Interjúnk: bemutatkozik az ország leghívőbb keresztény, rengeteg gyermekes politikusa

Bárki-Raj Győző békéscsabai nemesi és értelmiségi család sarjaként megjárta a csodálatos nyugati Külföldet, és most éppen Orbán Viktort készül megbuktatni. A Kontrának elárulta, hogy nagyromán mintára számolna le a korrupcióval, és miután az általa vezetett kormány elkobozta a vagyonokat, lesöpörte a fideszes padlásokat, elűzte (vagy felakasztotta) a KDNP-s bűnözőket, a szeretet nyelvén politizálna. Elárulta azt is, hogyan bírták ki feleségével az első öt évet, amíg nem volt SEX.

– Kedves Nézőink és Hallgatóink! Sok szeretettel és tisztelettel köszöntöm stúdiónkban a demokratikus ellenzék új reménységét, a meteorszerűen tündöklő Bárki-Raj Győzőt.

– (hosszú csönd) Most mit kéne mondanom?

– Hát, hogy köszönöm a meghívást, és köszöntöm a nézőket, hallgatókat és Önt is!

–  Ja, igen. Köszönöm a meghívást, és köszöntöm a nézőket, a hallgatókat és Önt is!

–  Na azért. Csapjunk hát a proverbiális húrok közé, és meséljen egy kicsit Magáról! De mielőtt lefutjuk a kötelező köröket, mesélek inkább én kicsit Magáról. 

Bárki-Raj Győző békéscsabai nagyon, igazi hívő keresztyény, rengeteg gyermeket nemző és velük rendelkező családapa, férj, társ, politikus. Szereti a kutyákat is. Rengeteg generációig visszamenőleg nemesi és értelmiségi család sarja: ősei Békés megyei püspökök, bíborosok voltak. Megjárta a csodálatos nyugati Külföldet, az élet bármely területén egyszerűen képtelen hibázni, és most éppen Orbán Viktort készül megbuktatni. Valójában ő az igazi fideszes, már előbb volt fideszes, mint bárki más, csak a párt ment arrébb.

–  Így van, köszönöm. Az kimaradt, hogy öt nyelven beszélek anyanyelvi szinten, és hogy a helyi gyülekezeti pásztor is Én vagyok. De igen: fideszes voltam, de megbántam, mert elárulták a valódi keresztyény-konzervatív értékeket. Ezért állunk most össze az MSZP-sekkel és a DK-sokkal.

– Köszönöm. Remélem, nem hangzik hízelgésnek, de afelől szeretnék érdeklődni, Ön hogyan lehet ennyire zseniális? Sokan azt mondják, hogy csak egy nárcisztikus pszichopata lehet ennyire magabiztos és sikeres, de Ön bizonyára valami más okból ilyen...

– Persze, teljesen normális vagyok: ez már rajtam és a családomon is látszik. Talán kiváló érzékkel találom el, mire vágyik valójában a Nemzet. Természetesen ki kell emelnem, hogy szigorúan nemzeti keresztény-konzervatív személyiség vagyok, feddhetetlen múlttal. Éppen ezért tűztem ki magamnak a lehető legnemesebb célt:

a DK, az MSZP, a Momentum és hasonló kis szarzsák pártok segítségével megbuktatni magát az ördögöt, Orbán Viktort. Én természetesen mondhatok ilyet, hiszen igazi hívő vagyok.

Programunkat hogyan is foglalhatnám össze? A Nemzet, a Haza és a Szeretet, a Hit és a Család! Igen, talán ez lehet a legmegfelelőbb.

Ad 1. Ennek jegyében természetesen a nagyromán minta alapján először le kell számolnunk a korrupcióval. Miután elkoboztunk minden vagyont, lesöpörtük a fideszes padlásokat, elűztük Hazánkból a KDNP-s bűnözőket, esetleg felakasztottuk őket, jöhet végre egy színtiszta mozgalom. Egy olyan szerveződés, mint a miénk, ami végre a Szeretet nyelvén politizálhat.

De ehhez radikális megtisztulás kell, ha úgy tetszik.

Ad 2. A Haza. Nagyon fontos, hogy a patrióta, nemzeti kormány azonnal csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, haladéktalanul vezesse be  az ojrót, és kicsit vizsgálja fölül a külhoni magyarok szavazati jogát. Ez rendkívül fontos ahhoz, hogy működni tudjunk.

Ad 3. A Szeretet. Hisszük, hogy valóban keresztényi alapokra kell helyeznünk a kormányzást. Ehhez pedig először elengedhetetlen a vérbosszú és a mi jogos tulajdonunk visszaszerzése. Jézus is visszavette volna.

A Hit. Mindenki csak beszél az egyházról, de mi éljük is: ha valaki, akkor Én nyilatkozhatom a hívők nevében! Azonnal véget kell vetni az állam és az egyház összefonódásának, a világ nem látott még olyat, hogy bármilyen kormány be akarjon avatkozni a hitgyakorlók életébe. Radikális fordulat kell, mi nem vagyunk álkeresztyények.

A Család! Mi merjük és tesszük: ÉN beszélhetek erről, hiszen annyi gyerekem van, hogy fel se tudnám mindet sorolni. Úgyhogy elsőként vezetnénk be a melegházasság és a melegek örökbe fogadásának intézményét. Kivéve persze a fideszes buzikét, mert azok rajta vannak a listámon, azoknak annyi.

–  Csodálatos szavak, Miniszterelnök-jelölt Úr! Remélem, nem veszi tolakodásnak, de független sajtómunkásként nagyon szurkolok Önnek.

–  Köszönöm szépen, ez csak természetes.

-A magánéletébe ha kicsit még bepillanthatunk: Ön –  elmondása szerint –  a feleségével jegyben járt öt évig a gimi után, majd a házasság után is még két évig úgy élt együtt, hogy nem szeretkeztek. Na most ezt hogy bírták ki? Nekem a fejem is szétdurrant volna a sok gempától.

–  Nagyon egyszerű, megpróbálom körbeírni: a Segg mindig kéznél van! Megnéztem a Bibliában is, szerencsére részükről is mehet rendben a dolog: „Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az". És még koton se kell, hihi. Egyidős az emberiséggel, és az állatvilágban is megfigyelhető. Ahogy kampányszlogenünk is hirdeti: csak Befelé!

–  Hogy ez nem jutott eszembe! Otthon ki is próbálom. Ja nem, most jövök rá, nő vagyok. Visszatérve: az otthonszülés jó buli volt?

–  Persze, befekszel egy medencébe, rutinból megszülsz, a gyerekek végignézik, a végén pedig együtt megeszitek a méhlepényt lilahagymával. Mármint ez nem tegezés, csak általános alany. Teljesen normális dolog, a hívő nagycsaládosok mindenhol így csinálják.

–  Kitérve a tegnapi interjújára a BBC-nél: Ön 2002-től 2010-ig élt a családjával Észak-Amerikában, tényleg kiválóan beszél angolul. Ön végig higgadtan, átgondoltan, lényegre törően nyilatkozott, összességében profi interjúalany, profi államférfi látszatát keltette. Illetve az is volt!

–  Persze, hogy az voltam, te ostoba. Természetesen a BBC-nél is megkaptam a jóváhagyást, ahogy Maguknál is.

–  Értem. Köszönöm az interjút, és sok sikert jövő tavasszal! Remélem, Önnek is jó volt, azért is nézek Önre ilyen hálásan csillogó szemekkel, békaperspektívából.

–  Jó volt. Köszöntem.