Kábítószer előállításával dicsekszik a Jobbik-alelnök fia TikTok-on

Potocskáné Kőrösi Anita, siófoki képviselőnő fiának láthatóan nem tesz túl jót a fővárosi egyedüllét, hiszen nemrégiben egy oszlop eltulajdonításával, most pedig "met" azaz metanfetamin előállításával dicsekedett a közösségi oldalán.

  • Korábbi írásunkban beszámoltunk arról, hogy  a Jobbik-alelnök Potocskáné Kőrösi Anita Budapesten tartózkodó  fia egy fővárosi közterület megrongálásával dicsekedett a TikTok-oldalán.
  • A Kontra birtokába került mostani videó pedig arról tanúskodik, hogy a magát a családanyák gyöngyének beállítani szándékozó politikus csemetéje kábítószer előállítását tervezgeti, illetve ezzel henceg a közösségi oldalán.

Mindannyian voltunk kamaszok, és ma már sokan tudjuk azt is, hogy az ember nem mindig hibáztatható a gyermeke butaságaiért. De azért az mindenképp elgondolkodtató, amikor magát a családanyák gyöngyének beállítani szándékozó országgyűlési képviselő felnőtt gyermeke azzal dicsekszik a TikTokon, hogy metafetamint igyekszik „főzni”. Lehet nem tesz jót a kamasznak a fővárosi egyedüllét?

Mi a metamfetamin?

A metamfetamin egy illegális drog, ami ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a kokain vagy a többi kemény utcai drog. Számos beceneve van – feta, ice, met vagy a leggyakoribb, a speed. (Lásd a szlengnevek listáját.)

Ez egy veszélyes és erős kémiai anyag, és mint minden drog, méreg, amely először élénkítőszerként hat, majd módszeresen tönkreteszi a testet. Így fogyasztása súlyos egészségügyi problémákkal – emlékezetkieséssel, agresszióval, pszichotikus viselkedéssel, de súlyosabb esetben akár szív- és agykárosodással is – jár.

A mettől nagyon könnyen függővé lehet válni. A drog felemészti a test erőforrásait, és olyan pusztító sóvárgást alakít ki, amelyet csak még több drog fogyasztásával lehet enyhíteni.

A kristálymet hatása koncentrált, és sok fogyasztója arról számolt be, hogy már az első használat után függővé vált tőle.

Forrás: https://www.mondjnemetadrogokra.hu

Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos országgyűlési képviselő fiáról korábban megírtuk, hogy rendszeresen egy V. kerületi Nádor utcai lakásból jelentkezik be közösségi oldalain,

véletlenül pont arról a környékről, ahol az édesanyjának biztosít közpénzből lakást az Országgyűlés Hivatala.

Forrás: Facebook

kapcsolódó

  • Potocskáné is trükközhet a lakhatási támogatással

    Potocskáné is trükközhet a lakhatási támogatással

    Úgy tűnik, hogy jobbikos szokás lett az Országgyűlés által finanszírozott lakásokkal való trükközés. Az elmúlt időszak azt is bebizonyította, hogy hiába "tolvajoznak" a mára baloldalivá lett párt képviselői, mert hát időről időre lebuknak, hogy nem vetik meg sem közpénzt, sem a jó autókat sofőrrel, sem a jó helyen lévő lakásokat. És még ügyeskednek is velük.

Ráadásul nem is kevés pénzbe kerül Potocskáné budapesti lakhatása az adófizetőknek: havi 345 ezer forintból fizetik számára a bérleményt. A posztok alapján azonban komolyan elmerengtünk azon, hogy egészen véletlenül nem a képviselőnő fia használja-e a közpénzből fenntartott belvárosi lakást.

Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a jobbikos nő fia feltehetően ebben a lakásban készült előállítani a drogot, akkor az több kérdést is felvethet.

Forrás: TikTok
Forrás: TikTok

Potocskáné gyermeke a Kontra információi szerint a középiskola elvégzése után nem tanult tovább, és jelenleg egy Váci utcai ruhaboltban dolgozik, ami gyalog pár perc alatt elérhető a Nádor utcából.

A pesti magány azonban láthatóan nem tesz  jót a Jobbik-alelnök fiának, hiszen nemrégiben egy közterületi oszlop eltulajdonításával dicsekedett, most pedig kábítószer előállításával. Lehet jobb lenne, ha közelebb lenne a szüleihez és azok siófoki lakásához.