Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

Ez a hét káprázatosan sikerült, hiszen Farkasházy Tivadar egy szép bölcselettel örvendeztette meg a baloldali keménymagot. De nem csak Teddy parádézott. Ez itt a Házi Sertés!

 • ​A 2022-es Fidesz programját Lagzi Lajcsi már húsz éve sikerre vitte, csak azt el lehetett kapcsolni. Mit gondolhat a világról az a politikai erő, aminek első sorába szánt támogatója Gáspár Győző, Fásy Ádám és Bayer Zsolt? [...] Prolinak persze tényleg proli, de ettől még igazán megérdemlik azok az emberek is a kiszolgálást, akiknek a Mesterhármas (szigorúan az eredeti Fásy-Sláger-Bunyós felállásban!) jobban tetszik, mint a Velvet Underground”.

(Fekő Ádám, Azonnali, 2022. március 16.)

Kiváló! Látszik, hogy semmit nem tanultak. Ha már szarul állnak, jöhet az ellenfél választóinak, de leginkább a teljes országnak a sértegetése. Fekő, lássuk be: még mindig nem érdemlünk meg benneteket. Biztos jó az a Velvet Underground, még nem olvastuk.

 • „A héten MZP, Hadházy és az én posztjaim is több megosztást kaptak, mint Orbán posztjai! Nekem 20 ezer, Viktornak 16 ezer megosztás jutott. Köszönöm! Megvan az erőnk!”

(Jámbor András, Facebook, 2022. március 20.)

Jámbor  a miniszterelnök ellen megnyert egy like-versenyt. Ideje előléptetni, hinnie kell magában, merjen nagyot álmodni. Talán ezután egy minisztériumot is el tud majd vezetni. A facebookos képzettsége mindenesetre szép jövőt vetít előre.

Forrás: Facebook/Jámbor András

 • „Orbán jól kezelte az ukrajnai háborút. Orbán jól váltott, és úgy cselekedett, ahogy egy európai uniós országtól az elvárható. Azt is elmondta, hogy nehéz helyzetben van az ellenzék, mert szerinte ugyanazt tették volna kormányon, amit most Orbán tett.”

(Kunhalmi Ágnes, a NEOS rendezvényén, 2022. március 20.)

Nem értjük. Ezek szerint csak ellenzékből tetszenek már a háború előtt úgy jelentkezni esetleges fegyverszállításért meg katonaküldésért, mint a padból kieső stréber gyerek? Mindenesetre köszönjük szépen az elismerést a miniszterelnök úr nevében is!

 • „Európa egyik legmagasabb inflációja januárban és februárban is Magyarországon volt. Nálunk a gondok súlyosabbak, a bajok mélyebbek – éppen Orbán felelőtlensége miatt. Ön vajon rábízná az infláció megfékezését arra, aki önző és szűk látókörű politikájával mindezt előidézte?”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. március 21.)

Mondja, aki elvileg közgazdaságtanból PhD-zett. De most legyen elég! A tényekkel vágunk vissza: 2022 februárjában a magyarországinál magasabb volt az infláció Litvániában, Észtországban, Csehországban, Belgiumban, Lettországban; Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában pedig megközelítőleg ugyanannyi, mint itthon. Szia!

Forrás: Facebook/ Márki-Zay Péter

 • „Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér
 • és mindenki elhitte, hogy boldog jövőt ígér.
 • És nem volt sehol egy apró betűs figyelmeztető
 • hogy nem kell mindent bevenni, ami könnyen emészthető.
 • Ember küzdj és bízva bízzál, Lucifer legyőzhető!”

(Bródy János, Facebook, 2022, március 21.)

Művész úr, értjük, hogy Maga az MSZP–SZDSZ ámokfutása közben is  hasonlókat akart publikálni, csak mi nem hallottuk. De most már tessék valami előremutatót, pozitívat, életigenlőt is csinálni!

Forrás: Facebook/Bródy János

 • „Milyen kényszerpályák határozták meg Ukrajna sorsát a totális diktatúrák kereszttüzében, és mekkora mozgástere volt az országnak?"

(Ungváry Krisztián, Qubit, 2022. március 22.)

Ez nettóban mért relativizálása annak, hogy Ukrajnában ma dicsőség nácinak lenni. Csak egyszer az életben olvastunk volna ilyen elnéző véleményt a szerzőtől Magyarország kapcsán. Az ukrán náci jó náci, ennyiről lenne szó.

„Az egyetem honlapja szerint a március 17-i szenátusi ülésen hatályon kívül helyezték a testület 1/2017 (VIII.18)-i határozatát, és bár nem említik, a határozat visszavonja Vlagyimir Putyin díszpolgári címét."

(Herczeg Márk, 444, 2022. március 22.)

Sehogy sem jó. Ha nem vonják vissza, akkor azon rugóznának. Most, hogy ejtették Putyint, az a baj, hogy ezt nem ordenáré lárma mellett tették.

 • „Például nem lehet kijelenteni már most, hogy az ilyen körülmények között – esetleg – megválasztott Orbán-kormánnyal nem állunk szóba?”

(Juszt László, Facebook, 2022. március 23.)

Imádjuk az őszinte, kendőzetlen bolsevik hozzáállást. Legyen az ország mindannyiunké, mínusz Fidesz. Igaz, Juszt elvtárs?

 • „Orbán Viktort most már nem elemezni kell, hanem megverni. Alaposan.”

