tényleg úgy éreznék, hogy kurva veszélyes számukra, ha ilyen műveletekbe kezdenek magyar területen. Talán egyszer, majd ha kétharmadunk lesz…

Nem túl nagy tisztelettel: Egy magyar szurkoló, aki szeptember 2-án is azt fogja énekelni a Puskásban, hogy KURVA ANYÁD, FÉREG FARE!