Hová tűnt Gyurcsány Ferenc?

Vakbélműtétje óta kissé el van tűnve a DK jóságos parancsnoka. Sem a parlamentben, sem az online térben nem élvezhetjük bohókás, zavaros megnyilvánulásait. Mi történt? Sajnos csak találgatni tudunk. Kérjük vissza a mi szeretett Ferinket!

Hová tűnt a Feri?

Aggódunk kedvenc ellenzéki keresztapánk, jótevőnk és megmentőnk sorsáért. A legutóbbi hír az volt róla, hogy a híresen agilis, elpusztíthatatlan Don Fransisco Gyurleone kénytelen volt sürgős egészségügyi beavatkozás miatt megszakítani nyaralását és a sokat pocskondiázott, de végül mégis csak kielégítőnek tűnő magyar egészségügyi rendszer számtalanszor lefitymált szolgáltatásait igénybe venni.

 

Ferinek mielőbbi felépülést kívánunk! Olybá tűnt, hogy a műtét jól sikerült, hiszen október huszonkilencedikén már csöpögős gúnyba mártott tollal vágott vissza az Origónak: igenis hazarepült Szardíniáról, túl van az egészen, ki is jött a kórházból.

Azóta viszont a DK jóságos parancsnoka kissé el van tűnve. Sem a parlamentben, sem az online térben nem élvezhetjük bohókás, zavaros megnyilvánulásait.

Bizonyára Olvasóink is észrevették, hogy az ellenzéknél nem érvényes Madáchnak „A gép forog, az alkotó pihen” idézete.

A szivárványos szövetség éppen csak addig funkcionál, míg a hajcsár vaskézzel rendet tart. Egy kicsit lép csak hátra Feri és beosztottjai rögtön hülyeségeket csinálnak.

  • Márki-Zay például nekimegy a rezsicsökkentésnek, és garantálná a határon túli magyarok jogait? Ezt vajon Gyurcsány jóváhagyta?
  • Jakab Péter tüntetést szervez, de harminckét unatkozó nyugdíjasnál többet nem sikerül verbuválnia. Mit szól ehhez a Gazda?
  • Klára asszony ellenzékből az európai minimálbér segítségével két vállra fektetné a magyar gazdaságot, márpedig ez olyan bravúr lenne, ami még férjének sem sikerült. Vajon Feri ezt tűri?

Forrás: YouTube

A Facebookon néhány bágyadt, személytelen poszton kívül semmi életjel.

Az Instagramra október óta semmit nem posztolt.

Komoly oka lehet távolmaradásának. A lábadozás csak nem akadályozhatja meg az ellenzék tevehajcsárját, hogy akár ágyból, párnák közül is naponta megbuktassa a kormányt.

Vajon Feri egészségügyi krízishelyzetében megtért? Ha így van, kolostorba vonult? Ha ezt nem is, elment végre templomba gyónni? Mert simán lehet, hogy azóta se ért a bűnök végére a gyóntatófülkében. Van miért vezekelnie.

Esetleg elképzelhető, hogy Klára asszony egyszerűen bezárta őt a hálószobába? Lehet, hogy Gyurcsány is Britney Spears sorsára jutott és családtagjai gyámsága alá került? Vajon igazak a hírek az Apró-villa titkos pincéinek várbörtön hangulatú kamráiról?

Forrás: PS

Nincs kizárva, hogy Feri a gyógyulási időszak leple alatt egyszerűen dezertált és most a Kajmán-szigeteken egy pálmafa árnyékában hűsölve kortyolgatja a koktélokat. Az látszik, hogy az általa gründolt összefogás lendülete az előválasztással kifújt. Lehet, hogy neki is elege lett az egészből?

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nagyon reméljük, hogy az LMBTQ hullámot meglovagolva nem ugrott fejest a mi szeretett ex-miniszterelnökünk valami őrültségbe. Mert az nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc sosem lehet többé Magyarország miniszterelnöke. Na de Gyurcsány Franciska? Egy nemváltó altesti műtét kétségtelenül több lábadozást igényel egy vakbél eltávolító beavatkozásnál. Bízunk benne, hogy semmi ilyesmiről nincs szó.

 

Akárhogy is történt, de kérjük vissza a mi szeretett Ferencünket! Már csak azért is, mert az ő személye a legbiztosabb garancia egy újabb kétharmados támogatottságú Orbán-kormánynak.