(Farkasházy Tivadar, Hírklikk, 2022. március 23.)

Rettentően jó szolgálatot tesznek a jobboldalnak, ezek az elaggott politikai múmiák. Mindig emlékeztetik a társadalom jobbat akaró részét, hogy intellektuálisan és erkölcsileg kikkel is állunk szemben. Nos, Farkasházy a baloldali szürkeállomány krémje. Képzeljük el, hogy milyen lehet a második vonal...

„Én jelen helyzetben inkább a leendő honvédelmi miniszter nevét közölném, nem a leendő LMBTQ-ügyekért felelősét."

(Tibi atya, Facebook, 2022. március 23.)

Tibi páter téved. Márki-Zay és az összefogás kormányprogramja az, hogy a Fideszben vannak melegek. Ez a jelölt legfőbb és leglényegesebb állítása. Nem vonhatjuk meg a jogot tőlük az önálló program meghirdetésére. Amúgy valószínűleg Linder Béla lenne a hadügyminiszter-jelöltjük vagy legalábbis valami hasonszőrű szemét.

 • „Levágott disznófejet raktak a frissen betiltott moszkvai rádió főszerkesztőjének lakása elé.”

(Czinkóczi Sándor, 444, 2022. március 24.)

Ez a false flag tipikus esete. Mikor az oroszok azt kommunikálják, hogy az ukránok nácik, és ők tulajdonképpen a nácik ellen folytatnak háborút, akkor ismeretlenek elkövetnek egy egyértelműen náci bűncselekményt az oroszok nevében. Próbálják 1:1-re kihozni a nácimeccset.

 • „A kárpátaljai magyarok – amiről kevesebbet beszélünk – hősiesen küzdenek a saját nemzetük függetlenedéséért […]. Kutya kötelességünk Ukrajnának mindenben segíteni, hogy ezt a háborút sikerrel vívja meg"

(Buzinkay György, Szentendre TV, 2022. március 24.)

A momentumos Buzinkay tehát élő adásban ukránozta le a kárpátaljai magyarokat, akik szerinte az ukrán nemzet (bármit is jelentsen ez) részei. Buzinkay pontosan úgy kommunikál ebben a témában, mint a Gyurcsány-házaspár, akik szerint a külhoni magyarok nem is magyarok. Ráadásképpen a momentumos politikus azt szorgalmazta, hogy mindben segítsük Ukrajnát. Magyarán: küldjünk katonákat és fegyvereket a frontra. Szerintünk inkább Buzinkay menjen harcolni Ukrajnába, és viheti magával Fegyőrt is. Sok sikert hozzá, szükségük lesz rá.

 • „...Úgy van, ahogy Zelenszkij ukrán elnök mondta: el kell dönteni, kivel vagyunk. Oldalt kell választani. A történelem sötét oldala, vagy a jó oldala? Putyin vagy Európa? Kelet vagy Nyugat?”

(Karácsony Gergely, Facebook, 2022. március 25.)

Karácsony bevallotta, hogy belekeverné Magyarországot az orosz–ukrán háborúba! Mi azt tanácsoljuk neki, hogyha annyira aggódik az ukránokért, akkor fogjon fegyvert, és menjen harcolni, de egyedül. Vagy ha úgy jobban tetszik, csak a momentumos elvtársakat és Márki-Zayt vigye magával, minket viszont hagyjon ki ebből!

Utóirat: Már látjuk is, ahogy KariGeri és a többi gyíkvállú az azoviak „vállvetve” harcol a csúnya, gonosz oroszok ellen…

Forrás: Facebook

 • „Orbán Viktor megszégyenült tegnap Brüsszelben. »Nincs idő tétovázni, egyszer és mindenkorra el kell döntenetek, kivel vagytok« – mondta a magyar miniszterelnöknek a hazája szabadságáért harcoló Zelenszkij ukrán elnök. Orbán Viktor megint szégyent hozott Magyarországra. Mert tényleg ideje lenne oldalt választani: mára egyértelművé vált, hogy 12 éves politikája került a történelem szemétdombjára, ő az, aki elszigetelődött, aki elveszítette szövetségeseit, akire Putyin utolsó csatlósaként tekintenek az EU-ban és a NATO-ban. Úgy van, ahogy Zelenszkij ukrán elnök mondta: itt és most oldalt kell választani...”

(Márki-Zay Péter, Facebook, 2022. március 25.)

Márki-Zay szintén belevinné Magyarországot a háborúba. A magát Messiásnak képzelő Caligula „oldalt választana” több százezer magyar fiatalnak, akiket ezzel a biztos halálba küldene. Mi azt üzenjük az önjelölt Messiásnak, hogy fejezze be magyarországi ámokfutását, és menjen vissza Langley-be! 

 • „A Zelenszkij-Orbán-vita lényege. Pocsék ember leszel, vagy meghalsz. Melyiket választanátok?”

(Gyurcsány Ferenc, Facebook, 2022. március 25.)

Az azóta már „megváltozott” Szilágyi György által „hibbant Néró"-nak titulált Feri szerint nekünk, magyar fiataloknak meg kell halnunk Ukrajnáért, különben „pocsék emberek” leszünk – bármit is jelentsen ez. Az világos, hogy Feri, KariGeri és Maki-Zay provokálnak, de mit csinálnak ilyenkor a magyar közpénzekkel jól kitömött amerikai kampánytanácsadóik. Miért hagyják, hogy ügyfeleik ilyesmiket írjanak ki Facebookra?