Karácsony Pride-os álkeresztény beszéde a szekunder szégyen mintapéldája

Gyújtóhangú beszédet mondott Karácsony Gergely a Pride-on. Mármint olyasmit: aki látta, helyette is égett, mint a rongy. Hiába említette ő maga is, hogy a szervezők megkérték arra, hogy ne kampányoljon, ő erre mégis fittyet hányt. (persze azért kicsit örültek is neki -a szerk.) A szokásos lózungok mellett azonban a hangsúly most inkább az ájtatosságon, a kereszténykedésen és a megjátszáson volt.

Egy őszinte szó nem hangzott el.

Állítása szerint, és mint azt többször is hangsúlyozta, annak ellenére vett részt a Pride-on, hogy heteró, apa és keresztény.

Heteróként azért, mert szeretné, hogy mindenkinek ugyanolyan természetes legyen a szerelem, mint neki.

Apaként azért, mert szeretné, ha elsöpörnék a propagandát és a hazugságot, majd a gyerekei jövőjét kezdte félteni. Sajnos a főpolgármester és egyben miniszterelnök-jelölt aspiráns itt nem tért ki arra, hogy a fiatalok ma már többek között a kormány döntéseinek hála rengeteg anyagi és erkölcsi támogatásban részesülnek, így a jövőjüket sokkal könnyebben tervezik meg, mint az előző vezetés alatt. A progresszív adózási rendszer, a feltétel nélküli alapjövedelem, valamint az exponenciálisan növekvő rezsiköltségek nem gördítenek akadályokat eléjük. Ennek ellenére Karácsony szerint biztos sokkal fontosabb, hogy lójelmezes szőrös férfiak rázhassák a csupasz valagukat kiskorúak előtt háborítatlanul a nyílt utcán. (Upsz, de hiszen ezt most is megtehetik -a szerk.)

A beszéd mélypontja kétségkívül a „keresztény” résznél érkezett el. Itt Karácsony kihangsúlyozta, hogy mindannyiunkat egyformán szeret a Teremtő, hiszen -bár nem vagyunk egyformák, egyenlőek vagyunk.

Feltette a kérdést, hogy mégis hogy jön valaki ahhoz, hogy valaki a kereszténységre hivatkozva a gonoszság politikáját valósítsa meg, utalva valószínűleg Orbán Viktorra.

Meg is lepődtünk volna, ha ezt a ziccert nem hagyja ki a főpolgármester. Azonban, ha Karácsony Gergely csakugyan keresztény lenne, tudná, mit mond Mózes III.könyve a Bibliában a homoszexualitásról. És akkor nem hogy nem tartott volna beszédet ezen a rendezvényen, de meg sem jelent volna ott.

Milyen érdekes, hogy a Teremtő Istenre vagy a kereszténységre hivatkozva a liberálisok valahogy sosem szólalnak fel, amikor a keresztényeket gyalázzák! Amikor a magyar keresztényeken, vallási hagyományokon előszeretettel élcelődő, gyűlölködő Gyurcsány-csicskával, Homonnay Gergellyel kell fényképezkedni? Amikor a Pride-on papnak öltöző provokatőrök követnek el blaszfémiát a felvonulás kellős közepén?

Karácsony, és a gyalázkodó Gyurcsány-csicska, Homonnay Gergely
Karácsony, és a gyalázkodó Gyurcsány-csicska, Homonnay Gergely Homonnay Facebook

A helyzet az, hogy Karácsony és a többi hamis próféta nem igazi keresztények. Csak egyszerű ál-keresztények. Pontosan olyanok, mint amilyen viselkedéssel ők szoktak bennünket vádolni. Ezt az ájtatos műsort, amit ott, a Tabánban felállított színpadon láthattunk Karácsonytól, lehet, hogy van, aki beveszi, azonban nekünk intő példaként kell, hogy szolgáljon.

Hiszen, hogy stílszerű legyek, nem tisztelnek ők sem Istent, sem embert, ha a hatalom és a tömegek manipulálása a cél.