Jakab Péter képzeletbeli tagtoborzója

A Jobbik bukott elnökének magyar hangja: Bognár Zsolt színművész.

Tisztelt Melósok, parizeren Élők, kifli- és Piros Arany-Fanok!

Keresem népemet, benneteket, akikkel noÁrhoz, akarom mondani noÉhoz hasonlóan még Orbán basi özönvízének világrengető pusztítása előtt a parlamenti munkában megkérgesedett két kezemmel épített Jákob-bárkámat. A jövő nemzedékek atyjaként megmentem ladikomon az új, szerveződő pártom tagjait a végső pusztulástól.

Ne félj hajóm, rajtad a Holnap hőse” – idézem szerénytelenül Adytól, mert ÉN már ,,Új Vizeken járok". Orbánnal szemben a világ összes bajára tudom a megoldást, korgó gyomorra, tyúkszemre, kétharmadra, luxus lecsóra, áfára, köfára, katára, elnyűtt cipőre és szakadt mamuszra.

Jelentkezzetek, özönöljetek! Hadba hívunk mindenkit. Mi a nép pártja leszünk, ezért keressük ehhez a népet, hogy a jövőben ne fogatlanul egyétek a pépet. Mi elhozzuk a jólétet és a virágzást sokat szenvedett hazánk számára. Éppen ezért mihamarabb várunk benneteket új pártom lélekvesztőjére.

Bárkánk zászlaján Mamusz hirdeti majd, hogy a mi alaptörvényünk szerint a „feleség helyett lehet nőnk, a férj meg lehet hűtlen férfi”.

A kapitány ki lenne más, mint ÉN. A bárka kormányosa, a már sok árbócost ki – és megszolgált jelenlegi hajókabinom hűséges matróza lesz, aki velem együtt vállalja küldetésünk nemes feladatát. Ne feledjétek, „Navigare necesse est”.

                                                                              Jólétet mindkettőnknek!

                                                                                    Maradok a nép pártján!

                                                                                            Egy maradi a lé pártján!