Jelenetek a Büszkeség Szivárványos Hónapjáról

Mémek és megfelelési kényszer: így néz ki a pride hónap a közösségi médiában

"It's the most wonderful time of the year..."

Ja, nem.

Ez az a hónap, amikor mindenkinek orrán-száján ömlik a tolerancia cukormázas szivárvány-váladéka, multicégek, politikusok és hírességek egymást túllicitálva igyekeznek bizonyítani: ők nem szeretnék, ha ennek elmaradása esetén kiközösítés áldozatai lennének.

Mert azok, akik ebbe a sokszínű egységbe nem hajlandók betagozódni, bizony minimum versenyhátrányra, rosszabb esetben pedig kiközösítésre számíthatnak.

Minket amúgy ez nem zavarna, nagy az Isten állatkertje, csak ne legyen kötelező mindenkinek ugyanazt játszani.

Válogattunk picit a közösségi médiából, vicceset, szomorút, tipikusat és szokatlant egyaránt találtunk. Jó szórakozást!

Kezdjük talán a mókásakkal. Már senkit nem lep meg különösebben, hogy a pride hónap kezdetével hirtelen minden szivárványszínű lesz:

 

Valódi tornádóként érkezik meg a tolerancia:

 

Június 1-től minden nagyvállalat hirtelen a lehető legtoleránsabb

 

Nyilván Biden elnöknek és a Fehér Ház hivatalának az elszállt benzinárak helyett a legfontosabb kérdés a szexuális kisebbségek melletti kiállás:

 

 

De az ENSZ instagram fiókja, mint nemzetek, ideológiák fölött álló, elvileg semleges szervezet is szivárványos propagandába öltözött a nagy eseménysorozat tiszteletére:

 

Híres zenekarok, zenészek - stílustól függetlenül - is fontosnak tartják rögzíteni, mindenki legyen rá büszke, hogy mit mikor kivel hogyan szeret csinálni a hálószobában. A Londoni filharmonikusok például híres zeneszerzők ágyában kotorászik:

 

A Living Colour nevű rockzenekar is igyekszik megfelelni az elvárásoknak:

 

Ruhagyártók egymással versenyezve hoznak ki ilyenkor szezonális ízléstelenségeket. Ön hordaná ezt a pompás Nike cipőt?

 

Esetleg ezt a kiváló Adidast?

 

A Mercedes Benz sem maradhat ki:

 

A keményvonalas gendertagadó Trans Army jóvoltából azt is megtudhattuk, hogy a Biblia nem is tartja bűnnek a homoszexualitást:

 

Valamint képet kaphatunk róla, mely szexuális kisebbségnek mi a zászlója. Kicsit ilyen Közép-afrikai katonai diktatúra-konferencia hangulatú ez a gyűjtemény, de hát ők tudják:

 

A gyermekek érzékenyítésére készültek gyári és rajongói Lego modellek. Ez a hivatalos. Hát nem elragadó?

 

Ez pedig egy gyűjtői alkotás, eredeti Lego b*zibár, minden gendersemleges gyerkőc polcán ott a helye!

 

A szintén kicsiknek készült Szezám Utca című bábfilm sorozat is jónak látta szivárványosítani szőrös kis karaktereit:

 

Videójáték-kedvelők sem maradhatnak szivárványos tartalom nélkül, a Mortal Kombat legendás sárkányos emblémája is jobban mutat szivárványosan, ugye?

 

Vitathatatlan kedvencünk pedig a Meleg Palesztin Bátorítás mozgalom, ahol lerántják a leplet a kapitalizmus álságosságáról :D :D 

 

A végére pedig egy gyermekek érzékenyítéséhez készített, ízléses videó animált drag queennel, gendersemleges, rózsaszín delfinekkel és b*zi hódokkal. Egészségetekre!

EnnyiNekünk