Így hergel a libernyák sajtó a vakcina ellen

Ha épp nem az oltásba vetett bizalmat, akkor a kormány oltási tervét póbálja földbe döngölni a liberális média.

Hogy mi jellemzi a libernyák sajtó koronavírus-járvánnyal szembeni attitűdjét a kezdetektől fogva?

Ha egy szóban kéne összefoglalni, akkor azt mondhatnánk, hogy a destruktivitás.

Vagyis a szakemberek útmutatásainak és törekvéseinek minden fronton való aláásása. A vakcinát ugyanis - meglepetés! - nem a kormány fejleszti ki, hanem szakemberek, ahogy az oltási tervet is az egészségügyi szakemberek iránymutatása alapján készítette el a kormány. 

  • Amikor még nem volt országos karantén, akkor azon picsogtak, hogy miért nincs. Amikor már lett, akkor az volt a baj, hogy miért van.
  • Amikor még épp nem volt elég lélegeztetőgép, azért hirdettek közeli világvégét. Most, hogy van, most túl sok van, minek. 
  • Amikor nem volt tesztelés, akkor épp azon sopánkodtak, hogy miért nincs. Amikor lett tesztelés, akkor az nem volt megfelelő.
  • Amikor bezárták az iskolákat, akkor az volt a bajuk, most, hogy nincs bezárva az általános iskola, éppen ez a baj.
  • Amikor nem volt lezárva az ország, akkor az volt a baj, hogy miért nincs. Ha nem volt lezárva, akkor az volt a gond.

a sort a végtelenségig lehetne folytatni. és ezek a sz*rháziak ezért fizetést is kapnak.

 
Egy szó mint száz, az ellenzéki propagandisták mindent megtesznek annak érdekében, hogy a közvéleményt a szükséges intézkedések ellen hangolják. Mivel az intézkedéseket a kormány hozza, nekik Pavlov kutyájaként azt reflexből ellenezniük kell. A következmények nem számítanak. 

A liberális média célja, hogy a szakemberek és a kormány döntéseinek hitelességét aláássák és hol felesleges pánikot keltsenek, hol pedig túlzott hanyagságot propagáljanak. A két álláspont között játszi könnyedséggel tudnak pattogni. 

Amióta kiderült, hogy már látjuk a fényt az alagút végén, és karnyújtásnyira került minden ország számára az oltóanyag, azóta a vakcinát, a vakcinába vetett bizalmat, és a kormány oltási intézkedéseit kezdték el támadni.

A 444-HVG-Telex újságírói nyilvánvalóan idén doktoráltak virológiából. Is.

Csakis ez lehet amögött, hogy nyugodtan jelentenek ki fél-, vagy semmiféle információ alapján terjesztik a fake newst. Sajnos nem tudnak lejönni arról a trakcről, hogy most nem a kormány, hanem a vírus az elsőszámú ellenség. 

A valódi gond csak az, hogy most nem babra megy a játék.

Az emberek oltásba vetett hitének a megingatása, elbizonytalanítása emberéletekbe kerülhet, amiért természetesen egy balliberális újságíró sem vállal már semmilyen felelősséget. Ahogy egykébként semmiért sem. 

Alábbi gyűjtésünk bemutatja, hogy hogyan is igyekszik alattomos módon a hvg-quibit-telex-tengely elbizonytalanítani az embereket a vakcinát, illetve a kormány oltási tervét illetően.

 

Meg nem nevezett brit tudósok és külföldi példák - mindig kapóra jönnek!

 

 

Meg persze az is, ha jól megrémisztjük az embereket.

 

 

Ha pedig már nem lehet abba sem belekötni, hogy a libernyákoknak nem kedves nemzet - orosz vagy kínai - vakcináját adatjuk be a lakosságnak, akkor keressünk hibát a kormány oltási tervében.

 

 

 

Szóval ha eddig kerestük, kik keltenek pánikot, ne keressünk tovább.