Jó utat a lejtőn lefelé, Peti!

Jakab Péter már a pártjának és a cselédsajtójának is vállalhatatlanná vált. De még mindig úgy érzi, hogy mindenki más megy rossz irányba az autópályán. Naná, hogy nem adja vissza a mandátumát, a végén még el kéne kezdenie dolgozni.

Itt a vége, Bohóc!

Miközben magadat még mindig valamilyen erkölcsi magaslatra helyezed, és a Gyöngyösinek küldött levél is azt sugallja, hogy persze neked áll feljebb, valójában annyi történt, hogy már a saját pártod és a csicskamédiátok sem volt képes eltusolni azt a sok vállalhatatlan ügyet, amit az elnökséged és frakcióvezetőséged következményeként  magad után hagytál Mamuszkáddal kéz a kézben.

Kezdődött az Országgyűlés Hivatala által fizetett lakással való trükközéssel, folytatódott a botrányos nőügyeddel, aztán a haveroknak kimenteni tervezett frakciópénzekkel, most pedig Káma -szútra-szobában töltött hétvégékkel. Persze minden közpénzből.

Forrás: Facebook

Ja, hogy te lennél a szegények, a dolgozó magyarok érdekeinek képviselője? Aki még a hétvégi kéjes szórakozását is az adózó magyarok pénzéből fizetné meg? És ezek után veszed a bátorságot, és számonkérsz jobboldali, sikeres vállalkozókat, akik amúgy GDP-t termelnek, építik az országot, hogy mivel töltik a szabadidejüket, és mire költik a pénzüket, amiért megdolgoztak?

De meggyőződésem, hogy a Káma-szútra-hotel csak a jéghegy csúcsa, van ott még ahonnan ez jött. Bizonyára jobb is hogy nem tudunk több részletet. Ennyi elég is volt belőletek bőven.

Olyan szinten visszaéltetek az emberek bizalmával, türelmével, hogy még az a sok ocsmányságot látott jobbikos közösség is megelégelte a viselkedéseteket. Nem gondoltam, hogy valaha ezt mondom, de Vona Gábor egy gerinces vezető volt hozzád képest.

Forrás: Facebook

Te nem a kis emberekért politizálsz, ahogy hazudod, hanem a céges Skodáért, a szolgálati lakásért és a havi kétmilliós tiszteletdíjért, hogy Te meg a hozzád hasonló „asszisztensed” elhihesse magáról, hogy lett belőle valaki.

Ha nem így lenne, akkor azonnal lemondtál volna a mandátumodról is, de erről szó sincs. Persze, még a végén el kéne menni dolgozni. Azokkal akiket elvileg - jó vicc - képviselsz.

Csak egy svindler vagy, aki a Parlamentben agresszív kiabálással igyekezett leplezni a lelke mélyén lakó, ügyeskedő kommunistát, ami most már végképp a felszínre tört. Hogy a saját pártársadat idézzem: „egy görcsbe rándult arccal, szélsőbalos proletár eszméket vadul üvöltöző politikus lett belőled, akiből a közélet mémeket gyárt”.

Nem mi mondtuk. De még mindig nem esett le, hogy mi a gond.

Semmi gond, a Jobbik vezetése az elmúlt sok év egyetlen jó döntését hozta, hogy megszabadul tőletek.

Jó utat a lejtőn lefelé, Peti!